V Minicityju Ljubljana lahko vse do 31. 12. 2019 rezervirate svoj termin za praznično fotografiranje s fotografom Stašem Zidarjem

Zakaj je družinsko fotografiranje v Minicityju prava izbira za vas?

KER JE PRAVI ČAS
Vam je znano? Zbudite se, greste v službo, pridete pozno zvečer domov, večerjate, se igrate z otroci, greste spat. Preden se zaveste, otroci odrastejo. Praznični čas vsem izmed nas omogoči, da se usedemo, sprostimo in razmislimo o tem, kaj je tisto, kar nam veliko pomeni in si vzamemo čas za svoje najbližje. Praznični čas je popoln čas, da enkrat za vselej narediti tiste družinske fotografije, ki so pomembne.

KER DRUŽINSKA FOTOGRAFIJA JE TISTA, KI ŠTEJE
Družina je tisto, kar smo. Zakaj ne bi imeli v svoji dnevni sobi na steni ovekovečen trenutek podrobnosti obraza vašega otroka, pokončne drže dedka in neizmerno dobroto babice? Je še kaj lepšega kot takšni spomini?

KER JE POMEMBNO, DA POSODOBITE DRUŽINSKI PORTRET
Kdaj ste bili nazadnje slikani skupaj? 5,10, 15 let nazaj? So vaši otroci že višji od vas, imajo večjo številko čevljev in imajo namesto pleše kot dojenčki, dolgo grivo na glavi? Še lepše kot imeti enkraten spomin na steni vašega hodnika, je imeti obnovljene spomine vsakih nekaj let.

KER JE POMEMBNO DA IMAMO FOTOGRAFIJE
Zakaj je pomembno, da imamo fotografije? Zato, ker spomini, ki jih imamo v glavi, sčasoma zbledijo. Spomini na papirju (in v elektronski obliki) ostanejo! Ker bomo te fotografije čez 10, 15, 25 let lahko gledali, tako kot mi gledamo fotografije naših staršev, dedkov in babic. Ker bodo naši otroci imeli spomine na svoje otroštvo, kot jih imamo mi.

KER SE LAHKO ŽE DANES NEHATE OBREMENJEVATI Z NAKUPOM DARIL
V kolikor potrebujete družinsko fotografiranje in se obenem sprašujete, kaj dati v letošnjem letu vašim starim staršem - praznična fotografija je (verjemite na besedo!) idealno darilo zanje. Rezervirajte svoj termin, stopite pred naš fotoaparat in dobili boste čudovit spomin, ki ga bodo vaši stari starši cenili celo življenje.

Vse o fotografu, poteku fotografiranja in naročilu si lahko ogledate na povezavi