Ste vedeli, da lahko za 27,90 evrov potujete v katerikoli kraj v Nemčiji? In to iz katerega koli kraja v Sloveniji. Vikendi, počitnice in dopust so idealna priložnost, da raziščete tudi Berlin, Bonn, Hamburg, Dresden, Leipzig, München, Frankufurt ... Zapeljite se do tja sproščeno z udobnim vlakom. Nepozabna družinska dogodivščina je zagotovljena.

 

Potovanje z vlakom je privlačno za vse generacije. Mlajše in starejše. Odpravite se na družinski izlet v Nemčijo in se potepajte po krajih, ki jih še niste videli. To lahko storite povsem ugodno. In ni se vam treba bati zastojev na cesti, kajti z vlakom potujete povsem brez stresa. Vozovnice za potovanja iz katerega koli kraja v Sloveniji v kateri koli kraj v Nemčiji po ponudbi Super Sparpreis Europa so na voljo od 27,90 evrov, po ponudbi Sparpreis Europa pa od 31,90 evrov. In nikar ne odlašajte z načrtovanjem poti, saj velja - prej kot kupite vozovnico, ceneje potujete. Vozovnico namreč lahko kupite že šest mesecev pred potovanjem. Prej kot kupite, večja je verjetnost, da za izbrani termin še dobite vozovnico po ceni 27,90 evrov.

Z nakupom takšne vozovnice je sklenjena prevozna pogodba s prevoznikom Deutsche Bahn (DB). Kupljena vozovnica je v nemškem jeziku; poleg le-te potnik dobi tudi prevod prevoznih pogojev in ostalih pomembnih informacij v slovenskem jeziku. Kupljena vozovnica je imenska in neprenosljiva in velja samo za potnika osebno (oz. skupaj s spremljevalci). Z nakupom vozovnice potnik soglaša z zbiranjem, shranjevanjem in obdelavo osebnih podatkov za namene obdelave prevozne pogodbe, sprejetjem splošnih pogojev in pogojev uporabe spletne vozovnice. Na potovanju morate obvezno imeti pri sebi osebni dokument, ki ga morate pokazati na zahtevo kontrolnega osebja. Ponudba je vezana na točno določen vlak in relacijo. Zamenjava vozovnice oz. vračilo kupnine po ponudbi Super Sparpreis Europe ni mogoče. Vračilo vozovnice je možno, če izberete vozovnico po ponudbi Sparpreis Europa, in sicer pred prvim dnem veljavnosti vozovnice. Potniku se vrne bon v vrednosti vozovnice, zmanjšan za 10 evrov pristojbine za vračilo.

Vas mika potovanje z vlakom v Nemčijo? Brž kupite vozovnico. Vse podrobnejše informacije lahko dobite na prodajnih mestih mednarodnih vozovnic, e-pošti potnik.info@slo-zeleznice.si ali brezplačni telefonski št. 080 81 11.

Želimo vam prečudovito potovanje z vlakom. Na poti skozi okno opazujte krasno naravo, mesta, vasice ... Izkoristite čas, da si preberete nekaj zanimivosti o kraju, v katerega potujete. Vaša pot bo resnično brezskrbna, tako lahko tudi v miru zadremate in se prepustite zibanju vožnje po tirih. Preživite prosti čas z najdražjimi in izkoristite pot tudi za pogovore, za katere ni časa med tednom, šolskim letom. Mogoče boste izvedeli nekaj posebnega. Na vlaku pa imate tudi super možnost, da poklepetate s sopotniki in pobliže spoznate njihov poklic, kulturo, vero, osebno prepričanje, hobije ... Razprave na vlaku lahko postanejo zelo zanimive in mogoče boste stkali nove prijateljske vezi.