Revija Lady

Za maksimalno varnost v prometu

Širitev Minicityja je omogočila še bolj bogate vsebine, kjer se otroci z igro in uporabo realnih pripomočkov ter pod vodstvom usposobljenih animatorjev učijo različnih poklicev in pridobivajo druga uporabna znanja. (Miha Culiberg, direktor Minicityja)

Preberi članek
Revija Jana

Še večji Minicity Ljubljana

Motorično-didaktično igralo za učenje otrok o varnosti v prometu je zelo primerno, saj otrokom omogoča interaktivno osvajanje izjemno koristnega znanja za praktično obnašanje v prometu. 

Preberi članek
Revija Goodlife

Minicity v reviji Goodlife

Minicity Ljubljana v podobi majhnega mesta ponuja edinstveno priložnost praktičnega spoznavanja različnih poklicev in pridobivanja vsakodnevnih znanj s pomočjo realnih pripomočkov v pomanjšanih poslovalnicah resničnih ustanov in podjetij. Vsako leto ga obišče več kot 65.000 obiskovalcev, med njim tudi organizirane skupine več kot 120 šol in vrtcev iz vse Slovenije.

Minicity v reviji Goodlife
Preberi članek
Revija Zeleni glas

Minicity v reviji Zeleni glas

BTC City Ljubljana s privlačnimi jesenskimi novostmi

Obiskovalci BTC Cityja Ljubljana bodo letošnjjo jesen deležni razširjene ponudbe na osveženih prodajnih mestih. Mesto priložnosti bo namreč ponudilo izbor novih trgovin, različne možnosti za zabavo ter prenovljeno podobo za prijetnejši obisk. 

Preberi članek
Revija Moj malček

Minicity v reviji Moj malček

Minicity Ljubljana, kreativno otroško mesto, ponuja učenje realnih veščin skozi metodo didaktične igre. Govorimo o edinstveni izkušnji malega mesta, ki jo malčki in otroci do 12. leta starosti občutijo v trenutku, ko se zapodijo skozi ulice in hiške napolnjene z znanjem in zabavo.

Minicity v reviji Moj malček
Preberi članek
Reporter

Odrasli v mestu otrok

Otroško kreativno mesto Minicity bo kmalu bogatejše za ogromno interaktivno igralo s cestnim poligonom, pred kratkim pa je dobilo tudi nov in čisto pravi TV studio, kjer lahko otroci med drugim vodijo tudi pravi TV Dnevnik in si posnetek pošljejo na svoj elektronski naslov.

Odrasli v mestu otrok

Preberi članek