Dolgi poletni večeri, ki jih preživljate na morju, so kot ustvarjeni za igranje družabnih iger. Če ste že naveličanih vseh tistih, ki jih imate, je čas, da si umislite novo. Dexyco Slovenija ima v ponudbi različne in prepričani smo, da boste našli takšno, ki bo za mizo zbrala vse družinske člane. Novi družabni igri: Nosopis in Activity Crime pa navdušujeta vse generacije in to je njihova obvezna poletna oprema, kjerkoli da so.

 

Družabne igre bodo poskrbele, da bodo ure in ure skupaj preživetega prostega časa minile ob obilici dobre volje. Brezskrbno poletje ob smehu je zagotovljeno. Poiščite takšno družabno igro, ki bo tako vam, starši, kot tudi otrokom pričarala nasmeh na obraz. Pomembno je, da se zabavate vsi, da uživate in da ni preveč zahtevna za najmlajše. Prepričani smo, da boste v bogati ponudbi Dexyco Slovenija našli svojega favorita. Nakup v njihovi spletni trgovini je enostaven, varen in hiter.

 

Družabna igra Nosopis

 

Že ime te družabne igre je vrhunsko! Že ime obljublja malce nenavadno zabavo. Ja, risali boste z nosom. Je to sploh mogoče? Seveda, preizkusite se, kako dobro vam gre od rok oz. bolje rečeno nosu. Hihihi ... Da pa bo še bolj zapleteno, ne boste risali poljubnega motiva, ampak boste izvlekli karto z besedmi in risali pojme na piši-biši tablo. Kdo bo veliki zmagovalec te igre? Sporočite nam, kdo izmed vas je odkril svoj nov talent. Igra je namenjena igralcem, starejšim od osem let. In ko se odločite za takšen 'nosasti' podvig, potrebujete najmanj tri igralce.

 

Družabna igra Activity Crime

 

Activity je priljubljena igra povsod po svetu. Poznamo jo že mnogo let in zagotovo se najde v vsakem domu. Toda za vas imamo posebno presenečenje. Ste že slišali za družabno igro Activity Crime? Če je še nimate, si jo to poletje morate umisliti, še posebej, če vas veselijo zabavne besede in besedne zveze. Pa uganke vas čakajo - ooo, to bo pa res zanimivo. Uf, kako napeta družinska kriminalka se vam obeta, saj se bo vsak bojevnik z vklenjenimi rokami moral prebiti do zmage. Slišati je skrivnostno. Igra je namenjena za tri do osem igralcev, starejših od 12 let. Nas prav zanima, kdo je rojen za pantomimika. Radovedni smo, kdo bo zmagal v svetu prevarantov in nepridipravov, v mračnem svetu kriminala.

 

Izkoristite poletje in prosti čas tako, da ste skupaj, da ste v bližini drug drugega ter se zabavate ob igranju družabnih iger. Dajte si priložnost za še močnejšo povezanost in odmislite vse skrbi, ki jih prinašajo službene in šolske obveznosti. Sprostite se in pustite, da na plan privre neustavljivi vrelec igrivosti, ki se skriva v vas.