10:00 - 20:00 (0)

info@minicity.si

+386 41 377 366

RTS TV

Medexova otroška prehranska dopolnila

V šolah je po dvomesečnih počitnicah spet kot v panju. Na hodnikih in v učilnicah je slišati brenčanje šolarjev, ki spet pridno stopajo novim znanjem naproti. Pet takih nadobudnežev smo povabili v ljubljanski Minicity, kjer v Medexovi hišici spoznavajo življenje čebel in ustvarjajo s čebeljimi pridelki.

Preberi članek
cosmopolitan.si

Prva pomoč na cesti

Skupaj s partnerji smo ob Evropskem tednu mobilnosti priredili dogodek Prva pomoč na cesti, kjer smo skupaj s gasilci, policijo in našimi strokovnimi partnerji Zavarovalnico Generali in AMZS obiskovalce preizkusili na simulatorju prevračanja, najmlajši pa so se z mini džipi pomerili na novo odprtem prometnem poligonu.

Preberi članek
Revija pogled

Denar res raste v bankomatu?

Se tudi vi sprašujete, kako otrokom pojasniti, da denar ne raste v bankomatu, ampak ga je treba zaslužiti, in zakaj je pametno varčevati? Najlažje otrokom razlagamo prek igre, zato je NLB pred pol leta v Minicityju Ljubljana odprla igralno hišico - pomanjšano bančno poslovalnico.

Preberi članek
Revija Zarja

Kako se čebele ubranijo pred virusi

Kako se čebele ubraniio virusov? Kako se čebele s svojimi pridelki ubranijo virusov, ki se zelo radi prikradejo tudi na naše roke, bodo otrokom v soboto, 3. septembra, odkrili na dogodku v Minicitvju.

Preberi članek
Revija Story

Kam v Sloveniji z otroki?

Slovenija je zelo zabavna dežela za domače in tuje otroke. Prav presenetljivo veliko zanimivih stvari lahko otroci počenejo v Ljubljani, imamo kup zanimiv muzej, jam, rek in pokrajin za raziskovanje, da oadrenalinskih parkih sploh ne govorimo. Naredili smo bogat seznam krajev za zabaven počitniški izlet.

Preberi članek