V Minicityju bodo vaši otroci preživeli super zabavne šolske počitnice, kjer bodo lahko skozi poučen tematski program spoznali kar 50 poklicev ter usvojili najpomembnejša znanja, ki se skrivajo v naših igralnih enotah. Ker je počitniško varstvo zasnovano za vsak dan posebej, se lahko vaši otroci vključijo vanj kadarkoli, lahko pa pri nas preživijo vsak dan počitnic in zagotovo jim ne bo dolgčas:)! V počitniškem varstvu imajo otroci na voljo tri dnevne obroke. Vsa vprašanja in rezervacije sprejemamo na info@minicity.si! Prijava na počitniško varstvo je obvezna vsaj en dan prej, do 10.00 ure. V Minicityjevi kavarnici in slaščičarnici smo za vaše malčke pripravili tudi tri dnevne obroke - meni prehrane si oglejte spodaj. 

 


Program šolskih počitnic in počitniškega varstva

Med počitnicami postani meščan Minicityja (1 dan)

Kot vsako drugo mesto, ima tudi naše malo mesto ulice in cesto. Ker morajo tudi otroci po naših ulicah voziti varno, bodo pridobili vozniško dovoljenje Minicity. Naučili se bodo odgovornega ravnanja z denarjem ter se odpravili v trgovinico Minicity po nakupih, sestavili bodo zdrav obrok ter - kot se za prave šolske počitnice spodobi – načrtovali potovanje v pustolovske kraje, tokrat v vlogi turističnih agentov. 

- Izdelki, ki jih odnesejo domov: vozniško dovoljenje Minicity

Med počitnicami se tudi zgodi, da sirena odmeva po ulici, da gori in da policija na pomoč prihiti (1 dan)

V malem mestu ni odraslih ljudi. Otroci skrbijo za red na cesti, da se komu kaj ne zgodi in, da se iz dimnikov pravilno kadi. Za jutranje ogrevanje se bodo v enem dnevu počitniškega programa otroci preizkusili na policijskem poligonu, spoznavali gasilsko intervencijo in načrtovali evakuacijski načrt, čez mesto napeljali cevi in izvedli požarno vajo. Pravi policisti bodo zavarovali območje nevarnosti in usmerjali meščane k pravilnemu ravnanju ob nezgodah. Potnikov, ki čakajo na avtobus, ne bodo pustili čakati, ampak jih bodo odpeljali, kamor bodo želeli.

- Izdelki, ki jih odnesejo domov: sestavi sam - avtobus

Med počitnicami bo iz malega raziskovalca zrasel velik znanstvenik (1 dan)

Mali meščani imajo predvsem v počitniškem času velike ideje, ki so kot nalašč za poskuse, čarovnije in raziskovalne vragolije. V mestu je zjutraj še tema, luči ne gorijo. V tovarni energije bodo otroci raziskali problem in prižgali mestne svetilke ter po ceveh pognali plin in vodo do vsakega doma. Mali raziskovalci se bodo v laboratoriju naučili opazovati skozi mikroskop in naredili veliko fantastičnih eksperimentov. 

- Izdelki, ki jih odnesejo domov: Cevkova igra

Med počitnicami se kdaj tudi zgodi, da otrok sam doma obtiči (1 dan)

''Ko mamico in očka na izlet spustim, sam za vse doma poskrbim'', ponosno pove mali meščan našega mesta. Doma verjetno ni običajno, da otroci pleskajo stene, gradijo hišo, obdelujejo vrt, zavijajo darila za rojstnodnevna praznovanja in še vse, kar sodi k dnevnim opravilom staršev. V enega izmed počitniških dni bodo stopili kot pravi zobozdravniki ter pregledali zobke, pregnali črvičke, napisali recept in svetovali o pravilni ustni higieni. Na tekmi v čiščenju bodo postali mojstri čiščenja prahu in madežev.

- Izdelki, ki jih odnesejo domov: posejana rastlina in zobna ščetka

Med počitnicami radi raziskujemo neznane reči (1 dan)

V malem mestu bodo meščani pogumno pomolzli kravico, izdelali kefir, pokukali skozi čisto pravi mikroskop in si ogledali dobre bakterije, se naučili izdelati svojo knjigo in posneti čisto svojo oddajo. Ob koncu dneva pa bodo s pridobljenih znanjem lahko presenetili svoje starše. 

- Izdelki, ki jih odnesejo domov: medalja iz hiške dobrih bakterij

Trajanje počitniškega varstva

Varstvo traja do 8 ur/dan in se izvaja od ponedeljka do petka med 8:00 in 16:00 uro. Sprejem otrok v varstvo je omogočen vsak dan od 7:30, prevzem pa do 16:30. 

 

Komu je namenjeno varstvo med poletnimi počitnicami?

Namenjen je otrokom med 6. in 12. letom starosti. 

 

Cena varstva med poletnimi počitnicami v Minicityju Ljubljana!

Cena tedenskega varstva znaša 169 € / otroka z vključenimi tremi obroki (zajtrk, kosilo, malica). *popust v višini 10 odstotkov na drugega otroka iz iste družine. 

Akcijska cena dnevnega varstva znaša 35 € / otroka z vključenimi tremi obroki (zajtrk, kosilo, malica), in velja od 11. julija 2019, do preklica!

*popust v višini 10 odstotkov na drugega otroka iz iste družine. 

 

Prijava in informacije za počitniško varstvo

Za počitniško varstvo je obvezna predhodna prijava na info@minicity.si ali na 041 377 366 najkasneje 1 dan pred pričetkom varstva do 14. ure.

Kavarnica in slaščičarnica ima tudi celostno ponudbo hrane in pijače, ki si jo lahko izberete na dan varstva in tam tudi plačate ALI PA SE PREDHODNO DOGOVORITE NA TEL. 041 616 490.