Vse najboljše brez skrbi!

Do najbolj zabavnega rojstnega dne z enim klikom

Naroči rojstni dan

Minicity rojstni dan vključuje*:

 
  • 120 minut vodene igre z animatorji v 40 kotičkih mesta za otroke
  • darilo za slavljenca – pulover s kapuco “Postani to, kar si želiš!”
  • pizze in pijačo “All You Can Drink”
  • sladoledno torto
  • najem rojstnodnevne sobe
  • rojstnodnevno temo po želji otroka
  • 10 Cewe fotografij za slavljenca
  • Cewe skupinska fotografija za vsakega udeleženca

*minimalno število otrok 10

 

Akcijska ponudba

* Akcijska ponudba traja od 18. 5. 2024 do 15. 6. 2024. 

* Akcijska cena ni združljiva z ostalimi popusti in akcijami

Izpolni naročilnico

Praznuj kot si želiš

Minicity dogodivščina
Izberi svoje najljubše hišice v ulicah našega malega mesta ter se podaj na pot, polno presenečenj in zabave! Kaj si želiš postati, ko boš velik? Hišice, ki jih želiš obiskati, naštej kar svojemu animatorju na praznovanju.
Lov na zaklad
Si avanturist in te privlačijo skrivnostni izzivi? Podaj se na lov za skritim zakladom! S prijatelji staknite glave, s skupnimi močmi rešite zagonetko in skozi namige najdite pot do skrite točke na zemljevidu, ki označuje mesto skritega zaklada.
Igre brez meja
Si športnik po duši? Čaka te velika športna dvorana, v kateri boš spoznal, kaj pomeni biti profesionalni športnik ter se s svojimi prijatelji pomeril v igrah brez meja – na različnih spretnostnih poligonih boš prav na svojem praznovanju preizkusil svoje znanje športnih disciplin. Če želiš, ti lahko v Minicityju pripravimo tudi čisto poseben košarkarski dan!

Naroči rojstni dan

Praznuj kot si želiš

Praznuj kot si želiš
Po naročilu rojstnega dne pričakujte klic, v katerem vas bomo popeljali čez celoten potek praznovanja. Imate dodatne želje? Ni problema! Uskladili bomo tudi morebitna dodatna naročila, ki jih lahko ob doplačilu izberete iz našega programa (cake-popsi, hrenovke v testu, izdelki za alergike, dodatni animator,…). Potem pa samo še brezskrbno uživajte v zabavi vaših otrok!

Vse najboljše
Ob prihodu bo slavljenec najprej prejel čudovito darilo, nato pa v rojstnodnevni sobi počakali na prihod vseh udeležencev. Z otroci se bomo dogovorili o pravilih praznovanja in akcija, se že zabavamo!

Pogostitev
Otroci se bodo v rojstnodnevni sobi najprej okrepčali z izbrano hrano, nato pa se ob koncu vrnili v sobico in se posladkali še z odlično sladoledno torto!

Druženje staršev
Če se želite na rojstnem dnevu zabavati tudi starši, lahko brezplačno rezervirate mize v naši kavarnici in si vzamete trenutek zase.

Naročilnica za rojstni dan