Lovska zveza Slovenije vas vabi, da sodelujete v fotonatečaju. Pridružite se vsi tisti, ki ste ljubitelji naravoslovne fotografije in vam je v objektiv uspelo ujeti živali v njihovem naravnem okolju na območju Slovenije.

 

Lovska zveza Slovenije bo tudi za leto 2022 pripravila in založila koledar prostoživečih živali. Vabijo vas, da sodelujete v javnem nagradnem natečaju. Pošljite fotografije, na katerih so živali (predvsem sesalci in ptice) v svojem naravnem okolju na območju Sovenije. Fotonatečaj traja do 3. avgusta 2021.

 

Najboljše in najbolj ostre fotografije (do 10) pošljite na CD-ju, v formatu jpg, velikosti od 2 do 4 MG, z resolucijo najmanj 300 dpi. Komisija bo izbrala 13 najustreznejših sezonskih fotografij prostoživečih živali in jih umestila v koledar Lovske zveze Slovenije za leto 2022. Zraven CD-ja s fotografijami pošljite dopis s svojimi osebnimi podatki ter seznam poimenovanih avtorskih fotografij. Najboljše tri fotografije bodo nagrajene, ostale izbrane za koledar bodo honorirali.

 

Fotografije na CD-ju pošljite na: Lovska zveza Slovenije, Župančičeva 9, 1000 Ljubljana. Več informacij o nagradnem fotonatečaju dobite na povezavi.  

Vir fotografije: Lovska zveza Slovenije