Priljubljen in tradicionalen dogodek Okrogli trebuščki vključuje niz štiriurnih predavanj in delavnic, dodatne videovsebine, kviz, nagradne igre ... Namenjen je tistim, ki bodo prvič, drugič, tretjič ... postale mame in želijo pridobiti informacije in nasvete s strani priznanih strokovnjakov. Naslednji dogodek bo v četrtek, 26. 8. 2021, ob 16. uri.

 

S trebuščkom je ženska na najlepši poti v svojem življenju. Devet mesecev nestrpnega pričakovanja, da spozna največji zaklad, ki ga nosi pod srcem. Misli se ji nenehno vrtijo okrog dojenčka, ki mu je pripravljena podariti brezmejno ljubezen. Na tej poti pa jo prevzemajo različna čustva, porodijo se ji številna vprašanja, razmišlja o tem, kaj je prav in kaj ne, sooča se s številnimi spremembami v vsakdanji rutini, spopada se z mnogimi izzivi, ki jih prinaša nosečnost ... Da bo njena pot brezksrbna in se ne bo ujela v vrtinec negotovosti, je spletno mreženje Okrogli trebuščki ustvarjeno prav za njo. Strokovnjaki bodo skozi predavanja in praktične prikaze podali kakovostne informacije, pomembne tako za nosečnico kot tudi za dojenčka. Štiriurna predstavitev je prilagojena ženskam, ki so prvič, drugič, tretjič ... noseče. Prav vsaka ima možnost zastaviti vprašanje in dobiti odgovor na samem dogodku ali po njem.

 

Ste tudi vi ponosna lastnica okroglega trebuščka? Dogodka Okrogli trebuščki se lahko udeležite na daljavo. S pomočjo strokovnih nasvetov vstopite samozavestno v svet materinstva. Izvedeli boste, kakšne so najustreznejše pleničke za vašega otročka, kakšno kozmetiko je priporočljivo uporabljati zanj in zase, kako prehrana vpliva na vaše in otrokovo zdravje, zakaj je dobro shraniti matične celice, kakšen varnostni sedež in voziček izbrati za novorojenčka, kako pripraviti finance na prihod novega družinskega člana in še in še. Veliko zabavnih in poučnih presenečenj vas čaka tako na dogodku kot tudi po njem.

 

Prijave za dogodek Okrogli trebuščki, ki bo 26. 8. 2021, od 16. do 20. ure, že potekajo. Prijavite se na spletni strani Okrogli trebuščki. Kotizacija znaša 10 evrov, zbrana sredstva pa bodo namenjena porodnišnici Postojna. Partnerji dogodka bodo poskrbeli tudi za privlačen darilni paket, ki ga bodo prejele nosečnice, ki bodo poravnale kotizacijo in prisostvovale mreženju Okrogli trebuščki.

Mreženje Okrogli trebuščki so podprli partnerji: A1, Adrialab, Bambo Nature, Benquick, Biobanka, Flegis, HiPP, Favn, Fek's bedding, La Popsi, Loreal, Malinca, MCCZ, Medisanus, NLB, Peg Perego, Philips, Volkswagen, Bellybee, DM, Flora, Henkel, IBBA – RORY copati, Kotanyi, KISS pralne plenice, Kvako, Lekobeba, Lušne stvari, Vivalis, Medis, Makra, Mela, Milkimami, Mimi spomini, Minimelows, Zolipops, Planer življenja, Porodnišnica Postojna, WoodBroo, Bearsandfriends in Elementum. Medijska pokrovitelja mreženja sta Hitradio Center in Ringaraja.net.