10:00 - 20:00 (0)

info@minicity.si

+386 41 377 366

NATEČAJ JE ZAKLJUČEN

Vabimo vas na ustvarjanje, s katerim boste ob koncu leta 2018 še posebej dobrodelni. Naši razstavljavci Acron d.o.o., bolje poznani kot galanterije Bags&More in papirnice Office&More delajo dobra dela z lepimi projekti, ki so namenjeni pomoči otrokom. Eden izmed takšnih projektov je Rišem za prijatelja, kjer so v novembru Zvezi prijateljev mladine Sloveniji podelili za 3600 € šolskih potrebščin, ki so jih zbrali s pomočjo risbic otrok in prodaje zvezkov z zmagovalnimi motivi. Podelitev si lahko ogledate tukaj: Rišem za prijatelja 2018.
Pri novem projektu lahko sodelujejo učenci osnovnih šol individualno ali v sklopu šole.

Kakšna je vsebina letošnjega projekta Rišem za prijatelja 2019?


Podjetje Acron d.o.o.: ponovno bomo zbirali vaše risbe, tokrat na temo NARAVA. S tematiko želimo prebujati zavest o varovanju okolja, poleg glavnega namena, biti dobrodelen in pomagati tistim, ki potrebujejo našo pomoč. Vsaka šola/zavod/posameznik lahko sodeluje s poljubnim številom risb. Izmed vseh, ki boste poslali prek 100 risb, jih bomo izžrebali 10, katerim bomo podarili bon v vrednosti 100 €. Izmed vseh prejetih risb pa bomo izbrali 6 najlepših in jih natisnili na zvezke. Če bo katera izmed izbranih risb vaša, vam podjetje Acron d.o.o. podari (še) bon v vrednosti 50 € na izbrano risbo. Vse to, bomo podelili v začetku februarja 2019.

Več o projektu izveste tukaj, kjer najdete tudi prijavnico: Rišem za prijatelja 2019

Prijavnico za sodelovanje v natečaju najdete tudi v hiški Bags&More v Minicityju. V Minicityju izdelanih risb ne rabite pošiljati v našo poslovalnico, temveč jih skupaj s prijavnico lahko pustite na recepciji Minicity Ljubljana, ki bo poskrbel, da bodo risbice prišle v prave roke. Ustvarjajte v Minicityju in bodite dobrodelni!