Minicity Ljubljana je tematski park v podobi majhnega mesta, ki ga gradijo ulice, ceste, hiše in zeleni park. Hišne številke mesta zasedajo majhna pekarna, banka, policijska in gasilska postaja ter več kot 30 drugih tematskih kotičkov, v katerih otroci s pomočjo didaktičnih iger spoznavajo različne poklice in pridobivajo uporabna znanja za vsakodnevno življenje. Vse aktivnosti so oblikovali strokovnjaki s področij pedagogike in psihologije v sodelovanju s slovenskim gospodarstvom in z javnimi institucijami.

Obisk Minicityja s skupino je lahko odlična priložnost za nepozabno doživetje na enem mestu. Ponujamo raznolike programe, v katerih otroci s pomočjo igre, ki jo usmerjajo animatorji, spoznavajo poklice. Omogočamo vam izbiro tematskih kotičkov, ki bi jih želeli obiskati.

Skupinski obiski potekajo po predhodni najavi. V sodelovanju z LPP, ki je naš uradni prevoznik, lahko za vas organiziramo prevoz do Minicityja, če ste oddaljeni do 15 km iz Ljubljane. Otroke in njihove spremljevalce pričakajo strokovno usposobljeni animatorji in jih v manjših skupinah odpeljejo po igralnih enotah, kjer jih čakajo zanimive naloge in prigode. Dolžino obiska lahko prilagodimo vašim željam in potrebam, običajno pa se skupina pri nas zadrži 2−3 ure. V našem malem mestu nas je obiskalo že več kot 300 različnih društev, klubov, osnovnih šol in vrtcev iz vse Slovenije.

 

CENIK ZA SKUPINE (10 ali več otrok) 

  • 2 uri – 7 €/otroka
  • 3 ure – 8 €/otroka
  • 4 ure – 9 €/otroka
  • * velja po predhodnem dogovoru, za skupine nad 10 otrok

POŠLJI POVPRAŠEVANJE