Zimske počitnice so pred vrati. Juhuhu! Potrebujete varstvo za otroka med 6. in 12. letom starosti? Potem rezervirajte varstvo zanj v kreativnem otroškem mestu Minicity, kjer lahko postane to, kar si želi.

 

Izkoristite akcijsko ceno tedenskega počitniškega varstva

 

Vljudno vabljeni, da izkoristite akcijsko ceno tedenskega počitniškega varstva, ki znaša 119 EUR. Ugodnost je na voljo do 27. 1. 2023. Redna cena tedenskega počitniškega varstva znaša 149 EUR, cena dnevnega počitniškega varstva pa 31 EUR. Prijave sprejemamo na elektronskem naslovu info@minicity.si.

 

Več informacij dobite TUKAJ.

 

Spoznajte kreativno otroško mesto Minicity!

 

Še ne poznate Minicityja? Potem naj vam razkrijemo, da je to malo mesto, v katerem otroci odkrivajo več kot 50 poklicev. Nahaja se v BTC Cityju Ljubljana. Ustvarjeno je prav za najmlajše, željne zabave in znanja. S pomočjo pripomočkov, ki jih odrasli uporabljajo pri svojem delu, prilagojenim njim, spoznavajo svet plemenitih kovin, se odpeljejo z vlakom po ulicah malega mesta, računajo na blagajni, dvigujejo denar na bankomatu, sestavijo zavarovalno polico, si ustvarijo potni list, previjajo dojenčka, se poučijo o matičnih celicah, raznašajo pošto, čistijo parke, ulice, prepoznavajo določene vonje, izdelajo svojo kremo, sortirajo umazano perilo, pripravijo kosilo, gradijo hišo in še in še bi lahko naštevali. V našem mestu se namreč skriva več kot 40 unikatnih igralnih enot, v katerih se igrajo in prelevijo v poštarje, voznike avtobusa, čistilce, turistične vodnike, peke, bankirje, tiskarje, lesarje, kuharje, porodne babice, strojevodje, farmacevte, aromaterapevte, voznike tovornega vozila ... Z veseljem si nadenejo uniforme in se preizkusijo v povsem novih aktivnostih. Dan jim še prehitro mine ob pridobivanju novih veščin in spoznanj.

 

Kako je videti kreativno otroško mesto Minicity, si lahko pogledate na You Tubu.

 

Dogajanje med počitniškim varstvom v Minicityju

 

Med počitniškim varstvom bodo otroci pod vodstvom animatorjev odkrivali skrivnosti kreativnega otroškega mesta Minicity. Ne bo jim dolgčas, saj bodo poskušali ujeti ribo v Oceanu, odšli na potep z vlakom, zavili v trgovino, se pogumno spustili po vrvi v adrenalinskem parku, sadili rožice, v avtohiši popravili avtomobil, ločevali odpadke in še marsikaj navdušujočega. Postali bodo gasilci, policisti, računalniški programerji, kuharji, poštarji, turistični vodniki, televizijski voditelji, arhitekti ... Vsak dan bodo analizirali, raziskovali, sestavljali, ugibali, skrivali, izdelovali, ustvarjali, migali, risali, načrtovali, pretakali, mešali ... in skozi igro v skupini sovrstnikov osvajali nova znanja, ki jim bodo prišla prav v vsakdanjem življenju. Morda bodo ravno med temi počitnicami odkrili svoj sanjski poklic, ki ga bodo želeli kot odrasli opravljati.

 

Celoten program počitniškega varstva si poglejte na POVEZAVI.

 

Da pa ne bodo lačni, jih bomo spodbudili k samostojnosti in ustvarjalnosti. Kako? Pod budnim očesom animatorjev si bodo lahko v Kuhinjah sveta pripravili zajtrk, malico in kosilo. Prepričani smo, da jim bo šlo odlično od rok in da bodo mali kuharski šefi postregli izvrstne obede.

 

Ne zamudite tudi drugih dogodkov in zanimivosti!

 

V malem mestu pa se nenehno nekaj dogaja. Vljudno vabljeni, da spremljate NAPOVEDNIK AKTIVNOSTI, v katerem vas obveščamo o prihajajočih se dogodkih.

 

Veliko kakovostne vsebine se skriva tudi na Minicityjevi spletni strani, kjer vas čakajo zanimivi članki, novice, reportaže in intervjuji s strokovnjaki.  

 

Aktualno dogajanje v malem mestu, ki je ustvarjeno za najmlajše družinske člane, lahko spremljate tudi na družbenih omrežjih (Facebooku, Instagramu in Tik Toku).

 

Rezervirajte počitniško varstvo že danes. Pošljite povpraševanje in prijavo na elektronski naslov info@minicity.si.