10:00 - 20:00 (0)

info@minicity.si

+386 41 377 366

V decembrski številki brezplačne revije za otroke FERDO raziskuje svet, ki jo za male in velike raziskovalce ustvarja podjetje HOFER, je potekal natečaj »Nariši nasmeh tudi ti«.

Sodelujoči so lahko do 31. decembra 2019 oddali svoj izdelek v obliki najbolj pisanega in prazničnega Nasmeškotka, k njemu pa pripisali lepo sporočilo oziroma posvetilo. Saj poznate Nasmeškotke, kajne? To so najbolj nasmejani piškotki, ki pričarajo kar tri nasmehe – tistemu, ki ga podari, tistemu, ki ga prejme, še posebej pa otrokom v stiski pod okriljem projekta Botrstvo v Sloveniji. Namen natečaja je bil risanje nasmehov na obraze otrok v stiski ter vzbujanje čuta za sočloveka že od majhnih nog, k čemur si podjetje HOFER prizadeva s svojimi Nasmeškotki.


Med vsemi prejetimi Nasmeškotki iz starostne skupine 4-6 let so izžrebali naslednje prejemnike družinskih vstopnic za Minicity: 

Julija Drenik, 6 let, Mirna Peč
Ažbe Kepic, 4 leta, Škofja Loka
Martin Markov, 6 let, Koper
Dejan Kolenko, 5 let, Domžale
David Zalokar, 5 let, Ljubljana

Vsem prejemnikom iskreno čestitamo in želimo nepozabno dogodivščino v našem kreativnem otroškem mestu.
Že poznate revijo FERDO raziskuje svet, brezplačno revijo za otroke podjetja HOFER? Na povezavi si lahko ogledate pretekle številke. Raznovrstnost vsebin bo vsekakor pritegnila malčke, zato vas vabimo, da vsebinam sledite tudi v prihodnje.