KAM MED POČITNICAMI? V MINICITY, SEVEDA!

Prijavite svoje otroke na najbolj zabavno in istočasno poučno počitniško varstvo v mestu, kjer vsak otrok postane to, kar si želi! 

Prijave na varstvo sprejemamo na info@minicity.si

Akcijska cena tedenskega počitniškega varstva znaša 159 EUR / 5 dni.

Cena dnevnega počitniškega varstva znaša 38 EUR.

*10 odstotni popust za drugega otroka iz iste družine. Akcijska ponudba traja od 18. 5. 2024 do 15. 6. 2024. Redna cena 5-dnevnega počitniškega varstva znaša 174 EUR.

Varstvo omogočamo v več kot 40 hišicam našega mesta in z izkušenimi animatorji, ki bodo poskrbeli za nepozabno doživetje, poučne vsebine in zabavo za vaše otroke. Zaupajte strokovnjakom in se vidimo v Minicityju!

Prijave na varstvo sprejemamo na info@minicity.siUrnik dogodivščin v Minicityju med počitnicami

Dobrodošli v našem malem mestu. Počitnice so pri nas še prav posebej zabavne in kratkočasne! Vas zanima, kaj se bo dogajalo? Hitro si oglejte naše dogodivščine in se nam pridružite. MI se že veselimo skupnih druženj!


*Urnik je okviren in se lahko spreminja. Brez skrbi, seveda bomo obiskali tudi tvojo najljubšo igralno enoto.

Prijave na varstvo sprejemamo na info@minicity.si

Vsako jutro se bomo dobro prebudili ob kreativnem ustvarjanju in jutranji telovadbi. Potem pa hitro na zajtrk in na igro v naše malo mesto, kjer bomo vsak dan doživeli kaj novega, se zabavali in mimogrede tudi kaj naučili. Po igri in odkrivanju novih stvari nas čakata malica in kosilo, ki si ga bomo kak dan skuhali kar sami. Po obilnem obroku pa počitek s knjigo v roki in v glavi že nov načrt za igro! Popoldne se bomo namreč z veliko mero veselja in radovednosti lotili tistih hišk, ki so nam najljubše in za katere vemo, da v njih kar ne zmanjka zanimivosti! In v šolo se bomo vrnili polni odličnih vtisov, spočiti in z veliko novega znanja!

Odkrivanje Minicityja

Vsi, mali in veliki, vabljeni na veliko odkrivanje Minicityjevih ulic, hišk in parkov. Skupaj z animatorko se bomo podali v vsako hiško, se dodobra spoznali z življenjem v našem malem mestu in hitro ugotovili, kaj nas najbolj zanima in česa bi se radi lotili najprej! Morda bi šli kar takoj uloviti kako ribo v Ocean ali pa na potep z vlakom, morda bi takoj zavili v trgovino ali pa se pogumno podali po adrenalinskem parku? Ah, toliko mamljivih možnosti, še sreča, da so se počitnice šele začele…

Naredi sam

Ker v Mincityju ni nikoli in nikdar dolgčas, bomo v torek zavihali rokave in se preizkusili v ročnih spretnostih in iznajdljivosti. Gradili bomo hišo, polagali cevi, sadili rožice, v avtohiši bomo popravili avtomobil, še enkrat bomo ponovili, kako se ločuje odpadke, izdelali bomo svoj kefir in copate, si skuhali kosilo in oprali in posušili umazano perilo in še marsikaj. Kdo bi si mislil, da so številna opravila lahko precej zabavna!

Prihaja pomoč

Minicity je sicer pomanjšano mesto, vendar zaradi tega nič manj pravo in kot v vsakem mestu se tudi v Minicityju lahko zgodi kaj nepredvidljivega. Še sreča, da se lahko vsak trenutek prelevimo v gasilce, policiste, detektive, zobozdravnike, zavarovalničarske agente in tudi peke – če bo slučajno kdo zelooo lačen! In ko imamo polno glavo vsega, je rešitev za naše težave vožnja s skiroji in košarkarska tekma v športni dvorani!

Postani raziskovalec

Vsak dan toliko novega pa še vedno veliko neodkritega! V četrtek bomo odkrivali, kako nastane vodna mavrica, kako izgleda sramežljivi poper, kako uporabljamo računalnik, kaj je to vidkova sobica, kaj lahko najdemo v papirnici in če v Hiši duhov zares straši. Nekje vmes bomo ugotovili, kako skrbimo za zdravo kožo in katera čistila se skrivajo v našem čistilnem kotičku.

Dogodivščinam pa še kar ni konca...

Ker smo tako radi skupaj, se bomo naučili tudi, kaj je to zlato. Pot do zaklada nas bo vodila marsikam, morda pa ga najdemo v televizijskem studio pri Ribiču Pepetu, v porodnišnici , na pošti, v kinu, v transportni hiški ali pa kar v turistični agenciji? Oh, možnosti je ogromno, komaj čakamo, da odkrijemo vse skrite kotičke našega malega mesta.

Prijave na varstvo sprejemamo na info@minicity.si

Število mest je omejeno. 


Akcijska cena tedenskega počitniškega varstva znaša 159 EUR / 5 dni.

Cena dnevnega počitniškega varstva znaša 38 EUR.

*10 odstotni popust za drugega otroka iz iste družine. Akcijska ponudba traja od 18. 5. 2024 do 15. 6. 2024. Redna cena 5-dnevnega počitniškega varstva znaša 174 EUR.


Kako je med počitniškim varstvom poskrbljeno za hrano?

V Minicityju stremimo k samostojnosti in spodbujamo kreativnost otrok, zato so otroci tudi sami soudeležni v pripravi vseh obrokov med počitniškim varstvom. V naših kuhinjah sveta, ki so nastale pod pokroviteljstvom podjetij Big Bang, Beko, BarillaKotanyi in Odlično tako poskrbimo za zdrave zajtrke (smoothiji, priprava prigrizkov), skuhamo svoje kosilo in se med tem poučimo o uporabi aparatov, poskrbimo za varnost in se naučimo katere sestavine lahko kombiniramo in katere začimbe ob tem uporabljamo, da dobimo najboljše okuse. 

V Minicityju bodo vaši otroci preživeli super zabavne počitnice! Vabljeni v Minicity Ljubljana, kjer bodo otroci skozi poučen tematski program spoznali kar 50 poklicev ter usvojili najpomembnejša znanja, ki se skrivajo v naših igralnih enotah. Ker je počitniško varstvo zasnovano za vsak dan posebej, se lahko vaši otroci vključijo vanj kadarkoli, lahko pa pri nas preživijo vsak dan počitnic in zagotovo jim ne bo dolgčas:)! V počitniškem varstvu imajo otroci na voljo tri dnevne obroke. Vsa vprašanja in rezervacije sprejemamo na info@minicity.si! Prijava na počitniško varstvo je obvezna vsaj en dan prej, do 10.00 ure. V Minicityjevi kavarnici in slaščičarnici smo za vaše malčke pripravili tudi tri dnevne obroke. 


Prijave na varstvo sprejemamo na info@minicity.si

Okvirna časovnica 

7.30 - 8.00 - sprejem v varstvo

8.00 - 8.45 - zajtrk 

8.45 - 11.30 - športne aktivnosti v športni dvorani, vodena animacija, program v 40. kotičkih našega mesta

11.30 - 12. 30 - kosilo 

12.30 - 14.45 - raziskovanje kotičkov Minicityja, voden poučni program v 40. kotičkih našega mesta

14.45 - 15. 10 - popoldanska malica

15.10 - 16.00 - voden poučni program v 40. kotičkih našega mesta

16.00 - 16.30 - prevzem otrok

*časovnica je okvirna in se lahko spremeni brez predhodne najave. 

Za prijavo otroka na počitniško varstvo nam pošljite mail na info@minicity.si ali nas pokličite na 041 377 366.

Prijave na varstvo sprejemamo na info@minicity.si

Kaj bomo počeli v počitniškem varstvu v Minicityju?

Najprej bomo postali meščani Minicityja. Naučili se bomo odgovornega ravnanja z denarjem ter se odpravili v trgovinico po nakupih, sestavili zdrav obrok ter - kot se za prave šolske počitnice spodobi – načrtovali potovanje v pustolovske kraje in pripravili svojo torbo za dolgo pot. V malem mestu ni odraslih ljudi. Otroci skrbijo za red na cesti, da se komu kaj ne zgodi in, da se iz dimnikov pravilno kadi. Za jutranje ogrevanje se bodo otroci lahko preizkusili na policijskem poligonu, spoznavali gasilsko intervencijo in načrtovali evakuacijski načrt, čez mesto napeljali cevi in izvedli požarno vajo. Kot pravi policisti bodo zavarovali območje nevarnosti in usmerjali meščane k pravilnemu ravnanju ob nezgodah. Mali meščani imajo predvsem v počitniškem času velike ideje, ki so kot nalašč za poskuse, čarovnije in raziskovalne vragolije. V enega izmed počitniških dni bodo stopili kot radijski in televizijski voditelji, se urili v menjavi olja in ostalih tekočin v avtomobilu, splezali na plezalno steno in počakazli kako hitro rešijo uganko. Na tekmi v čiščenju bodo postali mojstri čiščenja prahu in madežev. Vsak dan bomo raziskovali več kot 40 igralnih kotičkov, poskrbeli za športne aktivnosti v naši športni dvorani ter poskrbeli za nepozabno doživetje! Čaka nas vse to in še marsikaj drugega!


Dodatne informacije

Trajanje počitniškega varstva

Varstvo traja do 8 ur/dan in se izvaja med 8:00 in 16:00 uro. Sprejem otrok v varstvo je omogočen vsak dan od 7:30, prevzem pa do 16:30. 

 

Komu je namenjeno varstvo med počitnicami?

Namenjen je otrokom med 6. in 12. letom starosti. 


 

Akcijska cena tedenskega počitniškega varstva znaša 159 EUR / 5 dni.

Cena dnevnega počitniškega varstva znaša 38 EUR.

*10 odstotni popust za drugega otroka iz iste družine. Akcijska ponudba traja od 18. 5. 2024 do 15. 6. 2024. Redna cena 5-dnevnega počitniškega varstva znaša 174 EUR.

 Prijava in informacije za počitniško varstvo

Za počitniško varstvo je obvezna predhodna prijava na info@minicity.si ali na 041 377 366 najkasneje 1 dan pred pričetkom varstva do 10. ure. Program se lahko spremeni brez predhodne najave, saj zmeraj upoštevamo želje otrok in raziskovanje kotičkov po njihovih željah:).