team_member

Živa

županja

Živa s svojim detektivskim in strokovnim otroškim pogledom opazuje vse dogajanje malega mesta in takoj, ko opazi, da bi lahko bilo v Minicityju kaj bolj zabavno ali dovršeno, usmeri meščane mesta, da izboljšajo doživetje za najpomembne prebivalce mesta: otroke.

E-mail: info@minicity.si

team_member

Miha Culiberg

direktor in ustanovitelj

Poslovnež, ki še vedno več časa preživi v tujini kot doma, je s svojo ženo Jasno z idejo kreativnega otroškega mesta Minicity okužil tudi partnerje. Očetu petih otrok Minicity omogoča, da končno malo več časa preživi v Ljubljani z družino in da obenem v službo pelje tudi svoje najmlajše. Miha skrbi, da zaposleni v Minicityju radi opravljajo svoje delo in da podjetje na dolgi rok raste in se razvija.

E-mail: miha.culiberg@minicity.si

team_member

Jasna Žaler Culiberg

direktorica razvoja poslovanja in prodaje

Športnica, poslovna ženska in mama treh otrok s svojo energijo navdušuje slovenska in tuja podjetja, da se nam pridružijo. Prodaja in marketing sta njen poklic, javno nastopanje in PR pa njen hobi. Jasna je tista, ki bdi nad vsemi procesi in delčki Minicityja, kar nato na tedenskih kolegijih ekipe skupaj pretresemo in tako nenehno izboljšujemo uporabniško izkušnjo naših obiskovalcev. Vizija in pogled v prihodnost ter sanje, kam popeljati Minicity v prihodosti in preko meja, so njene vsakodnevne misli, ki s pomočjo ekipe postajajo realnost.

E-mail: jasna.zaler.culiberg@minicity.si

team_member

Marko Anžur

direktor financ in računovodstva, ustanovitelj

Marko nam pomaga, da so naši računi plačani in finance urejene. Priznamo, da se dostikrat jezi, ko želimo Minicity Ljubljana narediti našim gostom še bolj prijazen in pozabimo, da smo presegli predvidene stroške, a ko vidi zadovoljne obraze otrok, na jezo hitro pozabi.

E-mail: marko.anzur@minicity.si

team_member

Manja Plesničar

vodja marketinga in solastnica Minicityja

Diplomantka marketinga in Londonske šole za odnose z javnostmi ter CDMP z dolgoletnimi izkušnjami na področju vodenja B2B marketinga in B2C kampanj za svetovno znane naročnike. Stremi k digitalizaciji procesov in prisega na kampanje z merljivimi rezultati, ljubiteljica pisanja in kreative. Mamica dveh otrok in ljubiteljica živali.  

E-mail: manja.plesnicar@minicity.si

team_member

Špela Končar

Skrbnik ključnih kupcev

Špela je mamica dveh nadobudnih otrok in desna roka prodaje, ki skrbi za dobro počutje partnerjev in išče nove možnosti sodelovanja s partnerji. Kot diplomirana profesorica razrednega pouka pomaga pri snovanju aktivnosti vezanih na šole in vrtce. Je neusahljiv vrelec energije in pozitivnih misli.

E-mail: spela.koncar@minicity.si

team_member

Ana Obal

vodja pedagoškega programa in skupinskih obiskov

Zagnana Ana je dekle mnogih talentov, ki je po stroki vzgojiteljica predšolskih otrok, ki s svojimi strokovnimi pedagoškimi prijemi in mnogimi izkušnjami skupaj z otroki stopa v svet odraslih in s svojim strokovnim znanjem snuje pedagoške programe, skladno s šolskim učnim načrtom in kurikulumom za vrtce. Nezanemarljiva je tudi njena organizacijska žilica, ki je v veliko pomoč pri ogranizaciji veliki dogodkov za otroke in mladino.

E-mail: ana.obal@minicity.si

team_member

Tina Tavčar

vodja animacije in rojstnih dni

Tina je diplomirana kulturologinja, ki s svojim pozitivnim pristopom in čutom za ljudi vodi celotno animacijsko ekipo. S svojo navihanostjo in mnogimi izkušnjami v poklicnem gledališču zmeraj najde pot do srca naših najmlajših obiskovalcev. 

E-mail: tina.tavcar@minicity.si

Zunanji strokovni sodelavci

team_member

Blaž Povše (Center Motus)

zunanji strokovni sodelavec

Blaž je magister profesor specialne in rehabilitacijske pedagogike, usmerjen v delo z otroki in raziskovanje posebnih in razvojnih učnih težav, ter doktorski študent smeri »Specialna pedagogika«. Kot nekoč uspešen športnik in član slovenske mladinske reprezentance v atletiki ve, kako pomembna sta vztrajnost in delo, da dosežemo želene cilje. Blaž je kot specialni in rehabilitacijski pedagog do sedaj sodeloval z več ljubljanskimi šolami, na katerih izvaja dodatno strokovno pomoč in svetovanje staršem. Je direktor in ustanovitelj Centra Motus, kjer izvaja diagnostično ocenjevanje potreb učencev z učnimi ali drugimi težavami, svetuje staršem in otrokom pri učenju, vodi delavnice in izobraževanja o učenju, vzgoji in sorodnih temah. Motusova ekipa strokovnjakov (specialni pedagogi, logoped, socialni pedagog, psihoterapevt) svetuje Minicityju na področju pedagoškeda dela in dela z otroki s posebnimi potrebami.

team_member

Nikolina Koljanin

Vodja vsebinskega marketinga

Nikolina, univerzitetna diplomirana slovenistka in splošna jezikoslovka, z vsebinskimi prispevki pomaga slikati družbo, v kateri imajo vsi otroci pravico do zdravega, srečnega in ljubečega otroštva. Bralce nagovarja srčno, hkrati pa jim podaja kakovostne informacije. Navdih za številne zgodbe išče v svojem družinskem življenju.

E-mail: nikolina.koljanin@minicity.si