KROMPIRJEVE POČITNICE V MINICITYJU LJUBLJANA!  

Rezervacije sprejemamo na info@minicity.si. Število mest je omejeno. 

Počitniško varstvo 1 dan: 32 EUR / dan 

Počitniško varstvo 5 dni: 139 EUR / teden oziroma 27,80 EUR / dan

Cena 27,80 EUR na dan velja ob naročilu tedenskega varstva.  

V Minicityju bodo vaši otroci preživeli super zabavne poletne počitnice! Vabljeni v Minicity Ljubljana, kjer bodo otroci skozi poučen tematski program spoznali kar 50 poklicev ter usvojili najpomembnejša znanja, ki se skrivajo v naših igralnih enotah. Ker je počitniško varstvo zasnovano za vsak dan posebej, se lahko vaši otroci vključijo vanj kadarkoli, lahko pa pri nas preživijo vsak dan počitnic in zagotovo jim ne bo dolgčas:)! V počitniškem varstvu imajo otroci na voljo tri dnevne obroke. Vsa vprašanja in rezervacije sprejemamo na info@minicity.si! Prijava na počitniško varstvo je obvezna vsaj en dan prej, do 10.00 ure. V Minicityjevi kavarnici in slaščičarnici smo za vaše malčke pripravili tudi tri dnevne obroke. 

Rezervacije sprejemamo na info@minicity.si

Okvirna časovnica 

7.30 - 8.00 - sprejem v varstvo

8.00 - 8.45 - zajtrk

8.45 - 11.30 - športne aktivnosti v športni dvorani, vodena animacija, program v 40. kotičkih našega mesta

11.30 - 12. 30 - kosilo

12.30 - 14.45 - raziskovanje kotičkov Minicityja, vodena animacija, program v 40. kotičkih našega mesta

14.45 - 15. 10 - popoldanska malica

15.10 - 16.00 - vodena animacija, program v 40. kotičkih našega mesta

16.00 - 16.30 - prevzem otrok

*časovnica je okvirna in se lahko spremeni brez predhodne najave. 

Za prijavo otroka na počitniško varstvo nam pošljite mail na info@minicity.si ali nas pokličite na 041 377 366.

Rezervacije sprejemamo na info@minicity.si

Kaj bomo počeli v počitniškem varstvu v Minicityju?

Najprej bomo postali meščani Minicityja. Naučili se bomo odgovornega ravnanja z denarjem ter se odpravili v trgovinico po nakupih, sestavili zdrav obrok ter - kot se za prave šolske počitnice spodobi – načrtovali potovanje v pustolovske kraje in pripravili svojo torbo za dolgo pot. V malem mestu ni odraslih ljudi. Otroci skrbijo za red na cesti, da se komu kaj ne zgodi in, da se iz dimnikov pravilno kadi. Za jutranje ogrevanje se bodo otroci lahko preizkusili na policijskem poligonu, spoznavali gasilsko intervencijo in načrtovali evakuacijski načrt, čez mesto napeljali cevi in izvedli požarno vajo. Kot pravi policisti bodo zavarovali območje nevarnosti in usmerjali meščane k pravilnemu ravnanju ob nezgodah. Mali meščani imajo predvsem v počitniškem času velike ideje, ki so kot nalašč za poskuse, čarovnije in raziskovalne vragolije. V enega izmed počitniških dni bodo stopili kot radijski in televizijski voditelji, se urili v menjavi olja in ostalih tekočin v avtomobilu, splezali na plezalno steno in počakazli kako hitro rešijo uganko. Na tekmi v čiščenju bodo postali mojstri čiščenja prahu in madežev. Preizkusili se bodo v poklicu restavratorja in odkrivali skrivnosti starodavnih fresk. ....Vsak dan bomo raziskovali več kot 40 igralnih kotičkov, poskrbeli za športne aktivnosti v naši športni dvorani ter poskrbeli za nepozabno doživetje!


Dodatne informacije

Trajanje počitniškega varstva

Varstvo traja do 8 ur/dan in se izvaja od ponedeljka do petka med 8:00 in 16:00 uro. Sprejem otrok v varstvo je omogočen vsak dan od 7:30, prevzem pa do 16:30. 

 

Komu je namenjeno varstvo med počitnicami?

Namenjen je otrokom med 6. in 12. letom starosti. 

 

Cena varstva med počitnicami v Minicityju Ljubljana:

Cena dnevnega varstva znaša 32 € / otroka z vključenimi tremi obroki (zajtrk, kosilo, malica), za naročilo tedenskega varstva pa velja enotna cena z obroki 139 EUR.

*popusti se med seboj izključujejo. 

Prijava in informacije za počitniško varstvo

Za počitniško varstvo je obvezna predhodna prijava na info@minicity.si ali na 041 377 366 najkasneje 1 dan pred pričetkom varstva do 10. ure. Program se lahko spremeni brez predhodne najave, saj zmeraj upoštevamo želje otrok in raziskovanje kotičkov po njihovih željah:).