Rojstnodnevno praznovanje je nekaj, česar se otroci neizmerno veselijo, medtem ko priprave nanj staršem vzamejo veliko časa. Da ne boste v skrbeh, da bo vse šlo po načrtih in da bodo tako slavljenec kot tudi njegovi prijatelji ekstra zadovoljni, lahko poskrbimo v Minicityju. Rezervirajte termin za super rojstnodnevno zabavo v kreativnem otroškem mestu, kjer domuje več kot 40 igralnih enot in se otroci ob spoznavanju več kot 50 poklicev zelo zabavajo.

 

Vse informacije o tem, kaj vključuje Minicityjeva ponudba za praznovanje rojstnega dneva, najdete na povezavi.

 

Mogoče ste želeli letošnjo zabavo za rojstni dan preskočiti ... Že zdaj se vam temni pred očmi, ko pomislite, da bi spet morali vse načrtovati, da bo popolna. Nikar ne pojejte torte samo doma in obdarite slavljenca, raje svečani dogodek obeležite v velikem slogu. Zakaj?

 

- S tem, da omogočite pravo praznovanje, otroku pokažete, da vam je mar, da ga spoštujete. Date mu vedeti, da niste pozabili na njegov dan. Takrat se počuti posebno, pomembno. In to veliko pripomore tudi k njegovi samozavesti. Takrat niso važne njegove ocene, pohvale, priznanja, medalje ... takrat je on najpomembnejši z vsemi lastnostmi, ki ga odlikujejo.

 

- Z rojstnodnevno zabavo se ustvarijo nepozabni spomini, o katerih otrok govori še dolgo v vrtcu in šoli. Takšni doživljaji se mu za vedno vtisnejo v srce. In če slučajno čez nekaj let mogoče pozabi, kako je praznoval na primer peti rojstni dan, si tisti veliki dan lahko hitro pričara v spomin ob brskanju po spominskem albumu, polnem fotografij.

 

- Praznovanje poteka v sproščenem okolju, izven razreda in učilnice, kar vodi k tkanju novih prijateljstev in močnejšemu povezovanju. Tako bodo skupaj počeli nekaj, kar jih veseli, in se smejali na ves glas, obenem pa spoznali nekaj novega.

 

- Dan, ko napoči rojstnodnevno praznovanje, je tudi priložnost za pogovor in učenje o času. Pojasnite otroku, da je eno leto starejši, da je dosegel nov mejnik v svojem otroštvu. Že prej lahko tudi na koledarju označite datum praznovanja in tako odštevate dneve do zabave. Otrok si bo tako na zabaven način naučil dneve, tedne in mesece.

 

- Na organizirani zabavi ima otrok možnost pokazati, kako samostojen je, kako sposoben se je vključiti v skupino, kako pripravljen je tudi na timsko sodelovanje, kako dobro zna slediti navodilom animatorja, kako uspešen je pri reševanju morebitnih sporov in še marsikaj drugega. Seveda mora imeti čim več priložnosti, da je vključen v kakšno skupinsko dogajanje in da krepi svoje raznovrstne veščine.

 

Nepozabno praznovanje v kreativnem otroškem mestu Minicity

 

Za edinstveno praznovanje rojstnega dneva poskrbijo v Minicityju animatorji, ki obožujejo otroke in so usposobljeni za delo z njimi. Slavljenec in njegovi prijatelji prek didaktične igre spoznavajo poklice v številnih igralnih enotah, v posebnih rojstnodnevnih prostorih (Pringlesova soba, Benova dežela ali Ledova soba) pa se še pogostijo. Za njih imamo pripravljene številne aktivnosti, uganke, reševanke, izzive, pesmice ... ki jim popestrijo obisk našega malega mesta. Prelevijo se lahko v gasilce, radijske voditelje, peke, turistične vodnike, policiste, bankirje, avtomehanike, prodajalce, porodne babice, slaščičarje, strojevodje, voznike avtobusa, čistilce ... in na zabaven način osvojijo nova znanja. Pri tem uporabljajo prave pripomočke in uniforme, ki so prilagojene prav njim.

 

Vse informacije o tem, kaj vključuje naša ponudba, najdete na povezavi. Naj vam namignemo, da še vedno lahko koristite BON21 in svojemu otroku pričarate super praznovanje, ne da bi vam bilo treba samostojno organizirati zabavo. Prav vse bomo namesto vas pripravili mi, zato si samo označite datum na koledarju.

 

Izdamo vam lahko, da je izjemen hit za starše in njihove otroke ponudba TOP rojstni dan z največ osmimi udeleženimi otroki. Vse dejavnosti se tako odvijajo v malem mestu, kjer kraljujejo banka, finančna hiša, zdravstveni center, bančna poslovalnica, mlekarna, adrenalinski park, porodnišnica, pošta, turistična agencija, trgovina, karierni center, radijski studio, tiskarna, televizijski studio, športna dvorana, pralnica in sušilnica, hiša strahov, hiša plemenitih kovin, čevljarska delavnica, lesarska delavnica in druge unikatne igralne enote. Ponudba je posebna prav zato, ker lahko otroci sami izberejo, katere hiške želijo obiskati, tako da jim resnično niti za sekundo ni dolgčas.

 

Vtisi staršev, ki so nam zaupali organizacijo rojstnodnevne zabave v Minicityju

 

"Otroci so se imeli super in meni je bilo dobro, ker mi ni bilo treba nič delati. Vse ste sami organizirali. Super!"

 

"Otroci so se imeli super. Tudi meni je bilo dobro, ker mi ni bilo treba nič kaj ekstra delati - vse ste sami organizirali!"  

 

"Otroci so preživeli lep čas, mi, starši, pa smo šli malo naokrog po trgovinicah. In praznovanje smo dobili za super ceno!"

 

"Zelo zanimivo mesto in igralnica, res ste se dobro spomnili."

 

"Otroci so mi povedali, kaj vse so spoznali in kaj vse so počeli. Vsi so se smejali, edino problem jih bo spraviti domov. Zagotovo še pridemo!"

 

''Sin je želel praznovati pri vas, ker je že pred tedni imel zabavo tukaj njegov prijatelj iz vrtca. Luštno jim je bilo. Definitivno se bomo verjetno še doma igrali detektive, tako kot pri vas.''

 

''Hčerki je bilo najbolj všeč, ker so tudi plesali. Zelo rada pleše. In če je to počela za rojstni dan, še toliko bolje.''

 

''Hčerka pravi, da so animatorke zelo prijazne in vse vedo. Všeč so ji bili tobogan, trgovina, športna dvorana, pekarna, kuhinja, banka ...''

 

''Vse je bil super. Otroci se še zdaj smejijo.''

 

Ste že rezervirali termin za otrokovo rojstnodnevno zabavo? Hitro klik, klik na povezavo.

 

Avtor: N. K.