Spoštovani obiskovalci!

 

Obveščamo vas, da v Minicityju spoštujemo splošna priporočila NIJZ za preprečevanje okužbe z virusom SARS-Co V-2019, zato vas prosimo za razumevanje pri izvajanju aktivnosti, ki so v enotah našega mesta trenutno omejene na največ 10 otrok v posamezni skupini, največje trenutno dovoljeno število obiskovalcev v mestu pa je omejeno na do 100 oseb sočasno. Število obiskovalcev bomo skrbno nadzorovali, zato prosimo za razumevanje, v primeru onemogočenega vstopa ob določenih urah.

 

V mestu se dvakrat dnevno izvaja dezinfekcija tematskih kotičkov in večkratno zračenje celotnega prostora, temu pa sledi tudi vsakodnevna skrb za čistočo uniform in rekvizitov v mestu.  Vse obiskovalce naprošamo, da ob prihodu sledijo navodilom recepcije, ki jih bo pred izvedbo aktivnosti v mestu usmerila k umivanju in dezinfekciji rok.  Sredstva za dezinfekcijo rok najdete tudi v tematskih kotičkih v mestu. Med animacijo bodo mali obiskovalci skupaj z animatorji večkrat poskrbeli za pravilno higieno in dezinfekcijo rok, mali obiskovalci pa bodo s tem še intenzivneje ponotranjili pomembnost le-te. Vseh navedenih varnostnih ukrepov se držimo tudi vsi zaposleni. Vodstvo Minicityja Ljubljana redno  spremlja sprejete ukrepe na državni ravni, priporočila Ministrstva za šolstvo ter sledi navodilom za šole in vrtce.

 

Spoštovane starše naprošamo, da spoštujejo zdravje svojega in drugih otrok ter ostalih obiskovalcev ter se v primeru slabega počutja z malčkom igrajo v udobju svojega doma, Minicity pa ponovno obiščeta, ko bo zdravstveno stanje brezhibno. Le tako lahko skupaj ustvarimo varno okolje za vse naše meščane.

 

Hvala za razumevanje in se veselimo vašega ponovnega obiska. 

 

Ekipa Minicity