V Kopru je vrata odprl največji in najsodobnejši Kärcher center v Sloveniji. Ob tej priložnosti lahko prvi teden koristite 20-odstotni otvoritveni popust na neznižane izdelke Home&Garden.

 

V Kopru se je odprl nov Kärcher center. Vljudno vabljeni, da ga obiščete na na Ulici 15. maja 18. Do 19. novembra 2021 lahko izkoristite kar 20-odstotni otvoritveni popust na vse neznižane izdelke Home&Garden!

 

Kärcher velja za globalnega vodilnega ponudnika učinkovitih čistilnih sistemov, ki so varčni z naravnimi viri. Od ostalih podjetij se razlikuje zato, ker nudi odlične storitve, inovacije in kakovost. V trgovini Kärcher boste našli napravo za vsako opravilo v vašem domu. Strokovno usposobljena ekipa bo prisluhnila vašim željam in potrebam, skupaj boste našli idealno napravo. V prodajnem programu so: čistilne naprave za prav vsako potrebo, vse za pometanje dvorišč in tal, čiščenje fasad, žlebov, kanalizacijskih cevi in avtomobilov, sesalniki za suho in mokro sesanje doma, alergikom prijazni sesalniki, sesalniki za pepel, ekstrakcijski sesalniki za oblazinjeno pohištvo, parni čistilniki s priključki za čiščenje in likanje, potopne črpalke, zalivalni sistemi, ure za zalivanje vrta … Prav tako kot naprave iz hobi programa, so tam na voljo tudi izdelki za profesionalno rabo, npr. za mala in velika podjetja, javne stavbe, gospodarske in turistične objekte, kmetije …

 

Hiša strahov v kreativnem otroškem mestu Minicity

 

S pomočjo naprav Kärcher otroci, stari od drugega do 14. leta, v Hiši strahov ne samo da očistijo svoje strahove, očistijo tudi umazana stekla, razpihajo listje, pometejo prah in posesajo tla. Z vsako opravljeno nalogo je v igralni enoti zvok bolj miren in soba bolj svetla. Aktivnosti so zastavljene zabavno in hkrati poučno skozi didaktično igro, potekajo pa pod vodstvom izurjenega animatorja. Pri tem spoznavajo pomembnost timskega dela, se učijo vztrajnosti, analiziranja in razvijajo fino ter grobo motoriko.