Infodrom

Pridružite se nam na snemanju Infodroma! V naši informativni oddaji se bomo iz televizijskega studia RTV Slovenija tokrat javili z reportažo iz kreativnega otroškega mesta.

Več
Gremo na šolski tabor

Pridružite se nam, ko bomo z malčki preverili, kaj vse morajo spakirati v kovček za na šolski tabor. Malčki se bodo pakiranja lotili samozavestno in zmeraj vedeli, kaj imajo s seboj in kje. Vabljeni!

Več
Obisk optika

Našo Optiko bo v tem mesecu ponovno obiskal optik Optike Zajec, ki bo malim in velikim obiskovalcem brezplačno preveril vid. Pridružite se nam in preverite, ali je za vaše oči optimalno poskrbljeno.

Več
Nogometna delavnica

Vaja dela mojstra, če mojster dela vajo.Pridružite se nam na nogometni delavnici in se naučite dodobra voditi žogo. Vabljeni!

Več
Turnir v namiznem tenisu

Pomerite se v namiznem tenisu! Obiščite našo športno dvorano Decathlon, kjer bomo pripravili pravi družinski turnir v namiznem tenisu. Kdo bo tokrat boljši?

Več
Pravljična okrasitev doma

Decembrski prazniki so že skoraj pred vrati in ni lepšega, kot vonj po cimetu, toplina doma in okraševanje z družino. Da bo vzdušje res čudovito, se pridružite naši delavnici mömax, kjer bomo izbrali vse potrebno, da bo domek res pravljičen. 

Več
Obisk medvedka Bena iz BenQuicka

V mesecu novembru nas bo v Benovi deželi razveseljeval medo Ben, ki bo z obiskom presenetil vse otroke, ki bodo na dan obiska slavili rojstni dan!

Več