Živalski svet je zelo privlačen otrokom. Ure in ure se lahko navdušujejo nad razigranim plavanjem ribic, počasnim premikanjem želvic in spremenljivim značajem kameleonov. Mala bitja lahko postanejo pravi hišni ljubljenčki. V trgovini Dexy Co so za najmlajše pripravili fantastično ponudbo. 

 

Vašim malčkom bodo ob opazovanju interaktivnih ribic Little Live Dippers zažarele oči. Kako prečudovite in pisane plavuti imajo! Ko bo otrok potpil pakiranje vrečke v vodo, se bo zgodil čudež. Mala ribica bo oživela in zaplavala. Videti bo kot prava in zagotovo se bo po sobi razlegalo: ''Uau! Glej, mami! Glej, oči!'' Ampak to še ni vse. Mala ribica lahko postane hišni ljubljenček, za katerega bo otrok skrbel. Naučil se bo odgovornosti, tako da jo bo hranil. Kako? Čisto preprosto! Za to potrebuje le čarobno stekleničko in mini zaupni pogovori z ribico bodo nadvse ljubki. Vaš malček se bo skupaj z njo potopil v podvodni svet, v akvariju pa se bo počutila povsem domače. 

 

Vesela Little Live Dippers želvica bo poskrbela, da vašemu otroku nikoli ne bo dolgčas. Premika se kot prava, pravzaprav se lahko giba tako po kopnem kot po vodi. In vse to ji omogočajo mini plavuti. Osupljivo, kaj ne? Prepričani smo, da bo postala najbolj priljubljen hišni ljubljenček, ki bo z radoživo barvo oklepa vsak trenutek igranja pričaral najmlajšim družinskim članom nasmehe na obraze. To vam je tudi lahko izvirna iztočnica za osvajanje novih znanj o želvah.

 

Super priložnost, da otroci spoznajo novo žival in njen značaj na prav poseben način! Mali kameleon Sunny jim lahko predstavi, česa vse je sposoben. Z Little live kameleonom bo igranje dobilo nove dimenzije. Otrok mu lahko pokaže, da ga obožuje, ga hrani in se pogovarja z njim. Sunny bo svoje veselje pokazal tako, da bo zapel in se zasvetil v mavričnih barvah. Kaj se zgodi, ko ga otrok stisne k sebi? Obarva se zeleno. Ampak, ampak! Ko bo jezen, bo svetil rdeče, medtem ko bo njegovo žalost sporočala modra barva. Malček lahko tako med igro dobi dober uvid, kaj so čustva in s čim so povezana.

 

Mali ljubljenčki, ki so videti, se premikajo in zvenijo kot pravi bodo poskrbeli za najbolj čarobne trenutke v njihovem otroštvu. Dexy Co igrače, malo drugače!