Praznovanje rojstnega dneva je za otroka poseben dogodek. To je dan, ko je v središču pozornosti. To je dan, ko si spet ustvari najlepše spomine med igro s prijatelji. Čeprav je zanj slavje radostno, pa so lahko priprave na zabavo za starše obremenjujoče, saj zahtevajo čas, dobro načrtovanje, veliko nakupov in tudi ogromno dozo domiselnosti. Hkrati pa se zavedajo, da bo treba med obilico animacije skrbeti tudi za varnost malih gostov. Da bo enostavnejše in da bo otrok resnično nepozabno užival na zabavi, vam na pomoč prihiti kreativno otroško mesto Minicity skupaj z animatorji. Prepustite organizacijo rojstnodnevne zabave nam in vaš otrok bo s sovrstniki navdušen nad vsem, kar bomo pripravili zanj v malem mestu, kjer odmeva smeh v več kot 40 edinstvenih igralnih enotah.

 

Za malega slavljenca poskrbimo v Minicityju, kjer morda odkrije tudi svoj sanjski poklic. Pokličite nas na telefonsko številko 041 377 366 ali nam pišite na e-naslov info@minicity.si in rezervirajte termin praznovanja. Naročilnico lahko izpolnite tudi na povezavi.

 

V našem malem mestu otroci postanejo to, kar si želijo. Dobijo priložnost, da se preizkusijo v različnih poklicih, kot so: policist, gasilec, varnostnik, turistični vodnik, porodna babica, prometnik, gradbenik, arhitekt, tiskar, vrtnar, strojevodja, voznik avtobusa, dispečer, programer, bančni uslužbenec, avtoserviser in drugi. S pomočjo njim prilagojenih pripomočkov dobro spoznajo delovne procese iz sveta odraslih in končne izdelke, pri tem pa na zabaven način osvojijo novo znanje. V varnem okolju, pod vodstvom prekaljenih animatorjev, pridobivajo skupaj s sovrstniki različne veščine, postajajo odgovornejši in samostojnejši ter ponotranjijo dragocene vrednote. Pokukajo v banko, hišo dobrega počutja, eterično hišo, hišo dišav, transportno hišo, na železniško postajo, v turistično agencijo, arhitekturno hišo, zavarovalniško hišo, tiskarno, trgovino, pekarno, se preizkusijo na prometnem poligonu, razgibajo v adrenalinskem parku in športni dvorani, zapojejo v radijskem studiu, posnamejo oddajo v televizijskem studiu, obiščejo porodišnico, hišo strahov, hišo plemenitih kovin, dom, se potopijo v ocean itd.

 

Vas zanima, kako je videti kreativno otroško mesto Minicity? Potešite svojo radovednost z ogledom posnetka. Vsak dan pa si lahko ogledate najnovejše utrinke iz malega mesta na Facebooku, Instagramu in Tik Toku.

 

Zakaj se odločiti za praznovanje otrokovega rojstnega dneva v Minicityju?

 

Razlogov je ogromno in lahko bi jih naštevali v nedogled, ampak najbolj so zgovorni vtisi naših malih slavljencev.

 

Tim, 4 leta:  ''Praznovanje rojstnega dneva je bilo super, ker smo se zabavali.''

 

Anže, 6 let: "Škoda, da je rojstnega dneva že tako hitro konec. Jaz bi bil tukaj cel dan!"

 

Nina, 4 leta: ''Torta je zelo dobra!''

 

Val, 7 let: ''Ta rojstni dan je tako hitro minil, jaz bi še kar ostal ...''

 

Sara, 8 let: ''V Minicityju bi bila od jutra do večera. Vsak dan bi imela rojstni dan.''

 

Tia, 9 let: ''A lahko cel dan praznujem v Minicityju?''

 

Mark, 5 let: ''Super je bilo. Torta je bila dobraaaaa.''

 

Vanja, 9 let: ''Vse nam je bilo všeč. Cel dan bi praznovali in se zabavali.''

 

Top, mini ali maxi rojstnodnevni paket zabave

 

TOP rojstnodnevni paket zabave

Zelo priljubljena izbira je TOP rojstnodnevni paket, ki poskrbi za zabavo osmih otrok, ki eno uro in pol pod vodstvom usposobljenih animatorja raziskujejo Minicity in postanejo to, kar si želijo. Seveda se tudi posladkajo z najokusnejšo torto. Več informacij o ponudbi dobite TUKAJ.

 

Mini paket rojstnodnevne zabave

Mini paket prinaša 10 rojstnodnevnih vstopnic. Otroke bo po Minicityju vodil en (ali dva) izobražen animator, prepričani smo, da se bodo veliko zabavali, smejali, razgibali, pa tudi eksperimentirali, razglabljali, analizirali, iskali in sestavljali bodo. Poskrbeli bomo tudi za njihove želodčke. Koliko znaša cena paketa in vstopnica za dodatno povabljene otroke, izveste TUKAJ. In še nekaj vam moramo razkriti: za malega slavljenca smo pripravili pravo Minicityjevo presenečenje.   

 

Maksi rojstnodevni paket zabave

Z izbiro maksi rojstnodnevnega paketa si zagotovite dve uri in pol praznovanja za 15 otrok pod vodstvom dveh kompetentnih animatorjev. Če pa želite povabiti še več otrok, je tudi to mogoče. Otroci bodo odkrivali ulice, prodajalne, poslovalnice, ki se skrivajo v malem mestu. Med super zabavo pa ne bodo ne lačni ne žejni. Za prav vse bomo poskrbeli mi. In naj vam prišepnemo: ne bodo se mogli upreti najokusnejši torti Ledo! Še več podrobnosti o tem rojstnodnevnem paketu dobite TUKAJ. Psssst, malega slavljenca pa čaka Minicityjevo presenečenje.

Imate še kakšno vprašanje? Vas zanima še, kako bo vse potekalo? Z veseljem odgovorimo na vsa vaša vprašanja. Pokličite nas na telefonsko številko 041 377 366 ali nam pošljite povpraševanje na e-naslov info@minicity.si

 

Preberite še ...

 

- Vtisi staršev, ki so nam zaupali organizacijo rojstnodnevne zabave v Minicityju

 

- Kako naj otrok izbere pravo poklicno pot?

 

- Vtisi obiskovalcev kreativnega otroškega mesta Minicity

 

- Nina Jelen: ''V Minicityju imajo otroci odlično priložnost, da se postavijo v različne vloge ...''

 

Ste že rezervirali termin za otrokovo rojstnodnevno zabavo? Hitro klik, klik na povezavo.

Avtor: N. K.