Cicibanova nagradna igra podaljšana!

Zaradi velikega zanimanja smo nagradno igro Moji sanjski čevlji podaljšali na 20. 11. 2017.Izdelane risbice z izpolnjenimi podatki lahko oddate v boben na naši recepciji. Veliko sreče!

Več
Naš novi prijatelj, Brainobrain

V našem malem mestu smo sprejeli novega prijatelja, Brainobrain. Brainobrain je metoda, ki v okviru svetovno znane ustanove za izobraževanje otrok, že 13 let pomaga najmlajšim razviti njihove resnične potenciale, ki jih klasično izobraževanje pogosto pušča ob strani.

Več
Moj sanjski čevelj!

Ciciban že več let izvaja nagradno igro Moji sanjski čevlji, v kateri otroci vedno znova dokazujejo svojo izjemno kreativnost in, da domišljija v resnici nima meja!

Več
Čas je za pozdrav počitnicam

Vabljeni soboto 24. 6. med 10.00 in 19.00 uro v ljubljansko Supernovo, kjer bodo Minicityjevi animatorji, pravi vlakec in spremljevalni program poskrbeli za igriv vstop v poletje.

Priigrate si lahko tudi eno izmed 500 nagrad iz Supernovinih trgovin. 

Več
Na svetovni dan otroka sta nas obiskala dva častna gosta

V nedeljo, 20. novembra 2016, na svetovni dan otroka, je bilo dogajanje v našem otroškem mestu zelo pestro. Zjutraj smo gostili novinarsko konferenco Zpm Moste Polje na temo otrokovih pravic in družbeno odgovornih projektov Generali Zavarovalnica.

Več