Ježek Milan in zimska votlina
Podarite družinsko pravljično doživetje
V Minicity s turističnimi boni
#IGRAJMOSEDOMA
Visit Minicity Ljubljana
Rojstni dan v Minicityju
Kompasov Božiček
small

Personaliziran nagovor Božička

Si želiš, da bi tudi tvoj otrok letos doživel čisto pravo praznično doživetje? Si želiš, da bi ga nagovoril čisto pravi Božiček ali Dedek Mraz in to kar na njegovem domu? Ja, seveda varno in prek ekrana - vendar s personaliziranim sporočilom! Naroči najbolj personaliziran video nagovor Minicityjevega dobrega moža!

small

Obisk dobrih mož

Izberite izkušeno ekipo Minicityja za najlepše praznično obdarovanje otrok vaših zaposlenih - izkušena ekipa, celostna ponudba in praznična gledališka predstava. Na daljavo ali v Minicityju. 


small

Obisk s turističnimi boni

Poglejte pestro ponudbo, ki jo v Minicityju lahko izkoristite tudi z novimi turističnimi boni BON21! Vabljeni!

TURISTIČNI BONI BON21 

small

Praznovanje rojstnega dne

Rojstni dan za otroke se v Minicityju prične v tematski sobici po izboru slavljenca ter nadaljuje z vodenim popotovanjem po ulicah našega otroškega kreativnega mesta. Praznovanje rojstnega dne v Minicityju predstavlja nepozabno doživetje za slavljenca in nestresno planiranje praznovanja brez skritih stroškov za starše! Izbirate lahko med različnimi temami!

Nikoli ne spreglejte novic, člankov in odličnih idej

Včlani se v Minicity klub in prejmi ugodnosti

Nepozabno doživetje za otroke, kjer se lahko preizkusijo v več kot 50 poklicih!

Minicity je več kot igralnica! Minicity ponuja učenje realnih življenjskih veščin skozi metodo didaktične igre. Gre za edinstveno lastnost, ki nas ločuje od ostalih ponudnikov prostočasnih aktivnosti za otroke in družine. Za izvajanje otroku prijazne storitve najvišje kakovosti skrbi ekipa naših izurjenih animatorjev, ki program izvaja v skladu z začrtanimi smernicami pedagogov in psihologov, s katerimi tesno sodelujemo na vsakem koraku naše poti. Naše mesto Minicity lahko obiščete z urno vstopnico, lahko pa se odločite za večkraten obisk s celoletno vstopnico. Vabljeni tudi s turističnimi boni BON21! Vse aktivnosti malega mesta pripravlja ekipa strokovnjakov s področij pedagogike in psihologije, v sodelovanju s slovenskim gospodarstvom in z javnimi institucijami. Aktivnosti so zasnovane tako, da otrokom omogočajo večjo samostojnost in krepitev socialnih, emocionalnih, spoznavnih in osebnostnih kompetenc.
Kreativno otroško mesto

Minicity Ljubljana je tematski park v podobi majhnega mesta, ki ga gradijo ulice, ceste, hiše in kreativni park. V hiškah domujejo majhna pekarna, banka, policijska in gasilska postaja - skupaj več kot 40 tematskih kotičkov, v katerih otroci skozi igro spoznavajo svoje sanjske poklice in pridobivajo uporabna znanja za vsakodnevno življenje.

Animacije na terenu

Z Minicityjevimi animacijami na terenu širimo uspešno zgodbo otroških delavnic iz tematskega parka po vsej Sloveniji. Animacije so primerne za dogodke in priložnosti vseh vrst, saj jih vsebinsko prilagodimo lokaciji izvedbe in starosti otrok. Na voljo je 6 različnih tematskih sklopov, v vsakem pa otroci spoznajo več priljubljenih poklicev. Otroke med igro usmerjajo izkušeni animatorji, ki s seboj prinesejo edinstvena igralna orodja, s katerimi je doživetje Minicityja dostopno tudi izven ulic malega mesta.

Mnenja obiskovalcev

Obiskovalci kreativnega otroškega mesta, ki nas obiščejo individualno ali v sklopu skupinskega obiska, so nad mestom naravnost navdušeni:). Preverite kaj menijo >>>

Napovednik aktivnosti