Ste za sladko srečo na kvadrat? Srečo, ki vključuje kepico sladoleda iz banjice Quattro Happiness na posteljici slastnega čokoladnega brownija? Jaaa?! Potem pa hitro pokličite otroke in vsi skupaj zavihajte rokave ter se igrajte male slaščičarje.

 

Priprava slastnih čokoladnih brownijev je preprosta. Navdušeni boste nad tem, kako vam je uspelo kar doma pripraviti vrhunsko sladico, mali pomočniki pa se bodo z veseljem posladkali.

 

Za pripravo sladke sreče na kvadrat potrebujete: 200 g čokolade, 150 g moke, 1 zavitek vanilijevega sladkorja, 100 g sladkorja, 150 g masla, 1 jedilno žlico pecilnega praška, 4 jajca, 30 g mandljev, sladoled Quattro Happiness .

 

Najprej penasto zmešajte jajca, sladkor in vanilijev sladkor. Postopoma dodajte maslo, pred tem ga pustite nekaj časa na sobni temperaturi. Sledi primešanje stopljene čokolade; 50 g jo narežite na koščke. Dobljeno zmes zmešajte še z moko, pecilnim praškom in sesekljanimi mandlji. Čisto na koncu vključite še na koščke narezano čokolado. In nikar se ne obremenjujte zaradi kaosa v kuhinji, pomembno je, da v pripravi sladke sreče na kvadrat uživate prav vsi družinski člani.

 

Pečico segrejte na 200 stopinj Celzija. Zmes prelijte v pekač, obležen s papirjem za peko. Pecite približno 25 minut. Ohlajeno narežite na kocke in vaši browniji bodo kmalu pripravljeni. Postrezite jih s kepico sladoleda iz banjice Quattro Happiness. Se strinjate, da je to sladka sreča na kvadrat, kaj ne?!