Najbolj zabaven brezplačni dogodek za družine z otroki v Minicityju!

Vabimo vas na najbolj zabaven dogodek za družine z otroki v letošnjem letu, ki bo potekal v soboto, 18. maja 2024, v in pred Minicityjem! Pripravite se na celodnevno brezplačno doživetje, polno zabave, glasbe in številnih nagrad.

PREVZEMI BREZPLAČNO VSTOPNICO

Brezplačno zabavno dogajanje

Na dogodku vas čaka bogat program, ki bo navdušil tako otroke kot tudi njihove starše. Začnite z brezplačnim obiskom Minicityja, kjer vas čaka raziskovanje 40 tematskih kotičkov in spoznavanje več kot 100 poklicev ter skoraj 500 aktivnosti!

 

Raznolike delavnice za otroke in starše

Na dogodku se boste lahko udeležili številnih brezplačnih delavnic, kjer lahko osvojite bogate nagrade! Otroci se bodo naučili o pomenu zdravja zob, se preizkusili v kreativnih delavnicah na temo čustev in hvaležnosti ter se zabavali ob poslikavi obraza. Za družine, ki imajo rade adrenalinske izzive, pa bo na voljo tudi tekmovalni poligon in spoznavanje tovornjaka, otroci bodo lahko postali kuharski mojstri na kuharski delavnici ali pa se preizkusili v sajenju medovitih rastlin. Svoje sposobnosti boste preizkusili na številnih poligonih ter se zabavali ob različnih izziviv za vso družino! 

 

Glasbeno razvedrilo za vso družino

Prireditvi pa ne bo manjkalo niti glasbenega vzdušja! Pridružite se koncertu skupine Čuki in Ribiča Pepeta ter zaplešite in zapojte ob najbolj znanih melodijah. Z nami bo tudi Tinkara Fortuna, ki vas bo naučila koreografijo za svojo prvo otroško pesem Počitnice!

OGLEJ SI CELOTEN PROGRAM

 

Velika nagradna igra

S premagovanjem rzličnih izzivov na dogodku pa lahko usvojite tudi številne nagrade! Z zabavo na delavnicah se lahko uvrstite v veliko nagradno igro, kjer lahko osvojite prenosni računalnik HP, oddih v kampu Menina ali eno izmed mnogih drugih čudovitih nagrad. Zbirajte žige na različnih prizoriščih in se potegujte za bogate nagrade, ki bodo izžrebane na odru pred Minicityjem ob 18.00.

 

Pridružite se nam!

Za vse družine, ki si želite nepozabnega dneva polnega zabave, smeha in raznolikih aktivnosti, je dogodek v Minicityju prava izbira! Ne zamudite edinstvene priložnosti za brezplačno doživetje, ki bo navdušilo vso družino. Pridružite se nam v soboto, 18. maja 2024, in ustvarite nepozabne spomine skupaj z nami!


PREVZEMI BREZPLAČNO VSTOPNICO