Maksi rojstnodnevni paket zabave

230,00€

Paket zajema 2,5-urni najem Maksi sobe in vodeno praznovanje za 15 otrok. Vključuje:

  • 2-3 animatorje,
  • 15 rojstnodnevnih vstopnic,
  • 3 velike pice po izbiri (klasika ali margerita),
  • 3 l Fructalovega soka po izbiri (jabolko ali pomaranča) ALI »all you can drink« domači sirup po izbiri (bezgov cvet, bezgove jagode ali malina in ribez) za 15 otrok,
  • velika torta po izbiri (20-25 kosov).

V sobi lahko praznuje do 25 otrok.

* Možno je doplačilo vstopnic za dodatno povabljene otroke. Cena vstopnice je 10 €/otroka in vključuje hrano in pijačo.

DARILO: Slavljenec prejme Minicity ovojnico presenečenja.

Mini rojstnodnevni paket zabave

180,00€

Paket zajema 2,5-urni najem Mini sobe in vodeno praznovanje za 10 otrok. Vključuje:

  • 1-2 animatorja,
  • 10 rojstnodnevnih vstopnic,
  • 2 veliki pici po izbiri (klasika ali margerita),
  • 2 l Fructalovega soka po izbiri (jabolko ali pomaranča) ALI »all you can drink« domači sirup po izbiri (bezgov cvet, bezgove jagode ali malina in ribez) za 10 otrok,
  • mala torta po izbiri (10-15 kosov).

V sobi lahko praznuje do 15 otrok.

* Možno je doplačilo vstopnic za dodatno povabljene otroke. Cena vstopnice je 10 €/otroka in vključuje hrano in pijačo.

DARILO: Slavljenec prejme Minicity ovojnico presenečenja.

Minicity DOGODIVŠČINA za rojstni dan

Praznuj svoj rojstni, kot si želiš sam! Izberi svoje najljubše hišice v ulicah našega malega mesta ter se podaj na pot, polno presenečenj in zabave! Kaj si želiš postati, ko boš velik? Preizkusi se v različnih vlogah in se odloči v Minicityju.

Praznuj rojstni dan na IGRAH BREZ MEJA

Si športnik po duši? V razširjenih prostorih Miniciyja te čaka velika športna dvorana, v kateri boš spoznal, kaj pomeni biti profesionalni športnik, ter se s svojimi prijatelji pomeril v igrah brez meja – na različnih spretnostnih poligonih boš prav na svoj rojstni dan preizkusil svoje znanje skoraj vseh športnih disciplin. Če želiš, pa ti lahko v Minicityju pripravimo tudi čisto poseben košarkarski dan!

Praznuj rojstni dan v LOVU NA ZAKLAD

Si avanturist in te privlačijo skrivnosti? Podaj se na lov za skritim zakladom! Le kje bi lahko bil? V banki, hiši barv ali hiši vode? S prijatelji staknite glave, s skupnimi močmi rešite zagonetko in skozi namige najdite pot do skrite točke na zemljevidu, ki označuje mesto skritega zaklada. Vam bo uspelo?

Za rojstni dan v Minicityju NAREDI SAM

Ker v Mincityju ni nikoli in nikdar dolgčas, se lahko rojstni dan za otroke prelevi v pravo zabavo, polno veščin, ki bodo otrokom prišle prav na vsakem koraku življenja. Pri nas lahko gradijo hišo, se učijo vrtnarjenja ali popravijo avto! Da, tudi rojstni dan je lahko zabaven in poučen hkrati!

Za rojstni dan v Minicity PRIHAJA POMOČ

Minicity je sicer pomanjšano mesto, vendar deluje kot vsako pravo, veliko mesto. In kot v vsakem mestu se tudi v Minicityju lahko zgodi kaj nepredvidljivega. Še sreča, da se lahko otroški rojstni dan spremeni v pravo gasilsko ali policijsko postajo! Prav tako lahko vaš slavljenec postane zobozdravnik in pomaga ljudem v mestu!

Za rojstni dan v Minicityju postani RAZISKOVALEC

Si vedrega duha in te zanima vsaka najmanjša podrobnost? Postani raziskovalec in za rojstni dan ugotovi, kako nastane vodna mavrica, zakaj je morje slano, kako preurediš svojo otroško sobo in sam pobarvaš stene, kako deluje mikroskop in kako velika so krila sove lovače!