team_member

Živa

županja

Živa s svojim detektivskim in strokovnim otroškim pogledom opazuje vse dogajanje malega mesta in takoj, ko opazi, da bi lahko bilo v Minicityju kaj bolj zabavno ali dovršeno, usmeri meščane mesta, da izboljšajo doživetje za najpomembne prebivalce mesta: otroke.

E-mail: info@minicity.si

team_member

Miha Culiberg

direktor in ustanovitelj

Poslovnež, ki še vedno več časa preživi v tujini kot doma, je s svojo ženo Jasno z idejo kreativnega otroškega mesta Minicity okužil tudi partnerje. Očetu petih otrok Minicity omogoča, da končno malo več časa preživi v Ljubljani z družino in da obenem v službo pelje tudi svoje najmlajše. Miha skrbi, da zaposleni v Minicityju radi opravljajo svoje delo in da podjetje na dolgi rok raste in se razvija.

E-mail: miha.culiberg@minicity.si

team_member

Jasna Žaler Culiberg

direktorica razvoja poslovanja

Športnica, poslovna ženska in mama treh otrok s svojo energijo navdušuje slovenska in tuja podjetja, da se nam pridružijo. Prodaja in marketing sta njen poklic, javno nastopanje in PR pa njen hobi. Jasna je tista, ki bdi nad vsemi procesi in delčki Minicityja, kar nato na tedenskih kolegijih ekipe skupaj pretresemo in tako nenehno izboljšujemo uporabniško izkušnjo naših obiskovalcev. Vizija in pogled v prihodnost ter sanje, kam popeljati Minicity v prihodosti in preko meja, so njene vsakodnevne misli, ki s pomočjo ekipe postajajo realnost.

E-mail: jasna.zaler.culiberg@minicity.si

team_member

Marko Anžur

direktor financ in računovodstva, ustanovitelj

Marko nam pomaga, da so naši računi plačani in finance urejene. Priznamo, da se dostikrat jezi, ko želimo Minicity Ljubljana narediti našim gostom še bolj prijazen in pozabimo, da smo presegli predvidene stroške, a ko vidi zadovoljne obraze otrok, na jezo hitro pozabi.

E-mail: marko.anzur@minicity.si

team_member

Špela Končar

direktorica operative

Špela je organizirana desna roka našega vodstva in kadrovska vodja Minicityjeve ekipe, ki z veliko vnemo poskrbi za vse zaposlene. Kot diplomirana profesorica razrednega pouka pomaga pri snovanju aktivnosti vezanih na šole in vrtce. Je neusahljiv vrelec energije in pozitivnih misli.

E-mail: spela.koncar@minicity.si

team_member

Manca Pirc

vodja operative in organiziranih skupin javnih zavodov

Prikupna in nasmejana, a resna bodoča magistrica pedagogike je kos prav vsakemu izzivu. Sodelavci jo imamo zelo radi, saj je vedno nesebično pripravljena pomagati vsakomur. Vsem pedagoškim delavcem, ki obiščejo naše mesto strokovno pripomore pri ustreznem umeščanju dejavnosti v Minicityju v šolski vsakdan. Njena posebnost je, da zna še tako trdovratno zagato pripeljati do pozitivnega izida, saj jih rešuje umirjeno, z veliko mero odgovornosti in razumevanja. V mesecu decembru koordinira in organizira obdarovanja za podjetja. 

E-mail: manca.pirc@minicity.si

team_member

Manja Plesničar

vodja marketinga

Diplomantka marketinga z dolgoletnimi izkušnjami na področju vodenja B2B marketinga in B2C kampanj za svetovno znane naročnike. Stremi k digitalizaciji procesov in prisega na kampanje z merljivimi rezultati, ljubiteljica pisanja in kreative. Mamica dveh otrok in ljubiteljska oblikovalka oblek in unikatnega nakita.  

E-mail: manja.plesnicar@minicity.si

team_member

Anamarija Meglič

vodja marketinga

Magistrica diplomacije z diplomo iz mednarodnih odnosov se je kalila na področju digitalnega marketinga, tri leta pa je vodila najbolj prepoznavno nevladno organizacijo za mlade v Sloveniji. Dodatno se je izobraževala na Shanghai Institute of Foreign Trade na Kitajskem, v okviru ERSTE NGO Social Innovation and Management programa, jeseni 2017 pa je zaključila Tech, Entrepreneurship and Innovation Professional Fellowship na Univerzi DePaul (ZDA). Je velika navdušenka nad digitalnim marketingom in socialnimi mediji, v prostem času pa raziskuje trende komuniciranja v 21. stoletju.

E-mail: anamarija.meglic@minicity.si

team_member

Karim Rueh

receptorka

Karim je vedno opremljena s svojim glasnim smehom, ki polepša še tako črn dan. S svojim primorskim naglasom in temperamentom začara vse okoli sebe. Pri svojem delu na recepciji je organizirana, natančna in profesionalna. S svojim odličnim poznavanjem tujih jezikov pa je odgovorna tudi za dobro počutje naraščajočega števila turistov. 

E-mail: karim.rueh@minicity.si

team_member

Anja Jereb

receptorka

Anja je energična vzgojiteljica predšolskih otrok v Minicityju, ki svoje znanje nadgrajuje z dodatnim študijem magistrske stopnje logopedije in surdopedagogike. Je kreativna, polna idej in vedno nasmejana. 

E-mail: anja.jereb@minicity.si

team_member

Anita Stražiščar

animatorka in supervizorka

Anita skrbi za to, da v Minicityju tudi odrasli ohranjamo otroka v sebi. V mestu jo spremlja kopica hvaležnih pogledov in nasmehov otrok ter lepih besed staršev. Ima dolgoletne izkušnje z otroki s posebnimi potrebami, vodenjem velikih skupin v kolonijah, s poudarkom na otrocih s sladkorno boleznijo. 

E-mail: info@minicity.si

team_member

Maja Preradović

animatorka in supervizorka

Maja se izobražuje v smeri specialne in rehabilitacijske pedagogike, svoj pedagoški čut pa zelo dobro izraža pri svojem delu kot animatorka in supervizorka. Močan karakter in trdna volja s seboj pritegneta celotno ekipo, ki zelo rada dela z njo.

E-mail: info@minicity.si

team_member

Lea Jaklič

animatorka

Sicer profesorica razrednega pouka, ima veliko izkušenj pri delu z otroki odvisnikov, izkušenj z gibalno oviranimi, otroki s celebralno paralizo in epilepsijo. Udeležuje se taborov Sonček, v Minicityju pa uspešno animira obiskovalce vseh starostnih skupin. 

team_member

Nina Sešelj

animatorka

Nina s svojim strokovnim znanjem, ki ga je pridobila kot profesorica razrednega pouka skrbi za strokovno prenašanje vsebin naročnikov na otroke in skladno s slovenskim šolskih kurikulumom. 

Zunanji strokovni sodelavci

team_member

Manuela Planinc

zunanja strokovna sodelavka s področja psihologije

Psihologinja, ki je svoje veščine brusila v poslovnem svetu. Produktna vodja, ki o produktih razmišlja skozi prizmo psihologije. Zaradi nje otroci iz kreativnega otroškega mesta Minicity Ljubljana odhajajo nasmejani, saj je zaslužna za kreativno, didaktično in obenem izjemno zanimivo vsebino naših tematskih kotičkov. Skratka, kreativka, ki tudi iz stare pločevinke naredi zabavno in poučno igro.

E-mail: manuela.planinc@minicity.si

team_member

Ana Obal

vodja pedagoškega programa

Zagnana Ana je dekle mnogih talentov, ki je po stroki vzgojiteljica predšolskih otrok, ki s svojimi strokovnimi pedagoškimi prijemi in mnogimi izkušnjami skupaj z otroki stopa v svet odraslih in s svojim strokovnim znanjem snuje pedagoške programe, skladno s šolskim učnim načrtom in kurikulumom za vrtce. Nezanemarljiva je tudi njena organizacijska žilica, ki je v veliko pomoč pri ogranizaciji veliki dogodkov za otroke in mladino.

E-mail: ana.obal@minicity.si

team_member

Blaž Povše (Center Motus)

zunanji strokovni sodelavec

Blaž je magister profesor specialne in rehabilitacijske pedagogike, usmerjen v delo z otroki in raziskovanje posebnih in razvojnih učnih težav, ter doktorski študent smeri »Specialna pedagogika«. Kot nekoč uspešen športnik in član slovenske mladinske reprezentance v atletiki ve, kako pomembna sta vztrajnost in delo, da dosežemo želene cilje. Blaž je kot specialni in rehabilitacijski pedagog do sedaj sodeloval z več ljubljanskimi šolami, na katerih izvaja dodatno strokovno pomoč in svetovanje staršem. Je direktor in ustanovitelj Centra Motus, kjer izvaja diagnostično ocenjevanje potreb učencev z učnimi ali drugimi težavami, svetuje staršem in otrokom pri učenju, vodi delavnice in izobraževanja o učenju, vzgoji in sorodnih temah. Motusova ekipa strokovnjakov (specialni pedagogi, logoped, socialni pedagog, psihoterapevt) svetuje Minicityju na področju pedagoškeda dela in dela z otroki s posebnimi potrebami.

team_member

Tina Tavčar

vodja animacije

Tina je diplomirana kulturologinja, ki s svojim pozitivnim pristopom in čutom za ljudi vodi celotno animacijsko ekipo. S svojo navihanostjo in mnogimi izkušnjami v poklicnem gledališču zmeraj najde pot do srca naših najmlajših obiskovalcev. 

E-mail: tina.tavcar@minicity.si