Praznovanje rojstnega dne je bil fantastično. Vse pohvale animatorki Kim in Madini za zabavno doživetje. K vam vedno radi pridemo.

Urška, Saša, Zarja in Svit, 26.01.2024

Velika pohvala gre Kim in Madini. Izredna organizacija in odličen odnos z otroki. Zagotovo vas bomo še priporočili.

Anita V, 24.01.2024

Kaja je naša velika ljubezen. Takšne pozornosti do otrok še nisem prej srečala. Srečne praznike, pazite na Kajo!

Marina in Alina, 08.12.2023

Hvala za lepi dve urici pri vas, še posebej Anžetu na točki adrenalinskega parka – je izredno prijazen in ima neverjeten občutek za otroke (in starše???? )!

Družina Tramšek, 02.04.2023

Danes odlično. Vse pohvale animatorki Žani. Ves popoldan je zabavala večino otrok, straršev niso potrebovali. Žana hvala. Tudi ostali ekipi – odlično naprej.

Jana N., 14.03.2023

Pohvalno vsem animatorjem, imeli smo se res super, 3 ure so minile hitro, vsi ste res super, otroci so se zabavali in odrasli tudi. Še bomo prišli…

Ostanite taki še naprej!

Družina Babič, 07.01.2023

Čudovito preživeto nedeljsko dopoldne z okusnim kosilom (špageti). Še pridemo! Krasni animatorji!

Ela z mamico in babico, 30.11.2022

Želela bi z vsemi deliti najlepšo izkušnjo, ki sem jo lahko doživela danes, ko sva se s hčerko pripeljali iz Ptuja v Minicity. Danes je bil na žalost zaprt za ostale obiskovalce oz. goste, vendar so naju kljub temu sprejeli ODPRTIH ROK v pravem pomenu. Z vso prijaznostjo, nasmejanostjo, dobro voljo. Tako, kakor to zmorejo samo pravi animatorji. Najlepša hvala celotni ekipi. To dobro izkušnjo bom delila z vsakim in z največjim veseljem sem bomo tudi vračali nazaj. Želim vam se najlepše in še obilo dobrih poslovnih uspehov. Danes ste najbolj razveselili mene in mojo hčerkico Sio, kar nama zelo veliko pomeni. Hvala, hvala, hvala.

Biserka E., 29.03.2022

Zelo radi bi pohvalili organizacijo vašega varstva. Našo Flo smo pripeljali za cel teden in res je uživala. Lepo ste se potrudili, da ste vsak dan zagotovili drugačen program in nove zanimive dogodivščine. Vesela je cela družina tudi zato, ker je Flo vsak dan domov prinesla darilo za nekoga izmed nas. Še na babi in dedka niste pozabili. Pohvala animatorjem, ki so se ta teden družili z našo pupo. Dobila je tudi dve novi prijateljici. Lepo vas pozdravljam.

M. O., 25.04.2018

Zelo prijazni, srčni animatorji. Res fajn, vidi se, da uživajo z otroki. Ponudba je pestra, skoz se kaj dogaja.

Sofija, 04.08.2017

Cela družina je preživela nekaj odločnih ur. Zelo pozitivno presenečena. Animatorke so super. Bravo. Še še vrnemo, hvala animatorkam.

Janja, 09.06.2017

Cela družina je preživeta nekaj odličnih ur. Zelo pozitivno presenečena. Animatorke so super. Bravo,

se še vrnemo.

mama Janja, 09.06.2017

Iskrena pohvala za osebje. Od sprejemnega osebja do animatorjev, res vsi zelo prijazni. Pozitivno presenečena! Hvala za lep popoldan.

ga. Sovšek, 02.06.2017

Odlično! Bili smo u nizu igralnica sličnog tipa po čitavoj europi ovdje nam je bilo najbolje. Odlična animacija. Čestitke Andrei!

Ivana, Zagreb, 22.05.2017

Bilo je super, ampak še posebej je bilo super na blagajni.

Blaž, 18.03.2017

Pri vas smo preživeli nekaj zanimivih kreativnih in zabavnih ur. Ekipa animatork in svetovalka na sprejemu zelo profesionalno opravljajo svoje delo, predvsem pa srčno. Otroka sta bila zelo zadovoljna in zagotovo vas še obiščemo!

Družina Sodja, 26.02.2017

Enkratno, nepozabno! Iskrena hvala in pohvala Doroteji in njenem čudovitem odnosu do otrok in igre. Pripeljali smo vnuka, ki živi v Nemčiji in mu je bilo zelo všeč. Želimo vam vse lepo in veliko uspeha.

Dve babici in dedka, 21.11.2016

Zelo zanimivo, poučno in dosti realistično. Animatorji so zelo prijazni, , vidi se, da delajo s srcem. Bili smo prvič in bomo še prišli, saj imate toliko vsega, da se še vrnemo. Res odlično. Še naprej tako zdravo, edinstveno in dobro delo želimo vsem!

M., Z. in A., 04.11.2016

Zelo kvalitetno in učno vodeno za otroke. Vsi navdušeni! Še pridemo, vsa pohvala animatorjem!

Družinica J. Gorenc, 16.04.2016

Organizirane skupine

Pohvala vsem zaposlenim, zahvaljujemo se vam za topel sprejem, pestro ponudbo, pohvala animatorjem -  energični, strokovni, veseli, prijazni, …

Otroci so res imeli poučno in pestro dopoldne. Vidno so uživali v vaši družbi!

Želimo vam vse lepo še naprej. HVALA in SE ŠE VRNEMO KDAJ!

Vrtec Vrhnika, otroci in vzgojitelji, 17.01.2024

Vse je prirejeno na nivo otrok, dobijo konkretno izkušnjo preko interakcije v hiškah mesta. Težko je izpostaviti najbolj všečno hiško, ker so vse po vrsti in vsaka na svoj način zelo zanimive. Pohvala vsem animatorjem za trud in veselje ob aktivnostih z otroki. 

Vzgojiteljica vrtca Zala pri OŠ Ivana Tavčarja Gorenja vas, 18.02.2019

Kot vsako leto smo tudi tokrat z obiskom zelo zadovoljni. Zdi se nam, da v Minicityju otroci res dobijo konkretno izkušnjo s področij vsakodnevnih dejavnosti in se na simpatičen način soočijo z različnimi poklici. Hkrati pohvala vsem animatorjem, ki za otroke zelo lepo poskrbijo in z njihovo izvirnostjo ter kreativnostjo otrokom res ponudijo največ, kar je možno. Le tako naprej in hvala!

Pedagoška delavka iz vrtca, 05.02.2019

Pozdravljeni,

pred kratkim smo v vašem Minicity-u preživeli enkraten in predvsem nepozaben dan. Otroci so uživali prav v vsaki dejavnosti, ki ste jo pripravili in izpeljali. Izbrali smo si 8 dejavnosti, všeč pa nam je bilo, ker ste otrokom omogočili, da so se preizkusili tudi v nekaterih drugih poklicih, ki jih zaradi omejenega števila nismo izbrali. Tako so otroci uživali v lepotilnem kotičku, v zobozdravstveni ordinaciji, se preizkušali kot pravi policisti, pekli piškote in jih tudi pojedli, se navdušeno preizkusili kot snemalci s kamero in nastopili v oddaji Slovenija ima talent, izdelovali iz lesa, bili piloti, stevardese in potniki na letalu, se preizkušali v svetu barv, v čebelarskem kotičku in še in še. Poleg vseh odlično pripravljenih dogodivščin pa jim je najbolj ostala v spominu trgovina, kjer so se morali preizkusiti kot pravi prodajalci blagajniki kot tudi kot kupci in so morali natančno upoštevati pravila pri nakupovanju. Res so uživali. Pa ne samo otroci, tudi me učiteljice, ki smo otroke spremljale, smo bile navdušene nad takšno natančno in zanimivo izvedbo animatorjev, ki so otroke budno spremljali na vsakem koraku, največje veselje pa je bilo gledati otroke, kako so uživali pri delu. Ja, res je bilo nepozabno. Doživeli smo en res velik dan v malem mestu. 

Vse pohvale in še veliko volje pri vašem nadaljnjem delu vam želimo. Gotovo se kmalu spet vrnemo. 

Lep pozdrav,

učiteljice in učenci prve triade OŠ dr. Antona Debeljaka Loški Potok, 25.04.2018

Z učenci 2. razreda smo obiskali Kreativno otroško mesto Minicity. Bili smo polni pričakovanj in nestrpni. Učenci so vedeli le, da bodo spoznali različne poklice. Ob prihodu v Minicity so nas pričakale animatorke, ki so učence razdelile v skupine. Te skupine so nato samostojno raziskovale kotičke v Minicityu. Učenci so bili najbolj navdušeni nad tem, da so lahko zabijali žeblje, zidali hišo. Prav tako so v pomanjšani trgovini Hofer izkusili vlogo nakupovalcev in prodajalcev. V pekarni so si tudi sami spekli prave piškote, ki so jih na koncu obiska tudi pojedli. Prav tako so leteli v pomanjšanem letalu Adrie Airways, kjer so se preizkusili v vlogi potnika, pilota in stevardese. Učenci so bili zelo navdušeni. Ko se je naš čas iztekel, so učenci želeli ostati tam, saj so se zelo zabavali. Zakaj kot učiteljica priporočam obisk Minicitya? Zato, ker tam lahko uresničite učne cilje iz učnega načrta, saj so učenci spoznali različne poklice na bolj realen način, kot jih lahko prikažemo v razredu. Poklic lažje začutijo v teh pomanjšanih enotah, ki predstavljajo imitacijo avtentičnega okolja, kjer lahko predmete preizkusijo zelo taktilno in praktično.  

Učiteljica in učenci 2. razreda iz OŠ Vide Pregarc, 25.04.2018

Super animatorji, otroci so uživali, saj so spoznali ogromno stvari, jih potipali in pobliže ogledali.

Hvala za vse.

Otroci iz Centra Iris, 29.09.2017

Učenci 1. razredov OŠ Staneta Žagarja Kranj, so preživeli zelo pester, zanimiv in poučen dan. Pohvale zelo aktivnim, prijaznim, in za delo zelo motiviranim animatorjem. Živahne učence so zelo motivirali. Zelo prijazna receptorka pa je z veliko potrpežljivosti podala vse informacije. Hvala vsem!

OŠ Staneta Žagarja Kranj, 22.02.2017

Mamice iz skupine Vesele nogice in naši otroci smo bili tako navdušeni, da smo se takoj začeli dogovarjati, kdaj se bomo vrnili. Neizmerno smo vam hvaležni, da ste vse prilagodili, da smo brez težav prehajali z vozički in se nemoteno gibali po mestu. Animatorji so vaa dodana vrednost; vidi se jim, da imajo izkušnje z otroki s posebnimi potrebami – delo prilagodijo le tem.

mamice skupine Vesele nogice, 02.10.2016

Naši učenci so bili nad Minicity-em navdušeni. Vsak se je našel v vsaj eni stvari. Večini je bil najbolj všeč oder Slovenija ima talent, kjer so se lahko preizkusili v svojih talentih (eni bolj, drugi manj). Zanimivi so jim bili predvsem manj znani in nepreizkušeni poklici (stevardese in piloti, samostojni kupci in blagajniki v trgovini...). Peka piškotov in kasneje tudi pokušina le-teh ter friziranje v frizerskem salonu sta prav tako poželi velik uspeh.

Ničesar ne bi spreminjali. Hvaležne smo Vam tudi učiteljice, saj smo vam lahko učence prepustile, vseeno pa bile prisotne za morebitne nepričakovane stvari. 

Učenci so si to zaključno strokovno ekskurzijo zapomnili predvsem po izkušnjah, ki so jih doživeli. Hvala tudi za vse fotografije, ki smo jih dobili od vas in smo jih nato lahko objavili na šolski spletni strani. 

Super ekipa ste. Kar tako naprej!

Anja Ploj

OŠ Sveta Ana, 27.05.2016