Obišči Minicity z novimi turističnimi boni BON21!

Obiščite Minicity in si privoščite zabavo za vso družino s plačilom z novim turističnim bonom BON21*. Ponudbo lahko izkoristite takoj, ko prejmete bone! Boni so vnovčljivi za tedensko počitniško varstvo, praznovanje rojstnega dne, letno vstopnico ali darilni bon. Vas zanima več?

Kaj lahko v Minityju kupim z novimi turističnimi boni BON21?

Tedensko počitniško varstvo v Minicityju

Z novim turističnim bonom lahko v Minicityju opravite nakup tedenskega počitniškega varstva. V kolikor ste med poletnimi meseci že polno zasedeni, pa lahko počitniško varstvo izberete za katerikoli termin šolskih počitnic do konca leta!


Akcijska ponudba počitniškega varstva za člane Minicity kluba (članstvo je brezplačno!) znaša 99 EUR / 5 dni

Letna vstopnica Minicity za samo 0,20 EUR/dan!

Z novim turističnim bonom lahko v Minicityju opravite nakup letne vstopnice. Letna vstopnica v Minicity prinaša možnost celoletnega obiska Minicityja, vsak dan v tednu, kadarkoli si to zaželite. Letna vstopnica omogoča obisk za enega otroka in enega odraslega spremljevalca za samo 20 centov na dan!

Cena letne vstopnice za člane Minicity kluba znaša 69 EUR in velja za enega otroka z enim odraslim spremljevalcem. 

Praznovanje rojstnega dne v Minicityju

Z novim turističnim bonom lahko v Minicityju opravite nakup praznovanja rojstnega dne.  Na povezavi si oglejte med katerimi paketi lahko izbirate in izberite nepozabno praznovanje za vašega malčka še danes. Rezervirajte danes in praznujte kadarkoli do konca leta!

Darilni bon za Minicity

Si želiš obiskati Minicity večkrat in zraven pripeljati tudi prijatelje? Privošči si darilni bon! Darilni bon lahko koristiš ob vsakem obisku Minicityja, vrednost pa se ti iz kartice enostavno odšteva, dokler ne porabiš vsega. Darilni bon Minicity lahko z novim turističnim bonom kupiš v minimalni vrednosti 50 EUR in si s tem zagotoviš kar 12 urnih obiskov Minicityja Ljubljana  (cena 10. obiskov je 49 EUR, na kartico napolnimo 12. obiskov v vrednosti 58,80 EUR)!

Darilni bon lahko porabiš ob obisku Minicityja Ljubljana za vstopnino. Cena urnega obiska za otroka z odraslim spremljevalcem znaša 4,90 EUR/h!
*minimalna vrednost za koriščenje novega turističnega bona znaša 50 EUR. Kako unovčim novi turistični bon BON21 v Minicityju?

Unovčevanje novih turističnih bonov BON21 v Minicityju

Da boste bone lahko hitreje in enostavneje izkoristili svetujemo, da že doma natisnete in izpolnite vse potrebne obrazce za koriščenje novega turističnega bona v Minicityju. V kolikor te možnosti nimate, vas čakajo obrazci tudi na recepciji Minicityja Ljubljana. Minimalna vrednost vnovčevanja novih turističnih bonov BON21 je 50 EUR. 
Ne pozabite: pri koriščenju novih turističnih bonov potrebujemo osebne dokumente vseh, ki bodo bon koristili. 


OBRAZEC POTRDITEV VNOVČITVE BONA (s klikom prenesi in natisni)

Obrazec lahko natisnete doma in že izpolnjenega prinete v Minicity, ali pa ga izpolnite na recepciji Minicityja Ljubljana.
V polje naziv ponudnika vpišete MINICITY d.o.o., storitev pa iozberete ŠPORT. Ostala polja izpolnite v skladu z navodili o izpolnjevanju osebnih podatkov. Za koriščenje novega turističlnega bona moramo prejeti tudi kopijo osebnega dokumenta vseh, ki bodo bon koristili, tudi, v kolikor je bon prenešen s strani druge osebe. 


OBRAZEC IZJAVA ZAKONITEGA ZASTOPNIKA OZIROMA SKRBNIKA ZA UNOVČITEV BONA UPRAVIČENCA PO TRETJI OSEBI (s klikom prenesi in natisni)

Obrazec lahko natisnete doma in že izpolnjenega prinesete v Minicity, ali pa ga izpolnite na recepciji Minicityja Ljubljana. 


OBRAZEC IZJAVA UPRAVIČENCA O PRENOSU BONA (s klikom prenesi in natisni)
Obrazec lahko natisnete doma in že izpolnjenega prinesete v Minicity, ali pa ga izpolnite na recepciji Minicityja Ljubljana. COVID-19

Za obisk Minicityja morajo odrasli spremljevalci in osebe nad 12. letom izpolnjevati pogoj PCT.