Petkova ustvarjalnica: Spiner

Vsak petek bomo za mlade kreativce pripravili posebne in vedno drugačne ustvarjalne projekte, s katerimi boste izurili svojo domišljijo, koncentracijo in prstke. Lotili se bomo blaga, volne, papirja, reciklaže izdelkov, materialov iz narave in še in še ... Saj veste, domišljija ne pozna meja!

Več
Obisk Aquafresh pastice

Vsako soboto se bomo v Minicityju družili s čisto pravo super junakinjo, zobno pasto Aquafresh, ki nam bo povedala, kako in zakaj moramo skrbeti za svoje zobke in ustno votlino. Pastica Aquafresh bo poskrbela, da bomo res prav vsi znali pravilno umiti svoje zobe!

Več
Policist motorist na obisku

Na zadnjo majsko soboto nas bo v malem mestu obiskal policist prometnik z motorjem. Skupaj se bomo naučili, kako poskrbeti za varnost na cesti in na kaj moramo biti v prometu pozorni pešci in kolesarji, obenem pa nam bo povedal vse, kar nas je vedno zanimalo o delu policista prometnika.

Več
Družinski izlet z novim Volkswagen T-Rocom je lahko vaš!

V mesecu maju smo s Volkswagen Slovenija pripravili foto natečaj, v katerem lahko osvojite vikend uporabo novega Volkswagen T-Roca, ki je kot ustvarjen za družinske izlete. Kako do nagrade? Pridite v Minicity, v igralno enoto Avtohiša, s pomočjo našega animatorja posnemite najbolj odštekano družinsko fotografijo z beetlom, ki je parkiran v igralni enoti, izpolnite letak za sodelovanje in z malo sreče je nagrada lahko vaša.

Več
Živ-žav, zajtrk je zdrav!

Pujsa Vita, zajček Mini in prijatelji gledalci pripravljajo zabavo za rojstni dan. Ob napetem dogajanju spoznavajo pomen zdrave prehrane za rast, igro in otroško energijo. Predstava je zabavna in izjemno poučna, saj nazorno prikazuje znan zajčji pregovor »Če zajtrk izpustimo, za svoj rojstni dan zbolimo«.

Več