10:00 - 20:00 (8)

info@minicity.si

+386 41 377 366

Čeprav se je šolsko leto pravkar izteklo, zagotovo že razmišljate o nakupu novih šolskih potrebščin. Da bo letošnja izkušnja tako za vas kot tudi otroke povsem brezstresna in več kot uspešna, izbira pa kakovostna, v skladu z otrokovimi željami in hkrati cenovno ugodna, smo zbrali nekaj napotkov za vas.

Naredite popis potrebščin, ki jih bo šolar še lahko uporabljal.

Nekatere šolske potrebščine lahko otrok uporablja več let, vendar pozor - morajo biti popolnoma brezhibne. Poglejte, ali škarje, šilček, različna ravnila ... še služijo svojemu prvobitnemu namenu, če opazite napake, jih raje dodajte na seznam. Zabeležite vse obstoječe pripomočke, ki jih bo otrok lahko še uporabljal naslednje šolsko leto. To je prvi korak.

Naredite seznam vsega, kar je treba kupiti za novo šolsko leto.

Preglejte seznam, ki ga je otrok dobil v šoli za naslednje leto. Označite, kaj vse že ima in kaj bo še treba dopolniti oz. dokupiti. Tako boste prihranili čas in energijo za tuhtanje iz glave, kaj bi bilo dobro vse nabaviti, obenem pa boste tudi privarčevali, saj se boste strogo držali seznama. Drugi korak je za vami, sledi le še nakup, ki pa mora biti smiseln.

Prednost dajte kakovostnim šolskim pripomočkom.

Razmišljajte dolgoročno in izberite kakovostne šolske potrebščine, ki bodo trajale, otrok se poslednično ne bo jezil, ker se mu bo na primer med risanjem večkrat zlomila barvica. Prisegajte na kakovostno nalivno pero in odlično šestilo, ki bosta otroku omogočila takšne rezultate, kot si jih bo zamislil. Ni vsak zvezek dober zvezek, pozanimajte se pri prodajalcu, iz katerega ne izpadajo listi. In seveda upoštevajte seznam, kakšni zvezki mu bodo prišli prav pri določenem predmetu: brezčrtni, črtast, karo, z robom ali brez, 60- ali 90-listni ... Natančno preštudirajte, za kaj rabi določeno stvar, in na tem gradite nakup po pameti.

Upoštevajte otrokove želje.

Pri izbiri šolske torbe verjetno ne boste povsem usklajeni z otrokom, a vseeno vztrajajte pri tem, da je kakovostna, da ima anatomsko oblikovano hrbtišče, oblazinjene naramnice in dovolj udobne. Več nasvetov za nakup šolske torbe dobite TUKAJ. Pri peresnici, svinčnikih, barvicah, flomastrih, zvezkih z različnimi motivi ... upoštevajte otrokovo zamisel, kar mu je nadvse všeč in bo pripomoglo k njegovemu še večjemu navdušenju in zainteresiranosti za šolo. Uskladite svoje kriterije po kakovosti z njegovimi idejami po trendovskih in popularnih oblikah, vzorcih ter materialih. Prepričani smo, da ob današnji ponudbi različnih blagovnih znamk šolskega materiala to nikakor ne bo težava.

Pestra in kakovostna ponudba v papirnicah Office&More in galanterijah Bags&More po vsej Sloveniji in na spletu.

Papirnice Office&More in galanterije Bags&More so pripravljene na šolarje in njihove nove nakupe vsega, kar bodo potrebovali za obiskovanje osnovne in srednje šole ter fakultete od septembra dalje. Ne odlašajte z nakupom, vabljeni k ogledu njihove ponudbe na svetovnem spletu, in sicer v katalogu, nad katerim boste navdušeni, saj se je z ilustracijami v hudomušnem slogu poigral ilustrator Denis Polanc. Ob pregledu šolskih potrebščin vas bosta tako spremljala vrhunski košarkar Luka Dončić in izjemna judoiska Zala Pečoler. Za vas so pripravili izjemne popuste, in sicer do 60 odstotkov na šolske torbe in potrebščine, 3 odstotkov popusta ob prednaročilu delovnih zvezkov do 1. 7. 2020. Katalog v tiskani obliki lahko prevzamete v vseh njihovih poslovalnicah in Minicityju ter z darilom, ki ga vključuje, razveselite svojega šolarja. Presenetite ga s štirimi čudovito oblikovanimi urniki za šolsko leto 2020/2021, v katere si bo lahko zabeležil, katere učne ure ima določen dan, kot pika na i pa je plakat Luke Dončića, ki mu bo služil kot motivacija, da se s trudom in delom doseže zastavljene cilje. Katalog je premišljeno zastavljen, v njem boste starši našli tudi pester nabor uporabnih vsebin, kako pomembna je uravnotežena prehrana otroka med šolanjem, kako prepoznati zlorabo otroka, kako vzgojiti srečnega in zdravega otroka itd.

Ste vse pripravili za naslednje leto? Zdaj pa si skupaj z otrokom privoščite oddih in uživajte v prekrasnih, najbolj norčavih, navihanih, razigranih, razgibanih, razburljivih in bogatih poletnih počitnicah. Želimo vam veliko presunljivih družinskih trenutkov!