Načrtujete družinsko potvanje z vlakom? Želimo vam srečno pot. Nakup vozovnic lahko opravite na železniških postajah, spletu in v mobilni aplikaciji, po novem letu pa tudi na kartomatu.

 

Potovanje z vlakom omogoča nepozabno dogodivščino za vso družino. Ko se odločite za skupen cilj, je čas za nakup vozovnic. Do njih lahko preprosto pridete na prodajnem mestu, kjer vamo bo osebje prijazno svetovalo, na spletu in v mobilni aplikaciji Grem z vlakom.

 

Slovenske železnice pa so se odločile, da naredijo korak naprej in v novem letu širijo prodajno mrežo. Vozovnice boste lahko kupili na kartomatu, ki bo kot samostojno prodajno mesto omogočal samopostrežno avtomatizirano prodajo produktov na različnih prodajnih mestih. Nakup boste tako lahko opravili 24 ur na dan, vsak dan v tednu. Trenutno postavljajo prvih 10 samostojnih avtomatov za prodajo vstopnic. V okviru preskusnega (pilotnega) projekta bodo začeli delovati do konca januarja 2022.  

 

''Samopostrežna prodajna mesta se bodo uvedla na ključnih železniških vpadnicah, na turistično zanimivih območjih in na območjih z visokim ocenjenim potencialom potnikov ter na železniških postajah/postajališčih, kjer se prodaja preko klasičnih prodajnih mest ne izvaja,'' pojasnjujejo pri Slovenskih železnicah. Načrtujejo postavitev 156 samopostrežnih prodajnih mest na 142 lokacijah.

Želimo vam, da bo vaše novo leto 2022 polno novih družinskih pooptniških vtisov!

Photo by Andrea Piacquadio from Pexels