Draga bodoča mamica!

Novo življenje, ki se prebuja v tebi in srček, ki bije pod tvojim, bo v vajino življenje prineslo najlepše obdobje v življenju. Postala bosta starša. Postala boš mamica. Mogoče prvič, drugič ali celo trejič, morda petič. Vsaka izkušnja pa je drugačna, počutje raznoliko in vedno znova se ti porodi veliko vprašanj. Veliko pa je tudi odgovorov - takšnih in drugačnih in lahko se zgodi, da kaj kmalu ne boš našla pravega zase in za svojo malo "štručko".   

Prav zate smo pripravili odličen dogodek, ki bo potekal v torek, 12. novembra, med 16. in 20. uro v prostorih Minicity Ljubljana, na katerem se boš praktično opolnomočila glede vsega kar potrebuješ za uspešen začetek materinske poti ali nadgradiš izkušnje iz prejšnjih nosečnosti. Na dogodku boš spletla nove prijateljske vezi, s katerimi boš lahko tudi v prihodnje delila najlepše trenutke materinstva in v težjih trenutkih našla oporo. V Minicityju Ljubljana bomo na Okroglih trebuščkih poskrbeli za vrhunske strokovnjake, dinamičen dogodek s praktičnimi delavnicami, kot zmeraj, pa bomo tudi dobrodelni - z zbrano kotizacijo bomo pomagali Porodnišnici Postojna ob nakupu novega ultrazvoka. Šik pogostitev je že stalnica naših dogodkov, pripravljamo pa tudi izmenjevalnico oblačil - prineseš en kos, vzameš en kos. Preprosto, kajne? Vsa oblačila, ki jih na dogodku ne boste izbrale, bomo podarili mamicam, ki si nakupa ne morejo privoščiti, v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Moste-Polje. 

Ne zamudi svoje priložnosti in se prijavi TAKOJ! PRIJAVI SE NA DOGODEK >>>

Te zanima kaj vse boš izvedela? Naj ti izdamo nekaj skrivnosti. Če ste mamice prvič, verjetno še niste negovale majhnega čarobnega popka, kajne? Pripravili smo delavnico, kjer se boste preizkusile v nameščanju lupinice, izvedele zakaj včasih pleničke prepustijo, kako poskrbeti za brezskrbno dojenje in kako rokovati v primeru, da le-to ne steče gladko, kako poskrbeti za finančno varnost družine ter izvedeli vse o skrbi za zobe. Ob prihodu "majhne štručke" pa ne smete pozabiti nase, zato vas bomo razvajali s super kozmetiko in vas na koncu pobožali s praktičnimi darilci za vas in vaše malčke. Natančen program dogodka najdeš spodaj.

Ne zamudi svoje priložnosti in se prijavi TAKOJ! PRIJAVI SE NA DOGODEK >>>

Če imaš kakšna dodatna vprašanja, nam lahko pošlješ sporočilo na okroglitrebuscki@minicity.si!