Revija pogled

Denar res raste v bankomatu?

Se tudi vi sprašujete, kako otrokom pojasniti, da denar ne raste v bankomatu, ampak ga je treba zaslužiti, in zakaj je pametno varčevati? Najlažje otrokom razlagamo prek igre, zato je NLB pred pol leta v Minicityju Ljubljana odprla igralno hišico - pomanjšano bančno poslovalnico.

Preberi članek
Revija Zarja

Kako se čebele ubranijo pred virusi

Kako se čebele ubraniio virusov? Kako se čebele s svojimi pridelki ubranijo virusov, ki se zelo radi prikradejo tudi na naše roke, bodo otrokom v soboto, 3. septembra, odkrili na dogodku v Minicitvju.

Preberi članek
Revija Story

Kam v Sloveniji z otroki?

Slovenija je zelo zabavna dežela za domače in tuje otroke. Prav presenetljivo veliko zanimivih stvari lahko otroci počenejo v Ljubljani, imamo kup zanimiv muzej, jam, rek in pokrajin za raziskovanje, da oadrenalinskih parkih sploh ne govorimo. Naredili smo bogat seznam krajev za zabaven počitniški izlet.

Preberi članek
Revija Zvezde

Okrogli trebuščki

V Minicityju Ljubljana bo v soboto, 14. maja, ob 11. uri srečanje okroglih trebuščkov, kjer se bodo spoznale bodoče mamice za skupne kavice, izvedee odgovore na vsa žgoča vprašanja ter domov odnesle bogat darilni paket za vas in vašega novorojenčka.

Preberi članek
bibaleze.si

To morate naučiti svoje otroke

Kako pomembno je, da otrokom starši približamo vrtnarjenje in kuhanje, smo spoznali na posebnem dogodku v tematskem parku Minicity v Ljubljani. Polona Požgan iz oddaje Polona ga žge, Metka in Tina Ternjak iz oddaje Vrtičkanje so otrokom na zabaven način predstavile, kako iz navadnih semen zraste solata in jo nato lahko pojemo.

Preberi članek
Revija Zarja

Pomagajmo čebelici v mestu

Z urbanimi čebelnjaki in ljubljansko Čebeljo potjo se čebele približujejo meščano, z letošnjim letom, ko je Ljubljana tudi Zelena prestolnica Evrope, pa se projekt pomoči čebelam družbe BTC in Mestne občine Ljubljana nadaljuje, med drugim s pozivom k ocvetličenju ljubljanskih balkonov in oken z medovitimi avtohtonimi rastlinami v okviru akcije "Pomagajmo čebelici v mestu".

Preberi članek