team_member

Živa

županja

Živa s svojim detektivskim in strokovnim otroškim pogledom opazuje vse dogajanje malega mesta in takoj, ko opazi, da bi lahko bilo v Minicityju kaj bolj zabavno ali dovršeno, usmeri meščane mesta, da izboljšajo doživetje za najpomembne prebivalce mesta: otroke.

E-mail: info@minicity.si

team_member

Miha Culiberg

direktor in ustanovitelj

Poslovnež, ki še vedno več časa preživi v tujini kot doma, je s svojo ženo Jasno z idejo kreativnega otroškega mesta Minicity okužil tudi partnerje. Očetu petih otrok Minicity omogoča, da končno malo več časa preživi v Ljubljani z družino in da obenem v službo pelje tudi svoje najmlajše. Miha skrbi, da zaposleni v Minicityju radi opravljajo svoje delo in da podjetje na dolgi rok raste in se razvija.

E-mail: miha.culiberg@minicity.si

team_member

Jasna Žaler Culiberg

direktorica razvoja poslovanja in prodaje

Športnica, poslovna ženska in mama treh otrok s svojo energijo navdušuje slovenska in tuja podjetja, da se nam pridružijo. Prodaja in marketing sta njen poklic, javno nastopanje in PR pa njen hobi. Jasna je tista, ki bdi nad vsemi procesi in delčki Minicityja, kar nato na tedenskih kolegijih ekipe skupaj pretresemo in tako nenehno izboljšujemo uporabniško izkušnjo naših obiskovalcev. Vizija in pogled v prihodnost ter sanje, kam popeljati Minicity v prihodosti in preko meja, so njene vsakodnevne misli, ki s pomočjo ekipe postajajo realnost.

E-mail: jasna.zaler.culiberg@minicity.si

team_member

Marko Anžur

direktor financ in računovodstva, ustanovitelj

Marko nam pomaga, da so naši računi plačani in finance urejene. Priznamo, da se dostikrat jezi, ko želimo Minicity Ljubljana narediti našim gostom še bolj prijazen in pozabimo, da smo presegli predvidene stroške, a ko vidi zadovoljne obraze otrok, na jezo hitro pozabi.

E-mail: marko.anzur@minicity.si

team_member

Špela Končar

Skrbnik ključnih kupcev

Špela je organizirana desna roka našega vodstva in kadrovska vodja Minicityjeve ekipe, ki z veliko vnemo poskrbi za vse zaposlene. Kot diplomirana profesorica razrednega pouka pomaga pri snovanju aktivnosti vezanih na šole in vrtce. Je neusahljiv vrelec energije in pozitivnih misli.

E-mail: spela.koncar@minicity.si

team_member

Manja Plesničar

vodja marketinga

Diplomantka marketinga in diplomantka Londonske šole za odnose z javnostmi z dolgoletnimi izkušnjami na področju vodenja B2B marketinga in B2C kampanj za svetovno znane naročnike. Stremi k digitalizaciji procesov in prisega na kampanje z merljivimi rezultati, ljubiteljica pisanja in kreative. Mamica dveh otrok in ljubiteljska oblikovalka oblek in unikatnega nakita.  

E-mail: manja.plesnicar@minicity.si

team_member

Karim Rueh

vodja operative

Karim je vedno opremljena s svojim glasnim smehom, ki polepša še tako črn dan. S svojim primorskim naglasom in temperamentom začara vse okoli sebe. Pri svojem delu na recepciji je organizirana, natančna in profesionalna. S svojim odličnim poznavanjem tujih jezikov pa je odgovorna tudi za dobro počutje naraščajočega števila turistov. 

E-mail: karim.rueh@minicity.si

team_member

Lea Jaklič

Vodja animacije

Sicer profesorica razrednega pouka, ima veliko izkušenj pri delu z otroki odvisnikov, izkušenj z gibalno oviranimi, otroki s celebralno paralizo in epilepsijo. Udeležuje se taborov Sonček, v Minicityju pa uspešno animira obiskovalce vseh starostnih skupin. Sama zase pravi: Ker sem po duši večni otrok, je bila izbira dela v Minicity-ju zame ena izmed lažjih odločitev. Z največjim veseljem poskrbim za zabavno učenje otrok in ni večje zahvale in potrditve, kot iskren otroški nasmeh, ki mi vedno znova polepša dan.

E-mail: lea.jaklic@minicity.si

Zunanji strokovni sodelavci

team_member

Ana Obal

vodja pedagoškega programa

Zagnana Ana je dekle mnogih talentov, ki je po stroki vzgojiteljica predšolskih otrok, ki s svojimi strokovnimi pedagoškimi prijemi in mnogimi izkušnjami skupaj z otroki stopa v svet odraslih in s svojim strokovnim znanjem snuje pedagoške programe, skladno s šolskim učnim načrtom in kurikulumom za vrtce. Nezanemarljiva je tudi njena organizacijska žilica, ki je v veliko pomoč pri ogranizaciji veliki dogodkov za otroke in mladino.

E-mail: ana.obal@minicity.si

team_member

Blaž Povše (Center Motus)

zunanji strokovni sodelavec

Blaž je magister profesor specialne in rehabilitacijske pedagogike, usmerjen v delo z otroki in raziskovanje posebnih in razvojnih učnih težav, ter doktorski študent smeri »Specialna pedagogika«. Kot nekoč uspešen športnik in član slovenske mladinske reprezentance v atletiki ve, kako pomembna sta vztrajnost in delo, da dosežemo želene cilje. Blaž je kot specialni in rehabilitacijski pedagog do sedaj sodeloval z več ljubljanskimi šolami, na katerih izvaja dodatno strokovno pomoč in svetovanje staršem. Je direktor in ustanovitelj Centra Motus, kjer izvaja diagnostično ocenjevanje potreb učencev z učnimi ali drugimi težavami, svetuje staršem in otrokom pri učenju, vodi delavnice in izobraževanja o učenju, vzgoji in sorodnih temah. Motusova ekipa strokovnjakov (specialni pedagogi, logoped, socialni pedagog, psihoterapevt) svetuje Minicityju na področju pedagoškeda dela in dela z otroki s posebnimi potrebami.

team_member

Tina Tavčar

vodja animacije

Tina je diplomirana kulturologinja, ki s svojim pozitivnim pristopom in čutom za ljudi vodi celotno animacijsko ekipo. S svojo navihanostjo in mnogimi izkušnjami v poklicnem gledališču zmeraj najde pot do srca naših najmlajših obiskovalcev. 

E-mail: tina.tavcar@minicity.si

team_member

Nina Sešel

strokovna sodelavka

Nina s svojim strokovnim znanjem, ki ga je pridobila kot profesorica razrednega pouka skrbi za strokovno prenašanje vsebin naročnikov na otroke in skladno s slovenskim šolskih kurikulumom.  Sama zase pravi: Diplomirana profesorica razrednega pouka, ki je svojo pot v Minicityju začela v animaciji, ob vrišču in nasmejanih obrazih otrok, h katerim sem se vedno z veseljem vračala. Vsakič smo se skupaj naučili nečesa novega, se zabavali i postali pravi prijatelji. Sedaj pa sem tista, ki skrbi, da se otroci v Minicityju učijo vsakodnevnih stvari preko didaktične igre. Moja želja je, da vsak otrok, ki odide iz Minicityja s sabo odnese nove znanje, predvsem pa misel, da se k nam z veseljem zopet vrne. Saj veste, otroci se največ naučijo skozi igro.  Kljub temu, da svoj delovni čas večinoma preživim za računalnikom in kreiranju novih idej, se vedno rada vrnem v animacijo, kjer vidim ali je to kar sem pripravila otrokom zanimivo. Za konec pa naj zapišem še misel, ki je moje vodilo: Povej mi in bom pozabil. Pokaži mi in si bom zapomnil. Vzbudi mi zanimanje in bom razumel. (Kitajski pregovor)

E-mail: nina.sesel@minicity.si

team_member

Nikolina Koljanin

Vodja vsebinskega marketinga

Nikolina, univerzitetna diplomirana slovenistka in splošna jezikoslovka, z vsebinskimi prispevki pomaga slikati družbo, v kateri imajo vsi otroci pravico do zdravega, srečnega in ljubečega otroštva. Bralce nagovarja srčno, hkrati pa jim podaja kakovostne informacije. Navdih za številne zgodbe išče v svojem družinskem življenju.

E-mail: nikolina.koljanin@minicity.si