S Kompasom vedno na pravi poti že #Kompasovih70

V Kompasu z optimizmom zremo v prihodnost. Ugotavljamo, da ljubezen do ustvarjanja najlepših počitnic in potovanj nikoli ne mine, da je strast, ki nas povezuje, vedno enako goreča, in da je skupaj z našimi (so)potniki ustvarjanje doživetij zares imenitno in vedno navdihujoče. »Nova realnost« za nas pomeni, da »Kompas gre naprej«, da zdravje in varnost naših potnikov ostajata kot vedno na prvem mestu, da potujemo modro. S svojim znanjem, izkušnjami in srčnostjo, skupaj z našimi potniki, verjamemo v lepoto naših skupnih sanj.

Več
Odlična malica na družinskem izletu

Otroci so na izletu vedno lačni, zato bodite pripravljeni. Ni vseeno, kaj zaužijo med potepanjem po gozdu, hribih in dolinah. Izberite zdrava in kakovostna živila. Zbrali smo nekaj idej, kako boste potešili lakoto najmlajših družinskih članov med glavnimi obroki.

Več
Kako skrbeti za pohodno obutev?

Za vami je prečudovit družinski vzpon na bližnji hrib v popolni pohodni obutvi, ki je poskrbela, da so bili vaši koraki lahkotni. Preživeli ste čudovit dan v objemu narave, se nadihali svežega zraka in si ustvarili nepozabne spomine. Sedaj pa vas čaka manj prijetno opravilo, a še vedno je lahko zabavno. Kako bo čiščenje pohodne obutve potekalo čim bolj preprosto in boste obenem poskrbeli, da bo takšna kot nova, vam podajamo v nasvetih, ki jih je za vas pripravilo podjetje Alpina.

Več
Levčkov pomladni kratkočasnik

Otroci so zelo radovedni in pomladi jim lahko predstavite novo dejavnost – vrtnarjenje. Z največjim navdušenjem bodo prosti čas preživeli v naravi, vam pomagali urediti gredice, prekopavali, sejali, sadili, nabirali zelenjavo, ki so jo skupaj z vami vzgojili. Ko delo na vrtu počiva, pa lahko čas preživijo ob Levčkovem pomladnem kratkočasniku.  

 

Več
Mednarodni dan knjig za otroke

2. aprila obeležujemo mednarodni dan knjig za otroke. Točno ta dan je Mednarodna zveza za mladinsko književnost (IBBY) razglasila zato, ker se je takrat rodil Hans Christian Andersen. Njegove pravljice poznajo otroci z celega sveta.

Več
Igriv velikonočni ponedeljek

Velikonočni ponedeljek boste zagotovo preživeli v krogu družine. Izpostavili smo štiri aktivnosti, s katerimi vam bo vsem skupaj dan ostal v nepozabnem spominu. Vzemite si čas, ugasnite mobilne telefone in računalnike ter se posvetite otrokom, ki so željni družinskih 'vragolij'. 

Več