10:00 - 20:00 (0)

info@minicity.si

+386 41 377 366

Idol mladih, priljubljeni Challe Salle je v soboto, 23. novembra, na slavnostnem odprtju zimskega mesta Wintercity v Dvorani A ljubljanskega BTC Cityja navdušil množico obiskovalcev in jih napolnil s pozitivno energijo

Ljubljana, 25. november 2019 – S slavnostnim prerezom traku je svoja vrata odprlo kreativno zimsko mesto Wintercity, ki je nastalo pod okriljem otroškega mesta Minicity in družinam z otroki do 12. leta brezplačno ponuja zimsko obarvane vsebine z vrsto poučnih kreativnih delavnic. Na sobotni slovesnosti sta trak prerezala izvršni direktor za marketing in trajnostni razvoj družbe BTC Miha Mermal in predstavnica Minicityja Anamarija Meglič, otvoritvenega dogodka pa so se med drugim udeležili tudi Aleksander Merlo, dr. med., spec. ginekologije in porodništva, Anita Hrast, direktorica Inštituta za razvoj družbene odgovornosti, in Andrej Hrovat, vodja službe za odnose z javnostmi v podjetju HOFER. Ob tej priložnosti je Minicity tudi izročil donacijo za nakup ultrazvoka Porodnišnici Postojna v višini 2.000 evrov, ki so jih zbrali z nizom izobraževalnih dogodkov za nosečnice Okrogli trebuščki. Odprtje kreativnega zimskega mesta Wintercity pa je pospremil tudi začetek HOFERjeve dobrodelne akcije Nasmeškotki in veliki koncert Challeta Salleta.

»Živim po načelih in vrednotah, ki so mi zelo pomembni – zdravje, družina, ljubezen, prijateljstvo, spoštovanje, enakovrednost in tako naprej. Te vrednote se danes počasi izgubljajo, ampak dajmo poskrbeti, da se ne bodo. Objemite tistega, s katerim ste prišli, in mi pomagajte zapeti naslednji komad,« je množico nagovoril Challe Salle, preden je zapel svoj Gud vajb. Otroci, ki so se s svojimi starši zbrali na slavnostnem odprtju kreativnega zimskega mesta Wintercity, ki bo v Minicityju Ljubljana gostovalo vse do 20. januarja in bo obiskovalcem na voljo brezplačno, so neprekinjeno peli z mladim glasbenikom.

»Projekta smo se v Minicityju lotili, da bi družinam ponudili še več priložnosti za kakovostno preživljanje časa s svojimi najbližjimi in okrepili povezanost družinskih članov. Vse preveč smo namreč ujeti v prehiter vsakdan in čas beži. Otroci kar naenkrat odrastejo in čez noč niso več naši malčki, ampak izpopolnjene osebnosti, ki samostojno stopajo po svoji poti. Wintercity družinam omogoča druženje ob brezplačnih poučnih vsebinah, ki so povezane z zimskimi radostmi – od smučanja in obiskov decembrskih dobrih mož, do kreativnih delavnic, prebiranja pravljic in še mnogega drugega. Verjamemo, da smo skupaj s partnerji projekta, ki bi se jim na tem mestu rada tudi iskreno zahvalila za podporo projektu in zaupanje, ustvarili čudovit kotiček, ki bo obiskovalcem prinesel veliko pozitivnega. Vse starše z otroki do 12. leta tako vabimo k obisku, ki ga bodo ob vnaprej znanih datumih popestrili tudi obiski dobrih mož,« je sporočila Jasna Žaler Culiberg, direktorica razvoja poslovanja v Minicityju Ljubljana.

Posebna zahvala za nastanek kreativnega zimskega mesta Wintercity gre partnerjem projekta BTC City, ki je tudi pokrovitelj koncerta, HOFER, Bauhaus, Argeta, BenQuick, Loacker, Samsung, Medex, Slovenske železnice, Stratum, SK Snežinka, RTC Krvavec, Prigo, Pokica, Svet metraže in ustvarjalna trgovina Pri levčku, prav tako pa donatorjem Big Bang, Mitol, Party Shop Kolosej, Catrice in Essence.