ZIMSKE POČITNICE V MINICITYJU LJUBLJANA!  

Prijavite svoje otroke na najbolj zabavno in istočasno poučno počitniško varstvo v mestu, kjer vsak otrok postane to, kar si želi! Tudi z novim turističnim bonom BON21!

Prijave na varstvo sprejemamo na info@minicity.si

Akcijska cena za prijave do 10. 2. 2022 znaša 99 EUR / 5 dni varstva!*

*redna cena varstva znaša 149 EUR / 5 dni. 

Prijave na varstvo sprejemamo na info@minicity.siUrnik dogodivščin v Minicityju med zimskimi počitnicami

Dragi otroci, dobrodošli v našem malem mestu. Tekom tedna se bomo prelevili v različne poklice in se preiskusili v različnih vlogah. Zelo zabavno bo in komaj čakamo, da se vidimo. Vas zanima, kaj se bo dogajalo? Hitro si oglejte urnik naših dogodivščin in se nam pridružite.


*Urnik je okviren in se lahko spreminja. Brez skrbi, seveda bomo obiskali tudi tvojo najljubšo igralno enoto.

Prijave na varstvo sprejemamo na info@minicity.si

Kaj bomo počeli med zimskimi počitnicami v Minicityju

Dragi otroci, dobrodošli v našem malem mestu. Počitnice so pri nas še prav posebej zabavne in kratkočasne! Vas zanima, kaj se bo dogajalo? Hitro si oglejte urnik naših dogodivščin in se nam pridružite. MI se že veselimo skupnih druženj!

*Urnik je okviren in se lahko spreminja. Brez skrbi, seveda bomo obiskali tudi tvojo najljubšo igralno enoto.

Vsako jutro se bomo dobro prebudili ob kreativnem ustvarjanju in jutranji telovadbi. Potem pa hitro na zajtrk in na igro v naše malo mesto, kjer bomo vsak dan doživeli kaj novega, se zabavali in mimogrede tudi kaj naučili. Po igri in odkrivanju novih stvari nas čakata malica in kosilo, ki si ga bomo kak dan skuhali kar sami. Po obilnem obroku pa počitek s knjigo v roki in v glavi že nov načrt za igro! Popoldne se bomo namreč z veliko mero veselja in radovednosti lotili tistih hišk, ki so nam najljubše in za katere vemo, da v njih kar ne zmanjka zanimivosti! In v šolo se bomo vrnili polni odličnih vtisov, spočiti in z veliko novega znanja!

Ponedeljek med zimskimi počitnicami v Minicityju: odkrivanje Minicityja

Vsi, mali in veliki, vabljeni na ponedeljkovo veliko odkrivanje Minicityjevih ulic, hišk in parkov. Skupaj z animatorko se bomo podali v vsako hiško, se dodobra spoznali z življenjem v našem malem mestu in hitro ugotovili, kaj nas najbolj zanima in česa bi se radi lotili najprej! Morda bi šli kar takoj uloviti kako ribo v Ocean ali pa na potep z vlakom, morda bi takoj zavili v trgovino ali pa se pogumno podali po adrenalinskem parku? Ah, toliko mamljivih možnosti, še sreča, da so se počitnice s ponedeljkom šele začele…

Torek med zimskimi počitnicami v Minicityju: naredi sam

Ker v Mincityju ni nikoli in nikdar dolgčas, bomo v torek zavihali rokave in se preizkusili v ročnih spretnostih in iznajdljivosti. Gradili bomo hišo, polagali cevi, sadili rožice, v avtohiši bomo popravili avtomobil, še enkrat bomo ponovili, kako se ločuje odpadke, izdelali bomo svoj kefir in copate, si skuhali kosilo in oprali in posušili umazano perilo in še marsikaj. Kdo bi si mislil, da so številna opravila lahko precej zabavna!

Sreda med zimskimi počitnicami v Minicityju: prihaja pomoč

Minicity je sicer pomanjšano mesto, vendar zaradi tega nič manj pravo in kot v vsakem mestu se tudi v Minicityju lahko zgodi kaj nepredvidljivega. Še sreča, da se lahko vsak trenutek prelevimo v gasilce, policiste, detektive, zobozdravnike, zavarovalničarske agente in tudi peke – če bo slučajno kdo zelooo lačen! In ko imamo polno glavo vsega, je rešitev za naše težave vožnja s skiroji in košarkarska tekma v športni dvorani!

Četrtek med zimskimi počitnicami v Minicityju: postani raziskovalec

Vsak dan toliko novega pa še vedno veliko neodkritega! V četrtek bomo odkrivali, kako nastane vodna mavrica, kako izgleda sramežljivi poper, kako uporabljamo računalnik, kaj je to vidkova sobica, kaj lahko najdemo v papirnici in če v Hiši duhov zares straši. Nekje vmes bomo ugotovili, kako skrbimo za zdravo kožo in katera čistila se skrivajo v našem čistilnem kotičku.

Petek med zimskimi počitnicami v Minicityju: lov na zaklad

Zdaj, ko naše malo mesto že dodobra poznamo se bomo podali še na Lov na zaklad in se naučili, kaj je to zlato. Pot do zaklada nas bo vodila marsikam, morda pa ga najdemo v televizijskem studio pri Ribiču Pepetu, v porodnišnici , na pošti, v kinu ali pa kar v turistični agenciji? Oh, možnosti je ogromno, komaj čakamo, da odkrijemo, kaj se skriva v skrinji!

Čestitamo, uspelo ti je, mesto je dobro delovalo medtem, ko ste zanj skrbeli vi, naši najmlajši obiskovalci in zato si zaslužite naziv častni meščan Minicityja. Omenjeni naziv prejmejo otroci,  ki so z nami cel teden in se preiskusijo v vseh aktivnostih, ki jih naše malo mesto ponuja.

Prijave na varstvo sprejemamo na info@minicity.si

Število mest je omejeno. 
Počitniško varstvo 1 dan: 31 EUR / dan 

Počitniško varstvo 5 dni: 149 EUR / Akcijska cena do 10. 2. 2022: 99 EUR


V Minicityju bodo vaši otroci preživeli super zabavne zimske počitnice! Vabljeni v Minicity Ljubljana, kjer bodo otroci skozi poučen tematski program spoznali kar 50 poklicev ter usvojili najpomembnejša znanja, ki se skrivajo v naših igralnih enotah. Ker je počitniško varstvo zasnovano za vsak dan posebej, se lahko vaši otroci vključijo vanj kadarkoli, lahko pa pri nas preživijo vsak dan počitnic in zagotovo jim ne bo dolgčas:)! V počitniškem varstvu imajo otroci na voljo tri dnevne obroke. Vsa vprašanja in rezervacije sprejemamo na info@minicity.si! Prijava na počitniško varstvo je obvezna vsaj en dan prej, do 10.00 ure. V Minicityjevi kavarnici in slaščičarnici smo za vaše malčke pripravili tudi tri dnevne obroke. 


Prijave na varstvo sprejemamo na info@minicity.si

Okvirna časovnica 

7.30 - 8.00 - sprejem v varstvo

8.00 - 8.45 - zajtrk 

8.45 - 11.30 - športne aktivnosti v športni dvorani, vodena animacija, program v 40. kotičkih našega mesta

11.30 - 12. 30 - kosilo 

12.30 - 14.45 - raziskovanje kotičkov Minicityja, voden poučni program v 40. kotičkih našega mesta

14.45 - 15. 10 - popoldanska malica

15.10 - 16.00 - voden poučni program v 40. kotičkih našega mesta

16.00 - 16.30 - prevzem otrok

*časovnica je okvirna in se lahko spremeni brez predhodne najave. 

Za prijavo otroka na počitniško varstvo nam pošljite mail na info@minicity.si ali nas pokličite na 041 377 366.

Prijave na varstvo sprejemamo na info@minicity.si

Kaj bomo počeli v počitniškem varstvu v Minicityju?

Najprej bomo postali meščani Minicityja. Naučili se bomo odgovornega ravnanja z denarjem ter se odpravili v trgovinico po nakupih, sestavili zdrav obrok ter - kot se za prave šolske počitnice spodobi – načrtovali potovanje v pustolovske kraje in pripravili svojo torbo za dolgo pot. V malem mestu ni odraslih ljudi. Otroci skrbijo za red na cesti, da se komu kaj ne zgodi in, da se iz dimnikov pravilno kadi. Za jutranje ogrevanje se bodo otroci lahko preizkusili na policijskem poligonu, spoznavali gasilsko intervencijo in načrtovali evakuacijski načrt, čez mesto napeljali cevi in izvedli požarno vajo. Kot pravi policisti bodo zavarovali območje nevarnosti in usmerjali meščane k pravilnemu ravnanju ob nezgodah. Mali meščani imajo predvsem v počitniškem času velike ideje, ki so kot nalašč za poskuse, čarovnije in raziskovalne vragolije. V enega izmed počitniških dni bodo stopili kot radijski in televizijski voditelji, se urili v menjavi olja in ostalih tekočin v avtomobilu, splezali na plezalno steno in počakazli kako hitro rešijo uganko. Na tekmi v čiščenju bodo postali mojstri čiščenja prahu in madežev. Preizkusili se bodo v poklicu restavratorja in odkrivali skrivnosti starodavnih fresk. ....Vsak dan bomo raziskovali več kot 40 igralnih kotičkov, poskrbeli za športne aktivnosti v naši športni dvorani ter poskrbeli za nepozabno doživetje! Čaka nas vse to in še marsikaj drugega!


Dodatne informacije

Trajanje počitniškega varstva

Varstvo traja do 8 ur/dan in se izvaja od ponedeljka do petka med 8:00 in 16:00 uro. Sprejem otrok v varstvo je omogočen vsak dan od 7:30, prevzem pa do 16:30. 

 

Komu je namenjeno varstvo med počitnicami?

Namenjen je otrokom med 6. in 12. letom starosti. 


 

Cena varstva med počitnicami v Minicityju Ljubljana:

Cena dnevnega varstva znaša 31 € / otroka z vključenimi tremi obroki, za naročilo tedenskega varstva pa velja enotna cena z obroki 149 EUR*. Akcijska cena za rezervacije do 10. 2. 2022 ---> 99 EUR / 5 dni. Želite izkoristiti nov turistični BON21? Izvedite več >>>

*popusti se med seboj izključujejo. Prijava in informacije za počitniško varstvo

Za počitniško varstvo je obvezna predhodna prijava na info@minicity.si ali na 041 377 366 najkasneje 1 dan pred pričetkom varstva do 10. ure. Program se lahko spremeni brez predhodne najave, saj zmeraj upoštevamo želje otrok in raziskovanje kotičkov po njihovih željah:).