Kuhinjske nape niso samo vizualni dodatek v kuhinji, ampak so izjemno priročne, če se želite znebiti neželenih vonjav med vsakodnevno peko in kuhanjem za družino. Seveda so današnje sodobne in vas njihov hrup ne bo motil, tako boste lahko med pripravo obrokov tudi klepetali z otroki in jim razlagali, kaj počnete ter mojstrske veščine prenašali tudi na mlajše generacije.

 

Preden se odločite za svojega superpomočnika v kuhinji, poskušajte pridobiti čim več informacij. Pozanimajte se, katera kuhinjska napa bo zadovoljila vašim potrebam in zahtevam. Obiščite trgovino Big Bang ali pobrskajte za podatki in nasveti na njihovi spletni strani. Ob bok najboljšim kuharskim šefom, kar seveda vi ste, v domači kuhinji se lahko postavi vrhunska kuhinjska napa Beko, ki ne samo da se odlikuje po številnih funkcijah in tihem delovanju, ponaša se tudi z LED osvetlitvijo, ki vam omogoča, da imate ves čas vpogled nad pripravljanjem jedi.

 

Vas zanima, kakšne še lastnosti odlikujejo to kuhinjsko napo?

 

- S pomočjo kuhinjske nape boste odpravili neželene vonjave in dim iz kuhinje, tehnologija ProSmart pa bo poskrbela za nižji račun elektrike. Hurej!

 

- Kot smo omenili, kuhinjske nape, ki so nadležno hrupne, so preteklost. Otočna napa Beko zahvaljujoč izolaciji s posebno prevleko deluje z nizko stopnjo hrupa. Verjeli ali ne, hrup obratovanja zmanjša tudi do 7 dBA, zakar je zaslužna posebna tehnologija ProSmart Hood. Zato lahko med pripravo družinskih specialitet nemoteno klepetate z malčki in širite njihova kulinarična obzorja ali pa čas preprosto izkoristite za pogovor o tem, kaj vse se vam je pripetilo čez dan, ko niste bili skupaj.

 

- Če je kuhinja v istem prostoru kot dnevna soba oz. gre za manjši prostor, ga boste zelo težko samo z odprtim oknom. Zagotovo je kuhinjska napa, če ne želite, da obenem vsi sosedi vedo, kaj bo na vašem družinskem jedilniku danes, pametna naložba. Zgoraj omenjena je popolna izbira, saj lahko intenzivno prezračevanje poveča za 67 odstotkov in hitro poskrbi za prijetnejši vonj prostora, če je to potrebno. Ima pa tudi dodatno funkcijo, in sicer samodejno se lahko preklopi na prejšnjo, nižjo hitrost.

 

- Po kuhanju in peki pa je čas za druženje z otroki, kaj ne? Da boste en dva tri iz kuhinje in se boste neobremenjeno zaradi vonjav, ki ste jih pustili v kuhinji, lahko posvetili najmlajšim, lahko zaupate kuhinjski napi. Ima namreč možnost samodejnega čiščenja zraka, ki osvežuje zrak v prostoru deset minut na vsako uro. Top, top! Vaša naloga potem, ko spečete ali skuhate obrok in potešite lakoto, je, da se domislite zabavno in sproščujočo aktivnost za vso družino. Bo danes na programu igranje družabnih iger ali zlaganje kock? 

 

- Hm, in ker gre vse v korak s sodobno tehnologijo, lahko tudi to kuhinjsko napravo upravljate na dotik ali s pomočjo inovativne aplikacije HomeWiz, ki vas poveže z vašim tabličnim računalnikom ali mobilnim telefonom. Slednja vam omogoča krmarjenje z napravo na daljavo na povsem varen, energijsko učinkovit in udoben način.  

Avtor: N. K.