Družina Minicity se razveseli vsakega novega člana! Izpolnite spodnji obrazec, postanite član Minicity kluba in prejmite številne ugodnosti, ki vam jih članstvo nudi.

Kaj vam prinaša članstvo v Minicity klubu?

POPUST PRI NAKUPU VSTOPNIC


Popust pri nakupu letne vstopnice Minicity:

Izkoristi popust pri nakupu letne vstopnice - cena letne vstopnice znaša 129 EUR, s članstvom v Minicity klubu pa 109 EUR. 

Brezplačna dvourna vstopnica za otrokov rojstni dan:

Ko se včlanite v Minicity klub ne pozabite zabeležiti datuma rojstva svojih otrok. Tako boste lahko vsako leto na otrokov rojstni dan koristili brezplačni, dvourni obisk za otroka z odraslim spremljevalcem! Vse najboljše!*
*vstopnico je mogoče koristiti samo na otrokov rojstni dan in ni zamenljiva za denar ali drugo storitev. 

POPUST PRI PRAZNOVANJU ROJSTNIH DNI

REDNO OBVEŠČANJE O DOGODKIH IN NOVOSTIH TER AKCIJAH ZA STARŠE IN OTROKE

 

ENKRATNE IN MAKSI UGODNOSTI, KI JIH PRIPRAVLJAMO V SODELOVANJU Z NAŠIMI PARTNERJI NEKAJKRAT LETNO


 (Vabila na zaprt tip dogodkov, brezplačni dogodki, popusti na različne tečaje ali izdelek v Minicity kavarnici & trgovinici)

Prijava

Za Minicity sem izvedel/a

Otroci (opcijsko)

 

Z izpolnitvijo zgornjih osebnih podatkov in z označitvijo posamičnih potrditvenih polj spodaj se strinjate, da boste prejemali e-poštna in sms sporočila z izbranimi informacijami o storitvah, ki jih zagotavlja in/ali trži družba Minicity d.o.o. (v nadaljevanju Minicity) in njeni partnerji.

Od prejemanja zadevnih e-poštnih sporočil, se lahko kadarkoli odjavite, s sporočilom na info@minicity.si

Z vnosom svojih podatkov soglašam, da Minicity in njeni partnerji zbirajo in obdelujejo moje osebne podatke ter jih za obdobje 5 let hrani, v skladu z vsakokrat veljavno zakonodajo o varstvu osebnih podatkov. Seznanjen sem s svojo pravico, da lahko svoje soglasje kadarkoli brez obrazložitve in stroškov prekličem. S preklicem soglasja bo Minicity prenehal obdelovati osebne podatke posameznika in jih bo izbrisal (pravica do pozabe). Seznanjen sem tudi s preostalimi pravicami posameznika glede obdelave osebnih podatkov: vpogled v svoje podatke, popravek, prenos, omejitev ali ugovor.

Minicity izvaja ustrezne tehnične in organizacijske ukrepe za zagotovitev ustrezne ravni varnosti osebnih podatkov.

Za vsa vprašanja v zvezi z obdelavo osebnih podatkov se lahko posameznik obrne na Minicity d.o.o. (v nadaljevanju Minicity) Ameriška ulica 13, 1000 Ljubljana, e- naslov: info@minicity.si

Več informacij o varovanju zasebnosti: https://www.minicity.si/si/pogoji-poslovanja/