Super darilo za otroke - letos otrokom podarite doživetje!

Praznični čas je najbolj pravljični čas v letu. Nikoli nismo prestari, da ne bi občutili vzdušja, topline in čarobnosti, ki je v tem času še posebej prisotna. Predvsem pa je to čas, ki se ga najbolj veselijo naši najmlajši. Okrašena mesta, skrivnosti, pravljičnost in pričakovanja kaj jim bodo prinesli dobri možje. Letos jih presenetite z doživetjem. Doživetjem, ki jim bo prineslo zabavo, poučne vsebine in čas, ki ga bodo preživeli z vami.

Foto: Staš Zidar

NAKUP PRAZNIČNE KROGLE  


Minicity je tematski program zabave za otroke, ki z metodo didaktične igre zabava otroke od drugega do dvanajstega leta starosti. V našem mestu otroci skozi raznovrstne didaktične igre spoznavajo različne poklice in usvojijo uporabna znanja, ki jih lahko potem uporabljajo v vsakodnevnem življenju. Minicity predstavlja kreativno otroško mesto – takšno, čisto pravo mesto z ulicami, hiškami, pekarno, trgovino in banko, zelenim parkom, televizijskim in radijskim studiem in vsem ostalim, kar predstavlja temelje vsakega mesta, ki domuje v ljubljanskem BTC Cityju. Vsaka hišica otroški obisk sprejme z nasmehom in otrokom skozi igro predstavi različne poklice ter jih opremi z znanjem.

Foto: Staš Zidar

NAKUP PRAZNIČNE KROGLE  

Čudovita praznična krogla je krasno darilo, saj omogoča doživetje v Minicityju za enega otroka in enega odraslega spremljevalca in vam zagotavlja raziskovanje več kot 40 poučnih igralnih enot. Vstopnica je pakirana v lični praznični krogli, ki jo lahko obesite na novoletno drevesce ali jo kot darilo malčku pustite pod praznično jelko. Vstopnica za doživetje omogoča otrokom od 2. do 12. leta, da se skozi igro učijo, zabavajo in prek pravih rekvizitov spoznajo svoj sanjski poklic. 

Božične krogle lahko naročite prek spleta

Več informacij: info@minicity.si