Pri nas je v navadi, da po prestopu praga takoj obujemo copate. V njih se počutimo udobno, domače, stopala zadihajo in se osvobodijo spon čevljev, ki jih nosimo v vrtec, šolo ali službo. Seveda pa s tem poskrbimo tudi za čistejši dom. Kakšne izbrati, da se bodo ponašali s kakovostjo in nam nudili zadostno mero opore?

 

Ko vstopimo v stanovanje in za sabo zapremo vrata, se že hitimo sezuvati. Komj čakamo, da si obujemo naše najljubše copate. Ker v njih preživimo veliko popoldnevov, večerov in vikendov, ni vseeno kakšne nosimo.

 

- Ključno je, da imamo takšne, ki nam nudijo popolno udobnost, obenem pa podporo našim stopalom.

 

- Naša stopala morajo v njih dihati.

 

- Seveda bomo v zimskih mesecih dali prednost toplejšim.

 

- Super je, da so narejeni iz kakovostnega materiala, ki se čez nekaj dni kljub prožnosti ne raztegne in nam kar naenkrat copati ne postanejo preveliki.

 

- Težki in okorni nas bodo ovirali pri hoji iz enega prostora v drugega. Po celem dnevu dela si zagotovo želimo mehkih in lahkotnih.

 

- Absolutno morajo imeti nedrseč podplat.

 

- Zelo pomembno je, da imamo copate prave velikosti - ne smejo biti niti premajhni niti preveliki.

 

- Odlični so le tisti copati, v katerih je naša teža pravilno razporejena.

 

Kljub temu da smo navedli številne kriterije za izbiro copatov in je na prvi pogled nemogoče najti takšne, naj vam razkrijemo, da lahko zaupate copatom Lomm. Na njih prisegajo že številni zadovoljni uporabniki mnogo let, zakaj ne bi še vi?! Izberite svoje najljubše copate za lahkoten korak v varnem zavetju doma. Kako pa nastanejo takšni copati, izveste v kreativnem otroškem mestu Minicity.

Avtor: N. K.