Vljudno vas vabimo na spletni dogodek Okrogli trebuščki, ki bo pod okriljem Minicityja, potekal v četrtek, 17. 2. 2022, od 16. ure dalje. Udobno namestite svoj 'okrogli trebušček' in spremljajte pester nabor predavanj priznanih slovenskih strokovnjakov na daljavo. Vključite se v debato, ovržite napačna prepričanja in se seznanite z aktualnimi novostmi, napredki, raziskavami, dognanji ...

 

Kreativno otroško mesto Minicity, ki je namenjeno otrokom, starim od dveh do 14 let, v katerem postanejo to, kar si želijo, je že pred leti prepoznalo potencial pri projektu Okrogli trebuščki, s katerim nagovarjamo bodoče mame. Sklop večurnih edinstvenih predavanj strokovnjakov z različnih področij je pritegnil nosečnice iz širne Slovenije. Sprva so se mreženja odvijala v živo v prostorih Minicityja, danes potekajo prek spleta, kar je privabilo še več 'okroglih trebuščkov', željnih novih učenosti.  

 

Na dogodku Okrogli trebuščki, ki se bo odvijal prek aplikacije ZOOM (potrebujete le mobilni telefon, tablični računalnik ali računalnik) vam bodo predavatelji na večurnem dogodku Okrogli trebuščki, v četrtek, 17. 2. 2022, pomagali razrešiti marsikatero dilemo, pri tem pa bodo izhajali iz  neizpodbitnih dejstev, raznovrstnih raziskav, neprecenljivih izkušenj in verodostojnih dognanj. Niti za sekundo se ne boste dolgočasili, na koncu boste ponotranjili miselnost, da boste svojemu otroku najboljša mama. S predstavniki določenih strok in podjetij bomo prikazali ustrezno izbiro izdelkov za nosečnico, mamico in dojenčka, obenem pa se bo z njimi sprehodili skozi pester nabor težav, s katerimi se soočajo novopečeni starši, in poiskali njihov izvor ter ustrezne terapije. Predavanja so razdeljena na posamezne časovne sklope, tako da boste zlahka ozavestili pridobljena učena mnenja, premišljenje napotke in smiselne namige. Vse udeleženke dogodka boste obenem po dogodku prejele dodatne poučne videoposnetke, pripravljene v sodelovanju s strokovnjaki.  

 

Plačilo za udeležbo na dogodku Okrogli trebuščki znaša 10 evrov. Zbrana finančna sredstva bodo šla v dobodelne namene, in sicer jih bomo namenili Porodnišnici Postojna. Ob plačilu kotizacije in udeležbe na dogodku imate možnost pridobitve posebnega presenečenja, ki ga bodo za vas pripravili podporniki Okroglih trebuščkov.  

 

Nikar ne odlašajte, prejmite zakladnico znanja in se skrbno pripravite na prihod novega družinskega člana. Razumljiv pogled na vsakdanje situacije, odgovornost, skrb in še marsikaj drugega bo osrednja nit večurnih predavanj na dogodku Okrogli trebuščki. Samo en klik vas loči do prijave.

 

Kaj vse so izvedele bodoče mamice na prejšnjem dogodku Okrogli trebuščki, si lahko preberete v prispevku Nosečnice na dogodku Okrogli trebuščki dobile zakladnico nasvetov.