Maksi rojstnodnevni paket zabave

230,00€

Paket zajema 2,5-urni najem Maksi sobe in vodeno praznovanje za 15 otrok. Vključuje:

  • 2-3 animatorje,
  • 15 rojstnodnevnih vstopnic,
  • 3 velike pice po izbiri (klasika ali margerita),
  • 3 l Fructalovega soka po izbiri (jabolko ali pomaranča) ALI »all you can drink« domači sirup po izbiri (bezgov cvet, bezgove jagode ali malina in ribez) za 15 otrok,
  • velika torta po izbiri (20-25 kosov).

V sobi lahko praznuje do 25 otrok.

* Možno je doplačilo vstopnic za dodatno povabljene otroke. Cena vstopnice je 10 €/otroka in vključuje hrano in pijačo.

DARILO: Slavljenec prejme Minicity ovojnico presenečenja.

Mini rojstnodnevni paket zabave

180,00€

Paket zajema 2,5-urni najem Mini sobe in vodeno praznovanje za 10 otrok. Vključuje:

  • 1-2 animatorja,
  • 10 rojstnodnevnih vstopnic,
  • 2 veliki pici po izbiri (klasika ali margerita),
  • 2 l Fructalovega soka po izbiri (jabolko ali pomaranča) ALI »all you can drink« domači sirup po izbiri (bezgov cvet, bezgove jagode ali malina in ribez) za 10 otrok,
  • mala torta po izbiri (10-15 kosov).

V sobi lahko praznuje do 15 otrok.

* Možno je doplačilo vstopnic za dodatno povabljene otroke. Cena vstopnice je 10 €/otroka in vključuje hrano in pijačo.

DARILO: Slavljenec prejme Minicity ovojnico presenečenja.

Minicity™ rojstnodnevna dogodivščina

Originalno Minicity rojstnodnevno praznovanje, s katerim je svoj posebni dan v letu praznovalo že več kot 1.000 otrok. Po zbiranju otrok v enem od naših rojstnodnevnih prostorov, med katerim animator poskrbi za napet uvod, se dogodivščina preseli na ulice in v hišice malega mesta. Da se slavljenec na ta dan počuti res posebnega, animator skupinico pelje v tematske kotičke, ki si jih izbere rojstnodnevnik. Bi se s skupino prijateljev rad preizkusil v vlogi policistov, morda gasilcev, kaj pa raziskovalnih novinarjev? Izbira med več kot 30 tematskimi kotički in 50 poklici!

Igre brez meja (NOVOST)

Minicity je jeseni razširil svoje prostore, v njem pa je svoj prostor dobila tudi veliiiika športna dvorana. V njej spoznavamo poklic profesionalnega športnika in priredimo Minicity igre brez meja, kjer se slavljenec in povabljenci pomerijo in bodrijo na različnih spretnostnih poligonih, ki vključujejo skoraj vse športne discipline! Na vašo željo pa vam pripravimo poseben košarkarski dan.

Lov na zaklad (PRILJUBLJENO)

V Minicityju otroke čaka velik zaklad! A kje se skriva? V banki, hiši barv, morebiti pa je v hiši vode? Rojstnodnevno skupino prijateljev čaka zapleten primer, pri katerem bodo morali stakniti glave in s skupnimi močmi poiskati skriti zaklad. Z uspešno opravljenimi nalogami v tematskih kotičkih bodo prejeli namige, ki jih bodo pripeljali do skrite točke na zemljevidu, ki označuje mesto skritega zaklada. Pa jim bo uspelo?