Najlepše darilo za otroke

Vsi vemo, da je igra najlepše darilo. Če pa otrok ob tem prejme še čudovit pulover, ki ga vsakodnevno spominja na to, da postane to, kar si želi, pa je darilo še toliko lepše.  Izberite Minicity darilne paketke, ki v darilni embalaži skrivajo doživetje v Minicityju in pulover s kapuco "Postani to, kar si želiš!" in otroka pod smrečico presenetite z najlepšim darilom! Darilo je primerno za vsak dan v letu!Darilni paketi Minicity

Na povezavi najprej izberete paket, ki ga želite - MINI, MIDI ali MAKSI. Paketi se razlikujejo v dolžini obiska Minicityja, ki velja za enega otroka z odraslim spremljevalcem. Nato izberite še pulover. Izbirate lahko med različnimi velikostmi in barvami puloverjev za fantke in punčke. Vsi puloverji imajo na hrbtu natiskane Minicityjeve super junake in napis "Postani to, kar si želiš!". 


S klikom izberi svoj paket: 

                       
     Idealno darilo za otroke do 12. leta

Ker je Minicity pulover skupaj z vstopnico pakiran v lični darilni embalaži, ga lahko samo še predate obdarovancu. In, da ne pozabimo - embalaža je istočasno tudi pobarvanka za otroke. Veste, kaj bo vaš malček najraje počel v Minicityju? Vsekakor se bo zabaval, istočasno pa se bo v pravem mestu za otroke preizkusil v več kot 50 poklicih in svoje spretnosti uril v več kot 40. igralnih kotičkih. Kaj vse Minicity ponuja, si lahko ogledate TUKAJS klikom izberi svoj paket: 

                                            
                    

                      

                    
                    
Še ne veste, kje boste praznovali? Oglejte si našo rojstnodnevno ponudbo >>>