Kreativno otroško mesto Minicity organizira za bodoče mamice spletno mreženje Okrogli trebuščki, in sicer v četrtek, 20. maja 2021 ob 16. uri.

 

Mreženje Okrogli trebuščki vam na poti materinstva nudi roko s strokovnimi informacijami, preverjenimi dejstvi, izkušnjami in praktičnimi nasveti. Strokovnjaki z različnih področij vam bodo na štiriurnih delavnicah in predavanjih skozi predstavitve podali odgovore na številna vprašanja, ki se vam porajajo v obdobju nosečnosti. Ne samo, da boste dobili napotke o zdravem  načinu življenja, obenem vam bodo prikazali, kateri izdelki so koristni tako za vas kot vašega otročka.  

 

Kako poteka naše spletno mreženje Okrogli trebuščki?

 

Prek aplikacije ZOOM (povezavo vam pošljemo na mail) vas čakajo štiri ure zanimivih vsebin, predstavitev, ki vas bodrijo, da v svet materinstva vstopate samozavestno, pogumno in nasmejano. Simpatična moderatorka vodi celoten program in povezovanje med strokovnjaki in udeležnkami, nosečnicami, ki lahko tudi zastavljajo različna vprašanja.

 

Kako je potekalo marčevsko spletno mreženje Okrogli trebuščki, si lahko preberete tukaj.

 

Tudi 20. maja 2021 od 16. ure dalje vas čaka štiriurni program, podkrepljen s kakovostno vsebino, ki je dobrodošla za vsako bodočo mamo. Prijavite se že danes, med dogodkom pa se udobno namestite in nas varno spremljajte iz vseh krajev Slovenije.

 

Presenečenje

 

Prav tako bomo prvih 300 udeleženk dogodka, ki bodo poravnale kotizacijo, prijetno presenetili z bogatimi darili, vse ostale pa s paketom presenečenja. Zbrana sredstva od kotizacij bomo namenili Porodnišnici Postojna za nakup aparature za novorojenčke.

 

Dobrodošli v našo družbo priznanih strokovnjakov z različnih področij in raznovrstnih podjetij. Se vidimo na daljavo v četrtek, 20. maja 2021 na spletnem mreženju Okrogli trebuščki. Veliko uporabne vsebine pa do takrat najdete tukaj. Vabimo vas, da spemljate tudi naše objave na Facebooku Minicity.  

 

PRIJAVITE SE NA OKROGLE TREBUŠČKE

Mreženje Okrogli trebuščki so podprli partnerji: Benquick, Volkswagen, Bambo Nature, NLB, Medisanus, Favn, Mali zakladi, HiPP, Biobanka, Peg Perego, Abena Helpi, Zolli Pops, Makra, Henkel, Vivalis, Planer življenja, Bayer, Medis, Lekobeba, dm, La Popsi, Tosama, Kvako in Porodnišnica Postojna. Medijska pokrovitelja mreženja sta Hitradio Center in Ringaraja.net.