V Minicityju domuje tudi brezplačna dojilnica in previjalnica v partnerstvu z blagovno znamko Bambo Nature.  Sodobno opremljena kotička bosta zadovoljila potrebe dojenčkov in mamic, opremljena sta tudi z brezplačnimi pleničkami in robčki Bambo Nature, sočasno pa boste za svoje najmlajše v kotičkih našli prostor za zasebnost in obilo uporabnih informacij.


Zakaj izbrati pleničke Bambo Nature?

Ker pleničke Bambo Nature sledijo nordijskemu načinu življenja.  Njihov namen in oblika se prilagajajo spoštovanju do sočloveka in okolja. Izdelki iz visokokakovostnih materialov so prijazni do kože in okolja, poseben pomen pa namenjajo tudi vpojnosti in popolnemu prileganju. Dokaz popolne predanosti k proizvodnji pleničk brez dodanih parfumov, parabenov in drugih barvil, sta ekološka oznaka in potrdilo združenja za astmo in alergije "Asthma Allergy Nordic". 


Spoznajte pleničke Bambo Nature. 

Pleničke Bambo Nature so udobne in mehke. Njihova glavna lastnost je, da poskrbijo, da tudi najbolj občutljiva otroška koža ostane zmeraj suha. Pleničkino vpojno jedro je izjemno vpojno in opremljeno  z najnovejšo tehnologijo vpojnih kanalčkov, ki vlago odvaja od dojenčkove kože. Pleničke tudi ponoči zadržijo celo večkratno močenje. Ko je plenička mokra, nas o tem obvesti praktičen indikator vlažnosti, ki spremeni barvo. Pleničke zaradi svojega elastičnega pasu in odprtin za noge, ki ne vsebujejo lateksa ostanejo na mestu. Otrok se lahko giblje svobodno in udobno. Pleničke so dermatološko testirane in ne vsebujejo dodanih parfumov ali parabenov. 


Pleničke Bambo Nature ne vsebujejo klora 

Pred več kot 25 leti je bila blagovna znamka Bambo Nature prva, ki je prejela priznani certifikat »Nordic Swan Ecolabel« - puhasta celuloza v pleničkah pa se lahko sedaj pohvali tudi s tem, da je popolnoma brez klora. »Puhasta« celuloza je rastlinskega izvora in sestavlja mehko polnilo v pleničkah. Predstavlja del vpojnega jedra, ki poskrbi, da je otrokova ritka zmeraj suha.

Več o pleničkah si oglejte v video posnetkih. 

S prijavo na novičke prihranite 10 odstotkov ob prvem nakupu

Prijavite se na elektronske novičke Bambo Nature in ob prvem nakupu prihranite kar 10 odstotkov. Več izvedite na spletni strani Bambo Nature Slovenija.