team_member

Živa

županja

Živa s svojim detektivskim in strokovnim otroškim pogledom opazuje vse dogajanje malega mesta in takoj, ko opazi, da bi lahko bilo v Minicityju kaj bolj zabavno ali dovršeno, usmeri meščane mesta, da izboljšajo doživetje za najpomembne prebivalce mesta: otroke.

E-mail: info@minicity.si

team_member

Miha Culiberg

direktor in ustanovitelj

Poslovnež, ki še vedno več časa preživi v tujini kot doma, je s svojo ženo Jasno z idejo kreativnega otroškega mesta Minicity okužil tudi partnerje. Očetu petih otrok Minicity omogoča, da končno malo več časa preživi v Ljubljani z družino in da obenem v službo pelje tudi svoje najmlajše. Miha skrbi, da zaposleni v Minicityju radi opravljajo svoje delo in da podjetje na dolgi rok raste in se razvija.

E-mail: miha.culiberg@minicity.si

team_member

Jasna Žaler Culiberg

direktorica razvoja poslovanja in prodaje

Športnica, poslovna ženska in mama treh otrok s svojo energijo navdušuje slovenska in tuja podjetja, da se nam pridružijo. Prodaja in marketing sta njen poklic, javno nastopanje in PR pa njen hobi. Jasna je tista, ki bdi nad vsemi procesi in delčki Minicityja, kar nato na tedenskih kolegijih ekipe skupaj pretresemo in tako nenehno izboljšujemo uporabniško izkušnjo naših obiskovalcev. Vizija in pogled v prihodnost ter sanje, kam popeljati Minicity v prihodosti in preko meja, so njene vsakodnevne misli, ki s pomočjo ekipe postajajo realnost.

E-mail: jasna.zaler.culiberg@minicity.si

team_member

Marko Anžur

direktor financ in računovodstva, ustanovitelj

Marko nam pomaga, da so naši računi plačani in finance urejene. Priznamo, da se dostikrat jezi, ko želimo Minicity Ljubljana narediti našim gostom še bolj prijazen in pozabimo, da smo presegli predvidene stroške, a ko vidi zadovoljne obraze otrok, na jezo hitro pozabi.

E-mail: marko.anzur@minicity.si

team_member

Manja Plesničar

direktorica marketinga in solastnica Minicityja

Diplomantka marketinga in Londonske šole za odnose z javnostmi ter CDMP - Certified Digital Marketing Professional, z dolgoletnimi izkušnjami na področju vodenja B2B marketinga in B2C kampanj za svetovno znane naročnike. Stremi k digitalizaciji procesov in prisega na kampanje z merljivimi rezultati, ljubiteljica pisanja in kreative, novodobnih marketinških trendov in omrežij. Mamica dveh otrok, ljubiteljica živali in ustvarjalka vsebin na TikToku.  

E-mail: manja.plesnicar@minicity.si

team_member

Špela Zimic

Vodja prodaje

Špela je mamica dveh nadobudnih otrok in vodja  prodaje, ki skrbi za dobro počutje partnerjev in išče nove možnosti sodelovanja s partnerji. Kot diplomirana profesorica razrednega pouka pomaga pri snovanju aktivnosti vezanih na šole in vrtce. Je neusahljiv vrelec energije in pozitivnih misli.

E-mail: spela.zimic@minicity.si

team_member

Manca Pirc

Vodja operative

Prikupna in nasmejana, je kos prav vsakemu izzivu. Sodelavci jo imamo zelo radi, saj je vedno nesebično pripravljena pomagati vsakomur.  Njena posebnost je, da zna še tako trdovratno zagato pripeljati do pozitivnega izida, saj jih rešuje umirjeno, z veliko mero odgovornosti in razumevanja. V mesecu decembru koordinira in organizira obdarovanja za podjetja, vsakodnevno pa vodi našo operativo. 

E-mail: manca.pirc@minicity.si

team_member

Ana Obal

vodja pedagoškega programa in skupinskih obiskov

Zagnana Ana je dekle mnogih talentov, ki je po stroki vzgojiteljica predšolskih otrok, ki s svojimi strokovnimi pedagoškimi prijemi in mnogimi izkušnjami skupaj z otroki stopa v svet odraslih in s svojim strokovnim znanjem snuje pedagoške programe, skladno s šolskim učnim načrtom in kurikulumom za vrtce. Nezanemarljiva je tudi njena organizacijska žilica, ki je v veliko pomoč pri ogranizaciji veliki dogodkov za otroke in mladino.

E-mail: ana.obal@minicity.si

team_member

Tina Tavčar

vodja animacije in rojstnih dni

Tina je diplomirana kulturologinja, ki s svojim pozitivnim pristopom in čutom za ljudi vodi celotno animacijsko ekipo. S svojo navihanostjo in mnogimi izkušnjami v poklicnem gledališču zmeraj najde pot do srca naših najmlajših obiskovalcev. 

E-mail: tina.tavcar@minicity.si

team_member

Doria Janša

Vodja recepcije

Doria je študentka slovenistike in prvi obraz Minicityja. Vedno nasmejana in pozitivna poskrbi, da se vsi gostje pri nas odlično počutijo. Kot vodja recepcije je zelo iznajdljiva, organizirana in predana svojemu delu. Poleg tega pa rada ustvarja in odlično poje.  

E-mail: doria.jansa@minicity.si

Zunanji strokovni sodelavci

team_member

Nikolina Koljanin

Vodja vsebinskega marketinga

Nikolina, univerzitetna diplomirana slovenistka in splošna jezikoslovka, z vsebinskimi prispevki pomaga slikati družbo, v kateri imajo vsi otroci pravico do zdravega, srečnega in ljubečega otroštva. Bralce nagovarja srčno, hkrati pa jim podaja kakovostne informacije. Navdih za številne zgodbe išče v svojem družinskem življenju.

E-mail: nikolina.koljanin@minicity.si