Minicity vam v teh razburkanih časih stoji ob strani. Minicity Online, video kreativnice in spletno stičišče #igrajmosedoma so zasnovani tako, da otrokom ne bo dolgčas. Tudi prek spleta lahko otroci postanejo to, kar si želijo!

 

Minicity ONLINE

 

Minicity ONLINE vam omogoča, da se z animatorji virtualno sprehodite po hiškah Minicityja, kjer pa vas čakajo kakovostne, poučne in zabavne vsebine. Malčki bodo tako spoznavali različne poklice, bogatili besedni zaklad, izpopolnjevali svoje znanje, delali poskuse, se razgibavali, reševali uganke, ustvarjali in se sproščali ob poslušanju pravljic. Delavnice so primerne za otroke do 12. leta, program pa poteka prek aplikacije ZOOM, ob vnaprej določenih urah.

 

Pozivamo podjetja, v katerih zaposleni delajo od doma, da staršem in njihovim otrokom zakupite program Minicity ONLINE. Zaposleni se bodo lahko mirno osredotočili na svoje delo, medtem ko bodo malčki v varnih rokah naših animatorjev prek spleta sodelovali na delavnici, obogateni s pedagoškimi dejavnostmi in podkrepljenimi z vrtčevskimi ter šolskimi cilji.

 

Brezplačne video kreativnice

 

Za otroke pripravljamo tudi brezplačne video kreativnice na YouTubu in Facebooku. Skupaj z našo animatorko Leo obiščejo pitnik, čevljarsko delavnico, radijski studio, banko, Deželo okusov, kino, finančno, restavratorsko in druge hiške. Videovsebine z metodo didaktične igre vsak dan dopolnjujemo, malčki pa lahko tako izvirno preživijo prosti čas doma. Kreativnice spodbujajo otrokov razvoj, mu omogočajo, da se spozna z različnimi poklici in delovnimi procesi, spodbujajo radovednost, domišljijo, različne talente in ustvarjalnost.

 

Nove ideje na spletnem stičišču #igrajmosedoma

 

Na brezplačnem spletnem stičišču #igrajmosedoma prav vsak dan lahko najdete novo domislico, kako pregnati dolgčas. Skozi raznolike uganke, reševanke, pobarvanke in naloge otroci krepijo ustvarjalnost, natančnost, organiziranost, opazovanje, samostojnost, skrbnost, fino in grobo motoriko ter drugo. Pri vsakem posameznem navdihu je navedeno, katere pripomočke potrebujejo za izvedbo različnih aktivnosti.

 

Naše malo mesto tako prek spleta nadaljuje svoje poslanstvo in omogoča otrokom varno didaktično igro na daljavo pod vodstvom izkušenih animatorjev. Mnogostranski programi so zasnovani tako, da otroci skozi igro osvajajo različna znanja, koristna za vsakdanje življenje.

 

Tudi prek spleta lahko otroci postanejo to, kar si želijo!

 

Avtor: N. K.