Dobra podlaga
Partnerji pri projektu:

Umetna trava je postala priljubljena izbira za urejanje zunanjih površin, saj ponuja številne prednosti. Zasnovana z napredno tehnologijo, umetna trava omogoča realističen izgled in mehak občutek, ki skorajda ne loči od naravne trave.

Glavna prednost umetne trave je njena nizka vzdrževanost. Pozabite na košnjo, zalivanje in gnojenje - umetna trata ohranja svojo svežino v vseh vremenskih pogojih. S tem prihranite dragocen čas in denar ter uživate v popolnem, zelenem vrtu skozi vse leto.

Poleg praktičnosti ponuja umetna trava tudi trajnostne koristi. Zmanjšuje porabo vode, saj ne zahteva zalivanja, ter omogoča manjšo porabo pesticidov in gnojil, s čimer prispeva k ohranjanju okolja.

Vsestranskost umetne trave je še ena odlična lastnost. Ne glede na velikost ali obliko površine jo je mogoče enostavno namestiti. Primerna je tako za dvorišča, vrtove, balkone, terase kot tudi za športne površine in otroška igrišča.

Poleg tega je umetna trava prijazna do družine in hišnih ljubljenčkov. Ne vsebuje strupenih snovi, ki bi lahko škodile zdravju, in je odporna na obrabo, kar pomeni manj umazanije in prašenja v primerjavi z naravno travo.

Če iščete estetsko privlačno in brezskrbno rešitev za urejanje vašega vrta ali druge površine, je umetna trava odlična izbira. Njena kakovost, vzdržljivost in enostavnost nege vam omogočajo, da uživate v lepi zeleni oazi skozi vse leto. V Minicityju si lahko ogledate kar osem različnih vrst, ki se razlikujejo po dolžini travnih nitk, gostoti in odtenkih zelene barve. 

Dobrodošli v Minicityjev kotiček, kjer bodo otroci na umetni travi uživali v čisto pravem pikniku!