V Minicityju ni nikoli dolgčas! V pravem mestu za otroke je vedno zabavno, polno novih dogodivščin in aktivnosti, skozi katere se otroci tudi marsikaj naučijo. Čaka jih več kot 40 tematskih kotičkov, v katerih se bodo preizkusili v več kot 50 poklicih in se pomerili v več kot 100 aktivnostih. Ne glede na to ali vaš otrok obožuje šport, je bolj pustolovske narave ali rad kuha – v Minicityju se bo lahko preizkusil v vsem! 

Zakaj izbrati rojstni dan v Minicityju? 

Ker poskrbimo za vse!

Ne skrbite za podrobnosti. Praznovanje rojstnega dne v Minicityju pomeni odlično zabavo za otroke in sproščen za starše! 

Ker je v paketu vključeno vse!

Prav ste prebrali, vključeno je popolnoma vse: izbirate lahko med različnimi pizzami, izbrete pijačo in sladoledno torto, s katero se bodo posladkali mali nadobudneži. 

Ker poskrbimo tudi za najlepše fotografije!

Vsak slavljenec bo v spomin iz rojstnega dne prejel tudi deset spominskih fotografij Cewe, ki jih bodo med praznovanjem ujeli naši animatorji. Prav tako pa bo vsak udeleženec rojstnega dne prejel skupinsko Cewe fotografijo s katero bo še dolgo obujal spomine na zabaven rojstni dan.

Ker slavljenec prejme tudi darilo!

Vsakega slavljenca v Minicityju čaka tudi čudovito darilo – pulover s kapuco Postani to, kar si želiš, ki bo otroka vsak dan spomnil, da lahko v življenju doseže čisto vse, kar si zada. 

Ker je cena noro dobra!

Izkoristite odlično ponudbo, saj v rojstnodnevnem paketu vse navedeno dobite že od 17 EUR / otroka*. Akcijska ponudba traja do 15. 6., v akcijski ponudbi pa lahko rezervirate katerkoli termin za praznovanje do konca leta 2024.

*minimalno število otrok: 10.

NAROČI ROJSTNI DAN