Potrebujete pomoč in nasvet? Obrnite se na detektivsko agencijo Detektiv Biro. V četrtek, 21. oktobra, med 8. in 16. uro, vam bodo detektivi brezplačno svetovali.

 

Pri Detektiv biro so vam za nasvet in pomoč na voljo zasebni detektivi. Strokovnjaki na svojem področju, z dobro tehnično opremo, svojim naročnikom že več let nudijo pridobivanje kakovostnih informacij in dokaznega gradiva, za sprejemanje pomembnih odločitev v morebitnih postopkih pred državnimi in drugimi organi. Pri svojem delu pridobivajo informacije od oseb ali drugih javno dostopnih virov ali uradnih evidenc, prav tako z osebnim zaznavanjem, opazovanjem, sledenjem in uporabo tehničnih sredstev. Njihova dejavnost zajema: kontrolo bolniških staležev, svetovanje na področju varnosti, varovanje, raziskovanje tatvin, zbiranje terjatev, ocenjevanje kreditne sposobnosti, izterjavo dolgov itd.

 

Če potrebujete njihov nasvet, pokličite telefonsko številko 02 230 22 00 ali pišite na detektiv.biro@siol.net in rezervirajte svoj termin.

 

Kongres Mednarodnega združenja zasebnih detektivov

 

Med 23. in 26. septembrom se je v Ljubljani odvil redni letni kongres združenja IKD (Mednarodno združenje zasebnih detektivov). Kongresa se je udeležilo več kot 30 detektivov iz Avstrije, Nemčije, Finske, Madžarske, Španije, Rusije, Danske in drugod. Na kongresu so sodelovali tudi člani slovenske detektivske zbornice (Detektivska zbornica RS). Predstavili so jim tudi kulinarične in naravne znamenitosti Slovenije (Ljubljanski grad, Bled in Blejski otok itd.). Vse je potekalo v odličnem vzdušju in čudovitem okolju.

 

Detektivska agencija v kreativnem otroškem mestu Minicity

 

V kreativnem otroškem mestu Minicity, kjer vsak otrok lahko postane to, kar si želi, stoji prava Detektivska agencija, ki je nastala pod pokroviteljstvom partnerja Detektiv Biro. Otroci, stari od drugega do 14. leta, spoznajo poklic detektiva, kakšne so njegove zadolžitve, v kakšni psihofizični pripravljenosti mora biti za delo, kje opravlja svoje delo, kakšne so njegove delovne razmere, v čem se njegovo delo razlikuje od dela policista ... Ob igranju vlog in prepoznavanju različnih predmetov se naučijo med seboj sodelovati in uvidijo, kako pomembno je timsko delo. Konvergentno razmišljajo, spodbujeni so k čim večji koncentraciji in pomnenju, ustvarjajo ... Skozi različne zabavne in poučne naloge krepijo tudi fino motoriko.