Se približuje najlepši dogodek v letu? Bo vaš otrok kmalu praznoval rojstni dan? Presenetite ga z nepozabno rojstnodnevno zabavo v kreativnem otroškem mestu Minicity, kjer vsak otrok postane to, kar si želi. Izkoristite veljavnost bonov (Bon21) in malemu slavljencu ter njegovim povabljenim prijateljem pričarajte čudovit dan v malem mestu, kjer domuje več kot 40 igralnih enot in prav vsaka prinaša nove zanimive aktivnosti, polne zabavnih nalog, presenetljivih eksperimetov, zapletenih ugank, preiskusov, ustvarjanih trenutkov in še in še. Obenem pa otroci lahko spoznavajo več kot 50 poklicev in mogoče celo odkrijejo svojega sanjskega.

 

Že vsi skupaj odštevate dneve do zelo pomembnega dneva, ko bo vaš otrok na torti dodal še eno svečko? V tem obdobju je otrok poln pričakovanj in komaj čaka, da bo napočil rojstni dan. Vam pa to mogoče predstavlja ogromen stres, saj morate razmisliti o tem, kakšno zabavo mu pripraviti, kje se bo odvijala, hkrati morate sestaviti seznam povabljencev, napisati vabila, izbrati darila itd. Želite, da bo vaš otrok srečen in da si bo ta dan za vedno zapomnil. Za vas imamo posebno presenečenje.

 

Prepustite organizacijo rojnodnevne zabave za malega slavljenca in njegove goste Minicityjevi ekipi z dolgoletnimi izkušnjami. Bodite v pričakovanju rojstnega dneva povsem brez skrbi. Otroku omogočite praznovanje v kreativnem otroškem mestu Minicity, kjer so na voljo tri rojstnodnevne sobe in prav vsaka je tematsko drugače obarvana. Otrok se bo skupaj s svojimi prijatelji podal raziskovat malo mesto, v katerem se skriva več kot 40 edinstvenih igralnih enot. Prav vsaka je nekaj posebna, saj v njej spoznajo določene poklice, se seznanijo z različnimi storitvami, izdelki, pripomočki, ki jih uporabljajo policisti, detektivi, prodajalci, turistični vodniki, živilski tehnologi, računalničarji, avtomehaniki, porodne babice ... Dobijo izjemno priložnost spoznati več kot 50 poklicev in njihovih značilnosti. A pri tem tudi veliko logično razmišljajo, se pogovarjajo, oblikujejo, se naučijo timsko sodelovati, krepijo fino in grobo motoriko, izpopolnjujejo svoj besedni zaklad, so ustvarjalni, postanejo pozorni na podrobnosti, dajo svoji domišljiji krila itd.

 

Izkoristite turistične bone (Bon21)

 

Še niste izkoristili turističnih bonov? Predlagamo vam super idejo. Za rojstnodnevno praznovanje v kreativnem otroškem mestu Minicity Ljubljana lahko vnovčite tudi bone (Bon21).

 

Prejele so ga vse osebe, ki so 30. junija 2022 imele stalno prebivališče v Sloveniji. Bon21 za vrednost 100 evrov je pripadal vsem polnoletnim osebam in vsem tistim, ki so do konca leta 2021 dopolnile 18 let. Bon21 za vrednost 50 evrov so prejele vse ostale osebe.

 

Bon lahko namesto upravičene osebe unovči druga oseba pod določenimi pogoji. V zakonu je določena  prenosljivost bona med upravičenčevimi sorodniki v ravni vrsti do drugega kolena (stari starši, starši, otroci, otroci zakonca ali zunajzakonskega partnerja, vnuki), zakonci, zunajzakonskimi partnerji, partnerji v sklenjeni ali nesklenjeni partnerski zvezi ter med otroci in njihovimi zakonitimi zastopniki, če to niso njihovi starši. Ne prenaša se med brati, bratranci, strici, sosedi, sodelavci, prijatelji itd. Bon je prenosljiv na podlagi izjave.

Če želite unovčiti Bon21, potrebujete identifikacijski dokument oz. kopijo identifikacijskega dokumenta (ta dokument ni obvezen za prenosnika bona, npr. vnuk, ki mu je babica prenesla bon, ne potrebuje fotokopije babičenega identifikacijskega dokumenta), izpoljneni obrazec Potrditev unovčitve bona. Če ima upravičenec preneseni bon, je potrebna še Izjava upravičenca o prenosu bona. Če upravičenec unovčuje bon drugega upravičenca, ki ima zakonitega zastopnika ali skrbnika, potrebuje izpolnjeno Izjavo zakonitega zastopnika oziroma skrbnika za unovčitev bona upravičenca po tretji osebi. Vse informacije in obrazci so dostopni na Finančni upravi Republike Slovenije.

 

Njihovo veljavnost so podaljšali do 30. junija 2022, zato nikar ne odlašajte. Pričarajte otroku zabavo, o kateri bo še dolgo govoril v vrtcu ali šoli. Rezervirajte termin za TOP rojstni dan v kreativnem otroškem mestu Minicity, v katerem vsak otrok postane to, kar si želi.

 

TOP rojstni dan v kreativnem otroškem mestu Minicity Ljubljana

 

Praznovanje otroškega rojstnega dneva poteka pod budnim očesom izobraženega animatorja, ki vodi, usmerja in organizira potek dejvanosti v kreativnem otroškem mestu Minicity. Vas zanima, kaj vključuje najnovejša ponudba TOP rojstnega dneva?

 

To je resnično TOP izbira za vse starše, ki želijo organizacijo prepustiti izkušeni ekipi. Rojstni dan z največ osmimi udeleženimi otroki se odvija v malem mestu, kjer kraljujejo banka, finančna hiša, zdravstveni center, bančna poslovalnica, mlekarna, adrenalinski park, porodnišnica, pošta, turistična agencija, trgovina, karierni center, radijski studio, tiskarna, televizijski studio,špportna dvorana, pralnica in sušilnica, hiša strahov, hiša plemenitih kovin, čevljarska delavnica, lesarska delavnica in druge unikatne igralne enote. Prav v vsaki igralni enoti se otroci zabavajo in spoznavajo različne poklice ter panoge na povsem sproščujoč način skozi didaktično igro, obenem pa osvajajo znanje, ki si ga bodo zapomnili za vedno. In ponudba je posebna prav zato, ker lahko otroci sami izberejo, katere hiške želijo obiskati, tako da jim resnično ne bo dolgčas, ampak se bodo nenehno smejali na ves glas. Zabava bo potekala v varnem in navdihujočem okolju. A to še ni vse! Mali slavljenec se bo skupaj s svojimi malimi gosti na TOP rojstnodnevni zabavi posladkal z okusno sladoledno tortico in odžejal s slastnim sokom.

 

Imate še kakšno vprašanje? Vas zanima še, kako bo vse potekalo? Z veseljem odgovorimo na vsa vaša vprašanja. Pokličite nas na telefonsko številko 041 377 366 ali nam pošljite povpraševanje na elektronski naslov info@minicity.si. Zaupajte nam organizacijo in izvedbo TOP praznovanja rojstnega dneva za vašega otroka že za 99 evrov.

Tina Tavčar, vodja animacije in rojstnih dni, pravi:  ''Minicity rojstnodnevna dogodivščina je tako drugačna prav zato, ker tu lahko vsak otrok postane to, kar si zaželi in tako doživi nepozaben rojstni dan!''

 

Naročilnico za praznovanje TOP rojstnega dneva najdete na POVEZAVI.

 

Vtisi staršev in malih slavljencev o praznovanju rojstnega dneva v kreativnem otroškem mestu Minicity

 

"Pri vas je naš Nik doživel svoj najboljši rojstni dan do sedaj. Hvala!"

 

Maša, 5 let: "Lepo je bilo. Ko bom stara 6, bom tudi tukaj praznovala rojstni dan." 

 

"Hvala animatorki, ker je tako lepo poskrbela za naše tamale. Mislim, da so zares uživali."