Konec leta se zelo hitro bliža in da si boste zadnji dan zapomnili za vedno, vas vabimo, da ga preživite v Thermani Laško. Za vas so pripravili glamurozno ''Gold Diamond'' silvestrovanje in zabavno silvestrovanje v kopalkah, ki bo letos prežeto s podobami samorogov in mavričnih barv. To je naravnost popolna izbira za družine, ki obožujejo drugačen skok v novo leto, poln vodnih doživetij pod raznobarvno stekleno kupolo.  

 

Prekrasno preživeti prazniki v Thermani Laško

 

Naj bo vaše letošnje silvestrovanje nepozabno! Rezervirajte že danes posebno doživetje za najdaljšo noč v Thermana Laško na povezavi.

 

Pripravili so dve zanimivi ponudbi. Lahko se odločite za glamurozno ''Gold Diamond'' silvestrovanje z gala večerjo v hotelu Thermana Park Laško, za katerega se lahko oblečete glamurozno, ali zabavno silvestrovanje ''Unicorn party - somewhere over the rainbow'' v Termalnem Centru Thermana Park, ki bo obarvan mavrično in za katerega potrebujete le kopalke. Vau, obe ponudbi sta fantastični, kajne!

 

Ampak to še ni vse! Odločite se lahko za paket, ki vključuje tri, štiri ali pet nočitev s silvestrovanjem, tako da bodo vaši prazniki in skok v 2023 resnično prekrasni. V ponudbo so vključeni: udobna namestitev v dvoposteljni sobi standard, polpenzion (z bogato založenim samopostrežnim bifejem za zajtrk in večerjo), ekskluzivna silvestrska večerja, neomejeno kopanje v bazenih pod čudovito stekleno kupolo in še več …

 

Naj vam še prišepnemo, da imajo nadvse ugodno ponudbo za otroke, ki do dopolnjenega 5. leta bivajo brezplačno!

 

Mavrično silvestrovanje v družbi samorogov – na kožo pisano družinam!

 

Silvestrovanje v Termalnem Centru Thermana Park, ki si bo za najdaljšo noč nadel posebej mavrično in barvito podobo, se začne ob 19.30 s koktejlom dobrodošlice. Tekom večera se obeta zanimiva in pestra animacija, kot ustvarjena za najmlajše. A nič ne de - sodelovali boste lahko tudi starši. V ospredju bo družinam naklonjena animacija, poskrbljeno pa bo tudi za najmlajše, ki bodo lahko ustvarjali, se lepotičili in rajali. Vmes boste imeli obilico časa za sproščanje, plavanje v termalni vodi in za številna druga vodna doživetja pod mavrično stekleno kupolo.

 

To je ''all inclusive'' silvestrovanje, kjer sta v ceno vključena pester hladno-topli bife in nabor pijač z obveznim kozarcem penine opolnoči, ko boste nazdravili in najdražjim zaželeli vse dobro v novem letu 2023!


Cena za silvestrovanje ''Unicorn party - somewhere over the rainbow'' v Termalnem Centru Hotela Thermana Park znaša 150 eur. Otroci do 4,99 let imajo vstop brezplačen, otroci, stari od 5 do 9,99 let prejmejo 40-odstotni popust in otroci, stari od 10 do 11,99 let, 20-odstotni popust. Nikar ne odlašajte, rezervirajte fantastično silvestrovanje za svojo družino že danes na telefonski številki: 03/423 21 00 ali po elektronski pošti info@thermana.si. Vstopnico za omenjeni dogodek lahko kupite tudi na hotelski recepciji Thermana Park in recepciji Termalnega Centra.

 

Thermana Laško – odlična izbira za družinski oddih

 

Poleg bazenov in vodnih doživetij pod edinstveno stekleno kupolo družine obožujejo Thermano Laško zaradi naslednjih razlogov:

 

*Otroška maskota Vodomček poskrbi za pester počitniški animacijski program.

*Poseben otroški wellness program tudi najmlajšim omogoča sproščujoča wellness doživetja.

*Soba VR doživetij je kot ustvarjena za malo starejše otroke (no, tudi  prenekateri očka rad zavije vanjo).

 

Je kraj, kjer se odlično zabavajo najmlajši in dobro odpočijejo »največji«. Preverite njihove programe bivanja na www.thermana.si.