Še imate čas, da pripravite sladka presenečenja za najmlajše družinske člane in jih za novo leto razveselite z njimi. Pestra ponudba vas čaka v trgovinici Bears&Friends v Ljubljani.

 

Že odštevate dneve do zadnjega dneva v letu? Še malo, še malo in staro leto se bo poslovilo, novo pa nam bo prineslo koš novih zgodb, ki jih bomo pisali skupaj z družino. Da bo slovo sladko, pripravite za najmlajše družinske člane sladka presenečenja.

 

Pestro ponudbo najdete v trgovini Bears&Friends, na Starem trgu 11 a, v Ljubljani. Privoščite malčkom in sebi kakovostne ter izjemno dobre gumijaste bonbone. Sladkosnedi bodo zagotovo navdušeni na kislimi, sladkimi, veganskimi, brez sladkorja, brez laktoze, brez glutena ... bonboni. Ker pa so še čudovitih barv (rdeče, zelene, rumene, oranžne ...) in domislenih oblik (ledena gora, steklenica coca cole, medvedek, žabica, srček, čebelica, češnja ...) bodo poželi vrhunsko navdušenje.

 

Priložnostno so za vas pripravili tudi posebno praznično ponudbo (penice snežake, steklene medvedke, škratkov mix, jelenčka, karamelno-ingverjeve možičke, kokosove penice ...). Priskrbite popolna sladka darila in pričarajte nasmehe najmlajšim.

 

Za vas pa imamo še en super silvestrski namig. Za piko na i lahko okrasite vašo praznično pijačo in sladice s sladkimi, slajšimi in najslajšimi gumijastimi bonboni. Bodite izvirni in domiselno poskrbite za eksplozijo okusov.

 

Želimo vam sladko družinsko silvestrovanje!