Firbcologi

Pridružite se nam na snemanju Firbcologov! V našem televizijskem studiu RTV Slovenija bomo tokratno oddajo posvetili raziskovanju kotičkov v Minicityju. 

Več
Slavnostna otvoritev Tovarne kokic

Poznate kokice, ki nastanejo s pomočjo vročega zraka in so narejene iz koruze, brez gensko spremenjenih organizmov? Pa take z okusom bele in temne čokolade, karamele ali sira? Seveda, govorimo o Pokicah. Spoznajte njihovo izdelavo v naši Tovarni kokic! 

Več
Slavnostna otvoritev hiške Hitimo na pomoč

Kaj dela varnostnik in kaj detektiv? Pri čem nam pomaga detektor laži in pri čem detektor kovin? Kako poteka gasilska vaja in kako policisti skrbijo za red? Pridružite se nam na slavnostni otvoritvi hiške Hitimo na pomoč!

Več
Z levčkom zmeraj varni na cesti

Z levčkom se podajte na pot za žigi zmage in obnovite cestnoprometne predpise. Poskrbimo za varnost na cestah in si ob osvojenem znanju pridobimo še medaljo Levjesrčni!

Več
Gremo v šolo

Kljub temu da so naši šolarji sedaj že dodobra spoznali šolski red, se še zmeraj zgodi, da kakšne potrebščine v šolski torbi ni. Da se bodo mali in veliki junaki dodobra spoznali z vsem, kar sodi v šolsko torbo, se nam pridružite v naši Papirnici Office&More.

Več
Izdelajmo sladke pajkce

Konec oktobra pa bomo posvetili čarovniškemu rajanju. Na zadnjo soboto pred počitnicami vas vabimo, da sem nam pridružite v Loackerjevem Svetu napolitank, kjer bomo izdelovali sladke pajkce in ob tem uganjali čarovniške norčije. 

Več
Ostanimo zdravi in veseli

Ker se začenja sezona hladnega vremena in z njo povečanega števila okužb, vas in vaše malčke vabimo, da sem nam v našem čistilnem kotičku Makom pridružite in skupaj bomo preverili ali znamo pravilno poskrbeti za čistočo rok. 

Več