Revija Goodlife

Minicity v reviji Goodlife

Minicity Ljubljana v podobi majhnega mesta ponuja edinstveno priložnost praktičnega spoznavanja različnih poklicev in pridobivanja vsakodnevnih znanj s pomočjo realnih pripomočkov v pomanjšanih poslovalnicah resničnih ustanov in podjetij. Vsako leto ga obišče več kot 65.000 obiskovalcev, med njim tudi organizirane skupine več kot 120 šol in vrtcev iz vse Slovenije.

Minicity v reviji Goodlife
Preberi članek
Revija Zeleni glas

Minicity v reviji Zeleni glas

BTC City Ljubljana s privlačnimi jesenskimi novostmi

Obiskovalci BTC Cityja Ljubljana bodo letošnjjo jesen deležni razširjene ponudbe na osveženih prodajnih mestih. Mesto priložnosti bo namreč ponudilo izbor novih trgovin, različne možnosti za zabavo ter prenovljeno podobo za prijetnejši obisk. 

Preberi članek
Revija Moj malček

Minicity v reviji Moj malček

Minicity Ljubljana, kreativno otroško mesto, ponuja učenje realnih veščin skozi metodo didaktične igre. Govorimo o edinstveni izkušnji malega mesta, ki jo malčki in otroci do 12. leta starosti občutijo v trenutku, ko se zapodijo skozi ulice in hiške napolnjene z znanjem in zabavo.

Minicity v reviji Moj malček
Preberi članek
Reporter

Odrasli v mestu otrok

Otroško kreativno mesto Minicity bo kmalu bogatejše za ogromno interaktivno igralo s cestnim poligonom, pred kratkim pa je dobilo tudi nov in čisto pravi TV studio, kjer lahko otroci med drugim vodijo tudi pravi TV Dnevnik in si posnetek pošljejo na svoj elektronski naslov.

Odrasli v mestu otrok

Preberi članek
siol.net

Minicity Ljubljana nadgrajuje svojo ponudbo

V malem mestu Minicity Ljubljana bodo nadgradili svojo ponudbo in s tem postali tudi največji tovrstni tematski park v Sloveniji. Na današnjem druženju so se mudili tudi številni znani obrazi, ki so odkrivali, v čem bodo otroci uživali v prihodnje. Čisto mogoče je, da bodo v Minicityju nastali tudi novi novinarski upi.

Preberi članek
vecer.com

Kreativno otroško mesto: Otroci so lahko kuharji, policisti ali TV voditelji

V Ljubljani bodo največji otroški didaktično-izkustveni center pri nas še širili.
V kreativnem otroškem mestu Minicity, ki se nahaja v največjem nakupovalnem središču pri nas, v ljubljanskem BTC-ju, so se lahko otroci do danes seznanili s 50 različnimi poklici, ki se nahajajo v unikatnih, kreativnih in interaktivnih hišah, ulicah in parku. V mestu je mogoče najti vse - od banke, pekarne, trgovine, do policijske postaje in še mnogih drugih kotičkov. Letos pa bo Minicity postal še večji in spoznati bo mogoče še nove poklice, so sporočili na današnjem poslovno-marketinškem dogodku Minicitya. V njihovo mesto prihaja nov televizijski studio in interaktivno igralo za učenje varnosti v prometu.
Preberi članek
Mojmalček.si

Okrogli trebuščki- brezplačna dodatna priprava na porod in materinstvo

Skoraj sto nosečnic iz vse Slovenije se je udeležilo brezplačnega poučnega dogodka v okviru projekta Okrogli trebuščki, ki so ga že šestič pripravili v Minicityju Ljubljana. Deset strokovnjakov z različnih področij jim je odgovorilo na še zadnja neodgovorjena vprašanja in s tem so nadgradile znanje, pridobljeno v šolah za starše. Za bodoče mamice pa je bilo nadvse koristno tudi, da so se preizkusile v praktičnih delavnicah in se srečala s strokovnjaki, povezanimi z nosečnostjo in materinstvom.
Preberi članek
Jana

Hiša testenin v Minicityju

Hiša testenin v Minicityju Podjetje Barilla je odprlo Hišo testenin v Minicitvju. Tu se bodo otroci naučili, kaj so in kako nastanejo testenine - tista glavna sestavina okusnega obroka, ki ji potem dodamo še omako po okusu in nasiti lačne želodčke. Ni naključje, da je glavna misel podjetja Barilla 'dajmo ljudem hrano, ki bi jo dali svojim otrokom' tudi v Hiši testenin glavno vodilo. V družinskem podjetju Barilla s 1 40-letno tradicijo verjamejo, da se vzgoja potrošnika, ki zahteva kvalitetne izdelke, začne že v zgodnji mladosti. Namig: Z otroki obiščite Hišo testenin, kjer bodo s pomočjo animatorjev sami izdelovali testenine. Spoznali bodo celoten proces: od skrbno izbranega žita durum, do mletja in priprave testa pa vse do končnega izdelka poljubne oblike (špageti, polžki ...).

Hiša testenin v Minicityju

Preberi članek