10:00 - 18:00 (0)

info@minicity.si

+386 41 377 366

V kreativnem otroškem mestu Minicity v Ljubljani organiziramo popolno praznovanje rojstnega dneva, katero bo malemu slavljencu in njegovim prijateljem za vedno ostalo v spominu. Praznovanje je primerno za otroke od četrtega do 12. leta. Otroci, ki so pri tej starosti že dovolj samostojni in vedoželjni, prek animacije in pedagoškega znanja odnesejo veliko novega znanja, obenem pa se super zabavajo.

 

Minicity je kreativno otroško mesto, kjer lahko slavljenec in njegovi gostje prek didaktične igre pod vodstvom izkušenih animatorjev spoznavajo poklice, usvajajo uporabna znanja za vsakodnevno življenje, ob tem pa se še zabavajo. 


Otroci se igrajo, plešejo, smejijo, pojejo, razgibavajo in učijo dve uri, seveda ob upoštevanju vseh zdravstvenih priporočil NIJZ in navodil izkušenih animatorjev. Rojstnodnevno praznovanje je omejeno na 10 otrok skupaj s slavljencem, odvija pa se pod nadzorom in vodstvom dveh animatorjev. Otroci do 12. leta ne rabijo nositi mask oz. je nošenje le-teh izbirno, medtem ko jih animatorji nosijo. Prostor za praznovanje, posamezne igralne enote in pripomočke redno razkužujemo večkrat dnevno in še ob zaključku. Garderoba, kamor otroci odložijo svoje stvari, je ločena od igralnega dela in vstop staršev v igralni del ni dovoljen. Pri vhodu otroka in njegove prijatelje sprejme animator, sledi umivanje in razkuževanje rok ter odhod v igralni del. V tematskih kotičkih so na voljo pripomočki, ki so namenjeni prosti igri in animaciji.

 

Praznovanje rojstnega dneva v Minicityju je tako posebno zato, ker otrokom približamo poklic, ki si ga želijo opravljati, in tudi vse druge, ki jih mogoče ne poznajo tako dobro. V varovanem okolju tako postanejo gasilci, radijski voditelji, prodajalci, slikopleskarji, vozniki, slaščičarji, policisti ... in se želni novih raziskovalnih izzivov ter znanj sprehajo po ulicah našega mini mesta, kjer jih čaka veliko presenečenj in zabave. Otroci se največ naučijo iz konkretne izkušnje, kar jim tudi Minicity omogoča. Naša rojstnodnevna zabava je celota, saj vključuje tudi pogostitev, vedno pa se prilagodimo tudi otrokom, ki imajo kakršnokoli alergijo.

 

Številni otroci, ki so skupaj s prijatelji že obeležili svoj poseben dan v Minicityju, so navdušeni in več kot zadovoljni s takšnim rojstnodnevnim praznovanjem, zato se že več let odločajo za našo ponudbo. Vedno znova jim pripravimo posebno dogodivščino, ki je še dolgo ne pozabijo.

 

Starši se z veseljem odločajo za takšno obliko praznovanja, ker pripravimo čisto vse od vabil, do hrane in na koncu izvedbe rojstnega dne. Paket ponuja all inclusive ponudbo, kar staršem omogoča lažjo in brezksrbno organizacijo.

 

Dragi starši, se že s svetlobno hitrostjo približuje dan, ko bo vaš otrok pihal svečke na torti? Razmišljate s kakšno zabavo bi ga presenetili? Vabimo vas, da celotno organizacijo prepustite nam, rezervirate termin praznovanja prek spleta in pokličete v Minicity ter se dogovorite za najboljšo rojstnodnevno praznovanje v kreativnem otroškem mestu. Želimo vam, da bi se vaš otrok imel odlično in da nikoli ne bi pozabil, kako fantastično je proslavil rojstni dan.

Avtor: N.K.