Nagradno tekmovanje Varni v avtomobilu

Na Facebook profilu Minicity Ljubljana bo 8. 1. 2018 objavljen album malih RECARO "voznikov". V nagradnem natečaju lahko sodelujejo vsi, ki so v času od 15. 12. 2017 do 8. 1. 2018 v otroškem kreativnem mestu Minicity fotografirali svojega otroka v RECARO Monza Nova 2 Seatfix avtosedežu in fotografijo poslali na info@minicity.si ali pa je fotografijo v omenjenem terminu posnel animator v Minicityju in fotografijo posredoval odgovorni osebi.

Več
Praznični delovni čas

Naše malo mesto v decembru in pričetku prihodnjega leta, obratuje s spremejenim, prazničnim delovnim časom.

Več
Cicibanova nagradna igra podaljšana!

Zaradi velikega zanimanja smo nagradno igro Moji sanjski čevlji podaljšali na 20. 11. 2017.Izdelane risbice z izpolnjenimi podatki lahko oddate v boben na naši recepciji. Veliko sreče!

Več
Naš novi prijatelj, Brainobrain

V našem malem mestu smo sprejeli novega prijatelja, Brainobrain. Brainobrain je metoda, ki v okviru svetovno znane ustanove za izobraževanje otrok, že 13 let pomaga najmlajšim razviti njihove resnične potenciale, ki jih klasično izobraževanje pogosto pušča ob strani.

Več
Moj sanjski čevelj!

Ciciban že več let izvaja nagradno igro Moji sanjski čevlji, v kateri otroci vedno znova dokazujejo svojo izjemno kreativnost in, da domišljija v resnici nima meja!

Več