Z inovativno tehnologijo nad bakterije in viruse

S soočanjem z novim virusom v mnogih gospodinjstvih še bolj skrbno posvečajo pozornost higieni. Umivanje, brisanje in razkuževanje nakupljenih stvari, kljuk, ograj in tudi rok, redno čiščenje mobilnih telefonov in ključev, temeljitejše in pogostejše pospravljanje doma ter povečano pranje perila pri višjih temperaturah so le nekateri previdnostni dejavniki, ki smo jih vključili v vsakdanji boj proti okužbi. Blagovna znamka Beko razume naše potrebe in skrbi, zato nam želi olajšati življenje. Z inovativnimi izdelki HygieneShield zagotavlja uničenje kar 99 odstotkov virusov in bakterij.

Več
Kidanje snega je lahko zabava za vso družino

Kidanje snega je lahko tudi zabavno, če se vsi družinski člani priključite k zimski aktivnosti. Le primerne pripomočke, topla oblačila, ustrezno obutev in obilico dobre volje potrebujete, da bo površina pred vašim domom očiščena. Postanite prava ekipa, ki bo en dva tri poskrbela, da bo okolica varna za hojo.

Več
Družinska abeceda

Družinska abeceda je sestavljena iz 25 sestavin, ki krepijo povezanost med otroki in starši. Predstavljamo, kako najti pot do srečnejšega družinskega življenja s pozitivnimi navadami in razmišljanjem.

Več
Dobro leto začnite z dobrim počitkom

Dobro leto začnite z dobrim počitkom! Spanje je izjemno pomembno za naše psihično in fizično zdravje. Da se boste zjutraj zbudili polni energije, si privoščite miren spanec na kakovostnem ležišču tako kot naši vrhunski športniki: Tadej Pogačar, Jan Polanc in Ana Bucik.

Več
S sladko zabavo nad dolgčas med vikendom

Juhuhu, vikend je tu! Čas je, da odložite službene in šolske obveznosti ter se zabavate. Izkoristite soboto in nedeljo za sladke družinske aktivnosti, ki bodo pregnale dolgčas. Pričarajte si ogromno dozo smeha z najdražjimi.

Več
Mlade oči bodo spet zažarele ...

Dobrodelni HOFERjevi Nasmeškotki imajo resnično čarobno moč, saj pričarajo nasmehe na obraz. Tokrat so pričarali nasmehe na obraze naših najbližjih in tudi mladostnikov v stiski. Sredstva od prodaje teh dobrodelnih piškotkov so bila namreč namenjena mladostnikom pod okriljem Dijaškega sklada programa Botrstvo v Sloveniji.

Več
Kako izbrati pravo velikost obutve?

Za udoben in varen korak je ključnega pomena ustrezna velikost čevljev, ne glede na to, ali jih nosite le nekaj minut ali več ur. Še posebej morate biti pozorni pri otrokovi obutvi, kajti noga mu lahko v enem letu zraste za več centimetrov. Kako izbrati pravo velikost obutve?

Več
Zavarujte nov dom pred vlomilci

Ob tem, kako boste opremili svoj dom, morate razmišljati tudi o varnostni zaščiti pred vlomilci. Ne samo da tehtno preudarite o mehanskih zaščitnih rešitvah, poslužite se tudi sodobnih možnosti, kot so detektorji gibanja, senzorji, alarmni sistemi in kamere, povezane z varnostnim podjetjem. Ob sprožitvi alarma bo slednje regiralo takoj in preverilo, ali je prišlo do nepooblaščenega vstopa.

Več
Minicity blog: Mamini nasveti za vzgojo

Mama me je na starševsko pot pospremila z obilico modrih nasvetov, ki bi mi lahko pri vzgoji prišli v pomoč. Sama se je trikrat preizkušala v vlogi vzgojiteljice, skrbnice, učiteljice, prijateljice, zdravnice in še v mnogih drugih skozi različna obdobja našega odraščanja.

Več